עבור לתוכן

חיבור מכונות וירטואליות בעלי Subnets שונים.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה.

יש לי פרויקט ברשתות מטעם קורס MCSA ואשמח אם תצילו אותי בנושא שאני פשוט לא מצליח להפעיל:

בניתי מספר מכונות וירטואליות ושייכתי אותם למספר אתרים בעלי Subnets שונים , ואני פשוט לא מצליח לקשר ביניהם

בדקתי בעזרת פינג וההודעה שאני מקבל היא Destination host unreachable , כמו כן אין רפליקציה בין הסייטים השונים.

אילו הם האתרים והקונפיגורציות.

Jerusalem -

192.168.1.0/24

שיש בו שני DCים DC2 ו DC3 בדומיין שהקמתי

London -

192.168.2.0/24

שיש בו DC אחד שגם שייך לדומיין.

NewYork -

192.168.3.0/24

שיש בו DC1 שהוא גם שייך לדומיין

אני משתמש במערכת הפעלה Win2008 r2 ועובד עם Hyper-V , כל המכונות הוירטואיליות הן Win2008r2

אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה ישבתי על זה שעות , אפילו הקמתי מכונה וירטואלית נוספת התקנתי עליה את ה Role של הראוטר

שיחקתי שם עם כמה הגדרות ולא עזר...

מי שיצליח לפתור לי את הבעיה מבחינתי תותח על כי הרבה ניסו מהכיתה שלי ללא הצלחה..

פורסם

היי,

חשוב לפני הכל לדעת לאתר תקלות תקשורת מהסוג שאתה מתאר.

1. ציינת שאתה מקבל Destination host unreachable .

התשובה הזאת שקיבלת היא אחת מתושבות הניטור של פקודת הפינג (פרוטוקול ICMP שכבה 3).

מה המשמעות של התשובה?

ע"פ התשובה הזאת אתה יכול להבין שיש לך בעיית ניתוב כלשהי.

בדרך כלל אנחנו מקבלים את התשובה הנ"ל כשאחד מהנתבים בדרך ליעד מסתכל בטבלת הניתוב שלו ובעצם לא יודע איך להמשיך הלאה, ואז הוא שולח לנו: Destination host unreachable . לא בהכרח שהתשובה שאנחנו מקבלים היא מהנתב שלנו שהוציא אותנו החוצה.

לפעמים בדרך למחשב היעד יש 20 נתבים ורק אחד לא יודע לנתב הלאה ואתה תקבל Destination host unreachable.

2. אם אתה רוצה לראות מי המחשב שיוצר לך בעיה מבחינת ניתוב אז אתה יכול להשתמש בפקודה המפורסמת: tracert .

3. בקיצור, הבעיה שלך היא בעיית ניתוב. תרשום לי גם עם איזה Hypervisor(תוכנת וירטואליזציה) אתה עובד?

4. אני מניח שבמשחקי הניתוב שלך אתה גם תיתקל בהודעה : Request time out אחרי שתנסה לשלוח פינג.

משמעות ההודעה היא: הצלחתי להגיע ליעד אך נראה שהוא לא יודע לנתב בחזרה. תזכור- ניתוב צריך להיות מ2 הכיוונים.

5. הפתרון לבעיה שלך: יצירת ניתוב סטטי או דינמי (בעזרת שימוש בפרוטוקול ניתוב).

בהצלחה

פורסם

כמו שנאמר יש לך בעית תקשורת :

אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה ישבתי על זה שעות , אפילו הקמתי מכונה וירטואלית נוספת התקנתי עליה את ה Role של הראוטר

שיחקתי שם עם כמה הגדרות ולא עזר...

זו הבעיה שלך.... אל תשחק כי לא יעבוד כמו שאתה רואה, מה אתה מנסה להגדיר ?
פורסם
  • מחבר

אני למעשה מנסה ליצור דומיין עם כמה סרברים שיעשו ביניהם רפליקציה , עם דומיין אחד שיהיה ה Root Domain.

פורסם

אני לא זוכר בדיוק אבל צריך גם להגדיר את היחסים בין השרתים בTRUST AND POLICIES או משהו כזה...

ותבדוק את השרת "ראוטר" שלך... צריך שלכל כרטיס רשת יהיו "שתי רגליים" אחת עם הסבנט המקורי והשניה עם הסבנט שאליו אנחנו רוצים שזה יעבור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים