פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים שלום. אז אני מתלבט בין הספקים האלו, ואין לי מושג מהם הפרשי הביצועים. ממה שהבנתי אז ה- TT זול מה- Antec ב- 20 אגורות או משהו כזה, וזה למרות שה- TT הוא מודולרי + סליבים ומציע הספק של 480W (!!!). אבל מה שקובע כאן הוא הביצועים, ואם של האנטק יותר טובים אני אתאמץ לשלם יותר... אז תספרו לי קצת על הריילים והוולטג'ים של שני הספקים... וזהו בערך. תודה רבה!
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים אם אתה בקטע של מודינג ואוהב את כל הקטע שיש בבאטר פלייכמו הלדים והסליבים.. אז כמובן שאני ממליץ לך על הספק המצויין הזה (שנחשב לאכותי מאוד!)אבל אם זה לא מעניין אותך ואין לך צורך בזה, אז באמת אני חושב ששתי האפשרויות היו טובות מספיקבכל מקרה במפרט "הטכני" של הספקים הנ"ל אני לא מתמצא אבל אני יודע שלשתיהם יש שם איכותי וטוב.
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים אתה יכול ללכת עם הTT עם ראש בטוחהוא ספק מעולה, ואם הוא מודולרי, עוד יותר טוב,יש לך לינק?לדעתי חבל הכסף בלקנות את הBUTTERFLY.
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים RK אתה קצת סותר את עצמךהדגם של TT שהוא הציע, זה באטרפליי..בכל מקרה זה ספק מאוד איכותי כמו שאמרתי ואם אתה חובב מודינג זה אחלה ספק שגם נראה מצויין..אם אין לך חלון ואתה לא מתעניין במודינג ההתלהבות מהספק קצת יורדת...קניה של ספק איכותי אתה יכול להוזיל במחיר, ולא להשקיע כל כך הרבה כסף על ספק
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים RK אתה קצת סותר את עצמךהדגם של TT שהוא הציע, זה באטרפליי..טוב, סליחהחשבתי שיש להם ספק מודולרי בלי הקישקושים של הבאטרפליי
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר ואם אני קונה את ה- TT, אז אני גם באוברקלוק הוא יספק וולטג'ים קבועים ויציבים? כי לאנטק יש עבר מפואר של אוברקלוקר... אבל כרגע רוב הסיכויים שאני אלך על TT. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.