פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים שלום לכולם, יש לי לפטופ עם ווינדוס 8 שכאשר הורדתי סרט ואני מוצא את התרגום שלו בTOREC לצורך העניין הוא מראה לי בג'יבריש עם VLC או KODEC PACK וזה כן מראה לי טוב עם כל מחשב אחר.מה יכול להיות הבעיה??????????הורדתי כל נגן וידאו שבעולם וזה לא עוזררשימה של נגני וידאו חינמיים:http://ninite.com/ נערך 2013 בספטמבר 1612 שנים על-ידי shaithebest
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים תפריט עילי ב-VLC > כלים > העדפות > כתוביות וחיווי על המסך > שפת הכתוביות > Hebrew ISO 8859-8 זה יסדר הכל.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים זה פיתרון נקודתי לתוכנה עצמה.אפשר לפתור את הבעיה כך שהיא תיפתר גם עם נגנים אחרים.כנס לREGION דרך הCONTROL PANEL, שם תחת הטאב ADMINISTRATIVE שנה את LANGUAGE FOR NONE UNICODE PROGRAMS לHEBREW.קח בחשבון שיכול להיות שצריך לאתחל את הוינדוס לפני שזה יתפוס.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מחבר לא יודע או שהבעיה באתר טורק או בווינדוס 8 אחרי שסידרתי את ההגדרות לפי מה שאמרתם רואים תרגום בעברית אבל רק בתחילת הסרט בדקה הראשונה כל שאר הסרט אין תרגום בכלל אפילו בגיברישאולי יש אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תרגומים?
פורסם 2013 בספטמבר 2912 שנים מחבר אוקיי נפתרה הבעיה תודה חבריםהבעיה היתה בטקסט מאתר TOREC אבל העצה שלכם לגבי הקידוד עזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.