עבור לתוכן

בנק משתלם למעבירי משכורת שכיר באיזור 7000+-

Featured Replies

פורסם

אהלן,

שאלה קטנה, רוצה לדעת בעקרון איזה בנק נורמלי אני יכול להצטרף לפי הכותרת הנ"ל?

כשאני כותב נורמלי, אני מתכוון לכל בנק שהוא לא הבנק לאומי.

ראיתי שבמזרחי מציעים הצטרפות עם תנאים נחמדים, למשל פטור מעמלות ל 3 שנים, וכל מיני ירקות.

תודה!

פורסם

אני עברתי לפני כחצי שנה לבנק אגוד - אם אתה מעביר משכורת של 7000 בחודש, אתה מקבל ריבית על הפלוס (בערך 20 שקלים בחודש, אבל עדיין יותר מאפס או מינוס שתקבל בלאומי) ופטור מעמלות.

פורסם

אני ביהב, ואם אתה מכניס מעל (לזכרוני) 5K, אז אין עמלות כמעט על כלום. אפילו פעולות פקיד הן ללא עמלות.

פורסם

קח בחשבון שאלו הם בנקים קטנים...עם כל היתורנות והחסרונות שבכך.

יש לך אופצייה לפתוח חשבון אינטרנטי בלאומי[לא זוכר את השם] יחד עם הכרטיס אשראי FREE שלהם ואז אין לך עמלות כמעט על כלום ללא קשר למשכורת שאתה מעביר.

מצד שני לקבל ריבית על הפלוס זה תמיד נחמד.

פורסם

מה לדעתך החסרונות של בנק קטן?

פורסם
אהלן,

שאלה קטנה, רוצה לדעת בעקרון איזה בנק נורמלי אני יכול להצטרף לפי הכותרת הנ"ל?

כשאני כותב נורמלי, אני מתכוון לכל בנק שהוא לא הבנק לאומי.

ראיתי שבמזרחי מציעים הצטרפות עם תנאים נחמדים, למשל פטור מעמלות ל 3 שנים, וכל מיני ירקות.

תודה!

מתוך סקרנות, מה הבעיה עם בנק לאומי?

אני כבר תכף שנה אצלם, ולא הייתה לי יותר מדי בעיה. (נכנסתי כי היה להם מבצע שבו אקבל 1500 שקל חד פעמיים אם אדאג להוציא 600 שקלים מכרטיס אשראי שלהם כל חודש - בלי שאני מתחייב להעביר משכורת או משלם עמלות)

פורסם
מה לדעתך החסרונות של בנק קטן?

מספר מועט של סניפים, בכל זאת לפעמים יש פעולות שאתה צריך לבצע בסניף פיזי.

פורסם
מספר מועט של סניפים, בכל זאת לפעמים יש פעולות שאתה צריך לבצע בסניף פיזי.

וכמה זה קורה לך בשנה?

פורסם

אני לא מתיימר להיות מומחה..אבל בנק גדול כדוגמת בנק לאומי שבו אפילו למדינה יש מניות נותן לך תחושה בטוחה יותר(כנראה לא מבוססת)

וכמו שנאמר פה מספר הסניפים

פורסם

בסופו של דבר כולם אותו דבר...

לבנקים הקטנים יש הצעות מפתות כדי למשוך לקוחות, זה בד"כ מסתכם בפטור מלא מעמלות ל-X שנים (תבדוק מה קורה אח"כ..) או כל מיני בונוסים אחרים כדוגמת הלוואות ללא ריבית או אפילו בונוס כספי במזומן (מזרחי טפחות).

פורסם

אל תדאגו לבנקים, גם לא לקטנים. אלה העסקים האחרונים שיפסידו ויפלו. גם אם יפלו, אלה הראשונים לקבל סיוע מהמדינה.

פורסם

כי כשבנק נופל, זה הכסף שלך שהולך לעזאזל...

פורסם
וכמה זה קורה לך בשנה?

קורה לא מעט. צריך להפקיד שיק, לדוגמא.

פורסם
קורה לא מעט. צריך להפקיד שיק, לדוגמא.

אני חושב שזה ה-use case היחיד שבו באמת יש חסרון למספר מועט של סניפים בבנקים הקטנים. לכל שאר הפעולות שצריך לבצע בסניף, אתה יכול לבצע אותן ממילא רק בסניף שבו מתנהל החשבון שלך, לכן אין משמעות אם לבנק יש אלף סניפים או שלושה.

פורסם

לפי מיטב הבנתי יש גם סיכוי לא רע לקבל תנאים טובים יותר בבנקים הקטנים בעת פתיחת תיק השקעות.

(זה, כמובן, לפני שליפת כל הקלפים למיקוח. אחריהם, זה תלוי בבן אדם, פחות או יותר).

מינימייזר, איך האתר של אגוד? אפשר לסגור כסף בתוכניות חסכון לבד? אפשר להשקיע בשוק ההון לבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים