עבור לתוכן

כדאי לשדרג ל-8GB?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 4GBX1 KINGSTON 1333MHZ

הלוח שלי תומך עד 8GB.. כדאי לקנות סטיק של קורסייר עם נתונים זהים ב-150 שקלים או זיכרון של קינגסטון (דגם אחר) ב-167?

והאם שווה לשדרג בכלל? כי בד"כ אני לא מנצל הכל.

תודה.

פורסם

לא מומלץ לערבב סוגים שונים של זיכרון בערוצים שונים.

לא משנה אם הנתונים זהים, עדיין יכולה להיווצר חוסר התאמה.

ואם אתה לא מנצל הכל, חבל על הכסף, קנה כבר ספק.

פורסם

אם אתה עושה שימוש "משרדי" במחשב אז אפשר להסתדר מצויין עם 4 ג'יגה זיכרון.

אבל אם אתה מגיע לאחוזי ניצול גבוהים אז בהחלט אפשר להוסיף עוד סטיק של 4 ג'יגה.

במידה והחלטתה להוסיף עוד סטיק אז זה ממש לא משנה מאיזה חברה העיקר חברה מוכרת ושיהיה באותו מתח עבודה כמו הסטיק הקיים. אם התזמונים קצת שונים אז פשוט אפשר לכוון ידנית לתזמונים הפחות טובים.

פורסם
  • מחבר
אם אתה עושה שימוש "משרדי" במחשב אז אפשר להסתדר מצויין עם 4 ג'יגה זיכרון.

אבל אם אתה מגיע לאחוזי ניצול גבוהים אז בהחלט אפשר להוסיף עוד סטיק של 4 ג'יגה.

במידה והחלטתה להוסיף עוד סטיק אז זה ממש לא משנה מאיזה חברה העיקר חברה מוכרת ושיהיה באותו מתח עבודה כמו הסטיק הקיים. אם התזמונים קצת שונים אז פשוט אפשר לכוון ידנית לתזמונים הפחות טובים.

למה הכוונה? לי יש CL9 ואני אקנה אחד של CL9.

פורסם

אם ככה אתה מכוון בביוס CL9

אבל חשוב לציין ש- CL זה רק סוג אחד של תזמון ויש רבים נוספים ואם יש תזמונים שהם שונים אז פשוט קובעים את הפחות טוב, כלומר גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יודע בדיוק איזה תזמון אני צריך? הכוונה, כדי שאדע בדיוק איזה כרטיס לקנות שהתזמון יהיה זהה לשלי.

פורסם

בשביל תזמונים זהים צריך אותו יצרן ואותו דגם

אבל אני לא רואה שום סיבה לרכוש אך ורק סטיק עם תזמונים זהים למה שכבר יש, כפי שהסברתי במקרה שיש תזמון שונה אז פשוט מגדירים בביוס את האיטי יותר.

לדוגמה:

כרטיס אחד יש לו CL9 ולשני CL11 אז בביוס מגדירים CL11 וכך הלאה לגבי שאר התזמונים.

במחשב שלי לדוגמה יש שני סטיקים של G.SKILL ושניים של SAMSUNG והם בכלל מיועדים לתדרים שונים ועם תזמונים שונים. אז פשוט הגדרתי בביוס תדר של הסטיקים היותר איטיים ותזמונים יותר איטיים.

זה משהו רגיל לחלוטין .

נערך על-ידי sashakrik

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים