עבור לתוכן

שוב פעם המנהלים עושים שטויות

Featured Replies

פורסם

אם אפשר מישהו שממונה עליהם לדבר איתי בדחיפות על שטויות שהם עושים על קאפ עם פרסים של 5 אלף שקל.

פתחתי כבר תנושא והם הבטיחו שיטפלו בזה ושאני ימחק תנושא אך הם שיקרו והינה אני שוב.

steam:yonaben100

Teamspeak : blws

עדיף שנדבר בTS כי יש הרבה מה לומר על הניהול הכושל (ברמה מפחידה) של המנהלים.

פורסם

בגלל שהפסדתם זה לא אומר שהניהול כושל.

אם כבר היה מגיע לנו ניצחון טכני במשחק האחרון כי הם לא היו מוכנים כל זמן שאנחנו כן.

דרך אגב ביום כיפור יש לך הרבה סליחות לבקש על אנשים שפגעת והתנשאת בדרך הכושלת שלך.

פורסם
בגלל שהפסדתם זה לא אומר שהניהול כושל.

אם כבר היה מגיע לנו ניצחון טכני במשחק האחרון כי הם לא היו מוכנים כל זמן שאנחנו כן.

דרך אגב ביום כיפור יש לך הרבה סליחות לבקש על אנשים שפגעת והתנשאת בדרך הכושלת שלך.

חחחח

תקשיב תקשיב תקשיב, קודם כל הניהול פה היה כושל בלי קשר למשחק הזה.

דבר שני FADIDA החליט לשנות את החוקים בשביל ללכת לטובתכם ולשנות את הזמנים של הקאפ אם זה היה תלוי בי או במנהל אחר ששומר על החוקים (מה שלא קיים בקהילה הזאת) אתם ו EVADERS היו נפסלים טכנית אז אל תדבר בכלל.

אז אם הוא כבר רוצה ליהיות הוגן הוא צריך לתת לנו לשחק נגדכם אבל גם את זה הוא החליט חמש דקות לפני המשחק לבטל כי הוא מנהל "חכם".

דבר שלישי למה לעזאזל אתה מדבר בכלל מי אתה? מתי התחלת לשחק קוד?

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך כבר מה יקרה על הדיבור שלך.

ולא זה לא יבוא ממני .

תעשה טובה וקום קצת מהמחשב תראה עולם ותעשה טובה לכולם פה.

לא בקשתי לשמוע את דעתך אלא בקשתי ליצור קשר עם מנהל .

פורסם
חחחח

תקשיב תקשיב תקשיב, קודם כל הניהול פה היה כושל בלי קשר למשחק הזה.

דבר שני FADIDA החליט לשנות את החוקים בשביל ללכת לטובתכם ולשנות את הזמנים של הקאפ אם זה היה תלוי בי או במנהל אחר ששומר על החוקים (מה שלא קיים בקהילה הזאת) אתם ו EVADERS היו נפסלים טכנית אז אל תדבר בכלל.

אז אם הוא כבר רוצה ליהיות הוגן הוא צריך לתת לנו לשחק נגדכם אבל גם את זה הוא החליט חמש דקות לפני המשחק לבטל כי הוא מנהל "חכם".

דבר שלישי למה לעזאזל אתה מדבר בכלל מי אתה? מתי התחלת לשחק קוד?

דבר ראשון זה שהתחלת לשחק לפני לא אומר כלום.

דבר שני, היית צריך לברר למה לא שיחקנו כי זה לא באשמתנו כל השבוע הזה.

eason blµz];4782424']אמרתי לך כבר מה יקרה על הדיבור שלך.

ולא זה לא יבוא ממני .

תעשה טובה וקום קצת מהמחשב תראה עולם ותעשה טובה לכולם פה.

לא בקשתי לשמוע את דעתך אלא בקשתי ליצור קשר עם מנהל .

דבר ראשון אל תאיים אלי כי לא אמרתי עליך שום דבר רע

ועוד משהו - באמת אבל באמת שאם אני צריך לראות עולם גם אתה, כי שנינו באותו מצב. ואתה לא צריך לאיים עלי.

פורסם

ועוד משהו - באמת אבל באמת שאם אני צריך לראות עולם גם אתה, כי שנינו באותו מצב. ואתה לא צריך לאיים עלי.

רואים שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך כי אם היית מבין היית יודע שלשחק הרבה זמן לא אומר כלום יש מספיק שחקנים שמשחקים שנים על גבי שנים בקוד אבל הם לא טובים.

דבר שני זה בעיה שלכם שאתם לא מצליחים לארגן משחק ביניכם ואתה לא פונים אלי לעזור לכם זה בעיה שלכם מצטער, לפי החוקים אה סליחה בעצם אין חוקים כי FADIDA קובע הכל ON THE FLY לפי רצונו האישי בלי לחשוב על מה הגיוני ומה לא אז אין מה לדבר בכלל.

פורסם
רואים שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך כי אם היית מבין היית יודע שלשחק הרבה זמן לא אומר כלום יש מספיק שחקנים שמשחקים שנים על גבי שנים בקוד אבל הם לא טובים.

דבר שני זה בעיה שלכם שאתם לא מצליחים לארגן משחק ביניכם ואתה לא פונים אלי לעזור לכם זה בעיה שלכם מצטער, לפי החוקים אה סליחה בעצם אין חוקים כי FADIDA קובע הכל ON THE FLY לפי רצונו האישי בלי לחשוב על מה הגיוני ומה לא אז אין מה לדבר בכלל.

אמרתי שאין קשר בין זה שמשחקים הרבה לזה שטובים. תקרא שוב את המשפט למעלה.

בקיצור ניסינו לארגן לפני יום שלישי, לא יכלו, אנחנו לא צריכים להיות מזכירים של אף אחד אני חושב.

לפי דעתי, מנהל טורנירים אמור בעצמו אם הוא רואה שהמשחק לא מתנהל, לקבוע תאריך ושעה.

זהו

פורסם

טוב בגלל שיש פה יותר מידי ילדים שלא יודעים עברית ויש להם שגיאות כתיב בצורה בטורפת אז שתדעו

אלי הכוונה היא תביא אליי משהו

עלי הכוונה היא אל תאיים עליי

תודה ומקווה שתצליחו בבגרות בלשון שאלוהים יעזור לכם.

פורסם
  • מחבר

תשאל מי שמכיר אותי באמת שאני בחיים לא מאיים אבל אתה דברת כל כך מגעיל לאנשים שמכבדים אותך + הרבה יותר בוגרים ממך שלפעמים יוצאת מילה או שתיים.

קח דוגמא את יאיר שהוא אחלה גבר ובנאדם זהב ואללה לא עשה לך כלום אתה מלכלך עליו מאחורי הגב וזה גועל נפש אז תסתכל על עצמך קודם .

וביום שתשחק נגד הקבוצות ששיחקתי נגדם ולמקומות שהגעתי עם הקבוצה שלי דבר כמו שדברת ובקשר לסקור מסכן אחרי שלא שיחקתי חודשיים ואתה חרשת תחיים של המשחק הזה כבר מראה שאתה אפס.

cu@ghosts

פורסם

אני נועל את האשכול הזה זה נגרר למקומות לא טובים .

וקיבלתם אזהרה על שימוש בשפה לא נאותה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים