פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים יש לי בעיה בכבר נמשכת חודשיים+שהמקדלת שלי מתנתקת כל כמה דקות ויש לפעמים שהיא לא מתנתקת כל כמה דקותשיניתי למקלדת את לחיבור USB אחר ועדיין לא עזרעוד משהו היה לי את אותה בעיה גם בעכבר אבל אחרי כמה זמן זה היסתדר ועבר למקלדתתודה מראש לעוזרים נערך 2013 בספטמבר 1112 שנים על-ידי gabriel6
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים תסתכל פיזית על החיבורים אם יש להם קורוזיה (שזה יכול להיות במידה ואתה גר בקרבת ים או שמחשב ממש ישן)תערוך בבקשה את הכותרת
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים מחבר לאיזה כותרת לשנותואני לא גר בקרבת ים והמחשב הוא הוא שנה אצלי מאז שקניתי אותווהדבר הזה קורה רק במיקלדת
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים מחבר ובקשר לבעיה שלי יש דרך לסדר את זה? נערך 2013 בספטמבר 1112 שנים על-ידי Firefix
פורסם 2013 בספטמבר 1912 שנים מחבר המקלדת לא עובדת על סוללות אלא על חיבור USB החלפתי למקלדת חדשה מאותו דגם וחברה ועדיין לא עזרמה הכוונה לנסות את המקלדת הנוכיחית שלי על מחשב אחר כדי לבודד את הבעיה?תוכל להסביר
פורסם 2013 בספטמבר 1912 שנים יש לך 2 התקנים שמתחברים אחד לשני: מקלדת ומחשב.זה שהמקדלת לא עובדת לא אומר שהיא זאת שבעייתית, לכן אפשר לקחת את המקלדת ולחבר למחשב אחר ולבדוק אם היא עובדת שם באופן תקין.אם כן אז הרי שהבעיה נעוצה במחשב.
פורסם 2013 בספטמבר 2012 שנים לרוב, מחיבורי USB לא תקינים / מגעים רופפיםתנסה את כל חיבורי הUSB שיש לך אחד-אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.