פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים היי יש לי אוזניות קטנות (שנכנסות לאוזן) והן נשמעות לא רע בכלל יחסית למחיר (בסביבות ה-50-60 שקל.. לא השקעה מטורפת). הבעיה (הידועה) היא שהמגעים מהכבל לתקע שמתחבר למערכת\לנגן לא ממש טובים ולפעמים צריך לשחק עם הכבל עד ששומעים טוב. קניתי אותן אתמול אבל אני לא חושב שאפשר להחליף (וגם לא חושב שזה יעזור, בחדשות זה בטח יהיה אותו דבר, ואני דיי מרוצה מהן בסך הכל). בקיצור, למישהו יש רעיון יצירתי כיצד לדאוג לכך שהאיכות תהיה תמיד הטובה ביותר שאפשרית? תודה. עריכה: כותרת.
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים אם הבנתי נכון אז אולי סלוטייפ יעזור או הלחמה מחדשאבל הכי טוב כמו שאמרו כבר זה להחליף אותם
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים מחבר אם הבנתי נכון אז אולי סלוטייפ יעזור או הלחמה מחדשאבל הכי טוב כמו שאמרו כבר זה להחליף אותםאני אנסה. תודה
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים מחבר אתה בכלל בטוח שהבעיה האוזניות ולא בחיבור של הדיסקמן??ואגב, תשנה כותרת.אממ כן.. ניסיתי אוזניות אחרות.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אמנם מיושן, אבל להכניס את הבננה לפה ולהרטיב אותה קצת עם רוק לפני שמחברים, עוזר?
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר אמנם מיושן, אבל להכניס את הבננה לפה ולהרטיב אותה קצת עם רוק לפני שמחברים, עוזר? האמת? כן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.