עבור לתוכן

ראוטר מבזק

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי כרגע ראוטר משולב מודם של Orange - סמארטבוקס VTECH

שדרגתי את המהירות מ15MBPS ל40MBPS (סוף סוף יהיה גם upload 3mbps למרות שזה בדיחה לעומת חו"ל)

הציעו לי 2 אופציות או לרכוש מודם VDSL בלבד ב99 ש"ח חד פעמי (ואז צריך להגדיר אותו כbridge)

או לקבל ראוטר VDSL משולב מודם בחיוב זיכוי לשנתיים.

הלכתי על האופציה השנייה - האם הם מספקים מספר דגמים יש משהו יותר מומלץ?

תודה

פורסם

תיקח מודם רגיל ותחבר אליו ראוטר , זה הכי מומלץ...

ויכול להיות שהם יביאו לך את vvg2000 מוגדר כמודם , שאיפוס שלו מחזיר אותו למצב ראוטר.

פורסם

^ למה זה הכי טוב ?

הבנתי שיש כאלה שמייעצים נגד זה ..

נ.ב-

לי יש ראוטר מחובר למודם שלהם.

פורסם
  • מחבר
תיקח מודם רגיל ותחבר אליו ראוטר , זה הכי מומלץ...

ויכול להיות שהם יביאו לך את vvg2000 מוגדר כמודם , שאיפוס שלו מחזיר אותו למצב ראוטר.

למה הכי מומלץ?

למה לא לקחת מהם ראוטר משולב? גם ככה הוא ללא עלות (חיוב זיכוי לשנתיים כל עוד אני לקוח של בזק) לעומת מודם בלבד ב99

פורסם

ממש לא ללא עלות...

אתה משלם 10 שקל בכל מקרה , ואתה מזכה על עוד 15 שקל.

מה שאומר שאתה משלם 240 שקל למרות שאתה לקוח בזק.

אתה מתחייב אליהם , וגם אתה לא תוכל לעשות שימוש במודם הזה כראוטר בלבד במקרה ותעבור לחברה אחרת במהלך השנים = זריקת הכסף לפח.

ובפן הטכנולוגי , הראוטרים שהם מוכרים מאד מוגבלים מבחינת הגדרות , וגם הd-link וגם הnetgear לא ממש מוצלחים באופן כללי כראוטרים.

לי יש את הvvg2000 , קיבלתי אותו כמודם(עלה לי 120 שקל כולל משלוח , בלי התחייבות ובלי כלום) ,ואיפסתי אותו בחזרה למצב ראוטר , וביטלתי בעצמי את היכולות האלחוטיות שלו , כי השידור wifi שלו פשוט גרוע.

למה להיות נגד חיבור בין מודם לראוטר? אין לזה שום חסרונות...

פורסם
  • מחבר

הזיכוי עבור לקוח חדש (ולא משומש) הינו זיכוי מלא ולא חלקי.

גם המחיר זול משמעותית ללקוח חדש ולא משומש.

לגבי מעבר חברה - התכוונת לתשתית ולHOT אני לא מתכנן לחזור ככה שזה לא משנה. ואת חברת החשמל לצערי אני לא רואה באופק

השאלה איך הראוטר שאני אקבל לעומת הsmartbox הנוכחי...

למיטב ידיעתי bridge יעבוד פחות טוב כי מדובר רק נתב+ראוטר בנפרד ולא במכשיר אחד שמאגד את שניהם תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

קיבלתי DGN2200 (version 2) של NETGEAR ולא D-LINK כפי שנאמר לי ע"י נציג המכירות

האם הוא פחות טוב ?

תודה

פורסם

הוא adsl - מוגבל לעד 15 מגה

פורסם
  • מחבר

לאחר התקנה שלו - אכן קיבלתי 15MBPS בבדיקת מהירות מול התשתית בלבד

לאחר שיחה עם המוקד הטכני אכן הטכנאי החכם טעה ולא הביא לי ראוטר VDSL למרות שהוא ידע בפירוש שזה 40MBPS וחיבר אותי בכלל לקו טלפון ישן לא לחדש

בזמן הקרוב צריכים ליצור איתי קשר ולתאם לי טכנאי

לבקש NETGEAR או D-LINK?

פורסם

ה-DLINK התחיל אצלי רע ואז התייצב, כרגע הוא עובד תקין וגם ה-WIFI בסדר. אני גם ממתין לסיבים האופטיים, כי אני אעזוב את בזק ברגע שאוכל (השדרוג האחרון נכפה עלי בכוח, העלו את המחיר ב-50% ואמרו לי ללכת לחפש....)

החישוב שלי שיקח עוד שנה - שנה וחצי עד שתהיה חלופה לבזק, ולכן המסלול של החיוב/זיכוי הוא משתלם.

(הזיכוי הוא מלא אם נשארים שנתיים בבזק) מבחינתי גם מחר בבוקר אם תהיה חלופה אני אעבור ומקסימום אמכור את המודם שלהם בחצי מחיר

פורסם
  • מחבר

טוב הטכנאי חזר אליי

לקח את הישן והביא לי 6740U חדש

בבדיקות מהירות הכל תקין 39 MBPS והעלאה 3MBPS

עריכה: לצערי רק המחשב שמחובר קווית מקבל את ה40MBPS.

המחשב שלי שמחובר בחדר ליד הצמוד לראוטר מקבל כמחצית מהמהירות :-(

יש משהו שניתן לעשות או שחייב לקדוח בקירות?

דרך אגב האם מישהו יודע האם לבזק יש מודם בלבד שיש לו יותר מכניסה אחת? הם טוענים שלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים