עבור לתוכן

מחשב לעבודה עם תוכנות מידול ותלת מימד (תקציב 7000ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

פונה אלייכם המקצוענים.

. מה התקציב המקסימאלי?

7000שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

כן, לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

1000שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עריכה גרפית ( Maya , Zbrush ,Photoshop , After Effects ) +

משחק WoW (ובין לבין משחקים חדשים שיוצאים (לא בקטע של גיימר))

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

Maya Zbrush - לומד כרגע, מתכוון להשקיע בתחום (תדירות גבוה)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

WoW ומשחקי רשת , לא יותר מזה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

Philips 247E3LSU2 - 1920 X 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

OC קל-בינוני , לא משהו משוגע, רק בשביל לשפר ביצועים מבלי לפגוע בכלום

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אם ירכיבו יתרון

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אני מאמין בKSP , אני גר באשקלון, אבל את הרכישה אבצע מאילת בשביל להוזיל את המע"מ במחיר הזה זה משמעותי.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?

-קודם כל התלבטות בין קירור מים לבין קירור אוויר למעבד

-התלבטות האם לקחת כרטיס מסך QUADRO , שמשמש אך ורק לגרפיקה,

או ברמה שלי (מתחיל ללמוד תלת מימד ואנמציה) עדיף לי לקחת 770 עם ה4GB ולקבל אחלה של תמורה וגם להנות ממשחקים בין לבין העבודה. או שיש הבדל קריטי בין ה QUADRO לבין ה GTX?

האם יש צורך ל2 כרטיסי מסך , והאם אפשרי לעשות 2 אחד QUADRO והשני GTX? (כרגע יש לי בבית 9800, אני יכול לשלב אותו עם ה QUADRO, או לקנות כרטיס מסך נחמד של GTX בנוסף ל QUADRO, מה שיתן את הכי טוב!

- SSD בשביל המערכת הפעלה והתוכנות

-שיהיה מארז טוב (עד 600שקל ) שנראה טוב (לדוגמא Antec Eleven Hundred ) ושיהיה מאווריי קירור טובים (רצוי עם BLUE LED! )

-כמה שיותר USB מבורך

-האם ביצועי המחשב יהיו טובים גם ללא OC , או שOC יעזור ללא ספק ולא יפגע בחלקים?

- שהספק כח לא יעשה הרבה רעש ויוציא חום מגעיל כמו הספק העכשווי שלי חחח

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

אם אצטרך אז אולי להוספת RAM ...

תודה מראש לעוזרים :)

אשמח לעזרה מאנשים שמבינים בתוכנות גרפיקה ותלת מימד .

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Help?

פורסם

אם תיקח Quadro אתה לא תוכל לשחק משחקים, ולא, אתה לא תוכל לשלב איתו כרטיס שהוא לא מאותו דגם.

אז תחליט אתה - או שאתה רוצה מחשב שיהיו נטו לעריכה ואתה תקבל ביצועים טובים יותר בתוכנות שלך, או מחשב שהוא מעולה גם לגיימינג וגם לעריכה, אבל פחות טוב מאשר Quadro לעריכה. חוץ מזה אני די בטוח שהתוכנות בהם אתה משתמש הם לרוב תלויים בכוח של המעבד, ככה ש-Quadro לא ייתן שינוי כזה גדול.

הנה מפרט מ-KSP אילת:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: מאורר למעבד Zalman CNPS12X LED CPU Triple Fan 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1

זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX760 ACX SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata 1

ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series Active PFC 12CM Fan PSU 1

מארזים: מארז גיימרים Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority ללא ספק כוח 1

מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Antec TriCool B-LED 120mm Case Fan 2

מחיר החבילה: 6576 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם

"OC קל-בינוני , לא משהו משוגע, רק בשביל לשפר ביצועים מבלי לפגוע בכלום"

זה פוגע, בכיס. ומה שגרוע לא פחות זה שהתמורה שתקבל לא שווה את התוספת הענקית במחיר והפעם במיוחד

מאחר ואינטל לא ממש עשתה את החשבון הזה במעבדי האסוול והשיקה סדרת מעבדים חמים יותר ועלובים למדי ל-OC, אפילו יותר מקודמם.

לכן אם אתה חובב OC רצוי ללכת על מעבד אייבי ולוח תואם, להוזיל את העסק ולהגביר את הסיכוי לקבל תוצאות טובות יותר.

אם זה לא מעניין אותך במיוחד כדאי פשוט לוותר על התענוג.

פורסם
"OC קל-בינוני , לא משהו משוגע, רק בשביל לשפר ביצועים מבלי לפגוע בכלום"

זה פוגע, בכיס. ומה שגרוע לא פחות זה שהתמורה שתקבל לא שווה את התוספת הענקית במחיר והפעם במיוחד

מאחר ואינטל לא ממש עשתה את החשבון הזה במעבדי האסוול והשיקה סדרת מעבדים חמים יותר ועלובים למדי ל-OC, אפילו יותר מקודמם.

לכן אם אתה חובב OC רצוי ללכת על מעבד אייבי ולוח תואם, להוזיל את העסק ולהגביר את הסיכוי לקבל תוצאות טובות יותר.

אם זה לא מעניין אותך במיוחד כדאי פשוט לוותר על התענוג.

אתה קצת מגזים. גם עם האסוול יש סיכוי לא קטן להגיע לOC מכובד של 4.5Ghz, במיוחד עם קירור כמו שהבאתי לו למעלה.

פורסם

אני קצת מגזים? התדר טורבו האוטומטי שלא עולה אגורה נוספת מגיע לבד ל-3.9Ghz, אז הבדל של 600Mhz במקרה הדי

טוב, (שכן הרבה מהמעבדים הללו נתקעים על-4.2~4.3 וזה ממש לא קשור לסוג הקירור) שווים את התוספת של כמה כסף? עשית חשבון?

אז בוא נסמוך על המזל שיפיל עלינו מעבד איכותי שיביא אותנו לתדר של 600Mhz מזה שאנחנו ממילא מקבלים בתוספת של מאות שקלים, יש!

פורסם
אני קצת מגזים? התדר טורבו האוטומטי שלא עולה אגורה נוספת מגיע לבד ל-3.9Ghz, אז הבדל של 600Mhz במקרה הדי

טוב, (שכן הרבה מהמעבדים הללו נתקעים על-4.2~4.3 וזה ממש לא קשור לסוג הקירור) שווים את התוספת של כמה כסף? עשית חשבון?

אז בוא נסמוך על המזל שיפיל עלינו מעבד איכותי שיביא אותנו לתדר של 600Mhz מזה שאנחנו ממילא מקבלים בתוספת של מאות שקלים, יש!

צודק שצריך מזל בשביל להגיע ל4.5Ghz, אבל אם הוא כן אז ה600MHz האלה זה ממש לא קצת. יכול להיות שיפור משמעותי בתוכנות עריכה עם ה600Mhz יותר האלה.

פורסם

נו ושווה להסתמך על המזל ולהשקיע מאות שקלים יותר? (במפרט שהצגת בכלל זו תוספת ענקית במחיר).

בגלל זה אמרתי, אם כבר OC, עדיף כבר ללכת על אייבי שגם לו אי אפשר לקרוא חיית אוברקלוק, אבל לפחות מדובר בפחות סיכון ועל הדרך

אולי יאפשר להוזיל את עלות הלוח.

ובכלל בשאלון צויין שמדובר ב-OC קל-בינוני, ככה שאם לא יהיה ניסיון מראש לסחוט את המעבד עד הגבול שלו אני לא חשוב שבכלל

שווה להשקיע בזה ופשוט להסתפק בתדר הטורבו המירבי.

פורסם

להשוות את הטורבו בוסט זה לא מדוייק כי לא כל הליבות מגיעות לתדר הגבוהה,

http://www.intel.com/support/processors/corei7/sb/CS-032279.htm

בסכימה 3.9+3.9+3.8+3.7=15.3

לעומת 4.2*4=16.8

15.3/16.8=0.91

16.8/15.3=1.1 הבדל של 9-10%

עם כולם היו מגיעים ל3.9 הבדל של 7-8%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים