עבור לתוכן

מסך מחשב ופאנל מומלצים

Featured Replies

פורסם

זה נושא שאני ממש חלש בו, אני רוצה לקנות מסך מחשב לגיימינג נטו עד 1600 שח,יש איזה מסך טוב להמלצה?20 עד 24 "

ובעתיד לקנות עוד 2 מסכים נוספים מאותו סוג,עדיפות לפנל דק כדי לחבר את שלושתם בעתיד

תודה

פורסם

כדא לקנות את כל השלושה יחדיו. לפעמים מסכים מיצור שונה מכילים רכיבים קצת שונים/ כיול שונה.

ההמלצה הגורפת פה היא הדל. יש לך 23 אינץ' מסך ב-800 שח פלוס מינוס וביותר מאלף יש לך את ה-24 אינץ

הדגמים הם

u2312hm

u2412m

אם אתה מתכוון ללכת על שלושה מסכים אז לדעתי עדיף פאנל IPS (דגמי דל) אם אתה רוצה רק מסך אחד אפשר להסתפק ב TN (סמסוג תהיה בחירה לא רעה)

פורסם
  • מחבר

חשבתי יותר אולי על- dell ultrasharp u2412m או asus vg248qe עשיתי שעורי בית אבל אני מתלבט בין שתי אלה אפילו שעברתי את התקציב , יש איזה עצה מבין שתי אלה ?

תודה

פורסם

אני לא יכול להעיד על אסוס מכיוון שאינני מכירכ כל כך את החברה ומההכרות השטחות שלי, לא התלהבתי יותר מדי.

אתה בטוח שאתה רוצה שלושה מסכים של 24? גם עם שלושה מסכים של 23 יהיה לך הרבה מאוד שטח מסך ועל הדרך תחסוך כמה מאות.

אם הבחירה הייתה בין שני המסכים הללו, הייתי הולך על 2412m בלי לחשוב פעמיים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

שאלה אחרונה , מה עם benq xl2420t? ואני מצטער על השיגוע

פורסם

עדיין DELL

פורסם

מסך לא רע אשר משווק בעיקר לגיימרים. לדעתי המחיר הגבוה לא מצדיק אותו (והנה אני רואה שיתחיל ויכוח אין סופי...)

הפאנל הוא tn אשר אומר כי זוית הצפיה תהיה יחסית מוגבלת ואני לא יודע איך המסך יראה בשלישיה (אתה קולט שמדובר פה על כמעט שמונה אלף ש"ח, כן?)

יש לו צבעים מצוינים ואם תשחק קצת עם הקליברציה, תוכל להגיע לאייכות תמונה מטורפת.

הפלוס העיקרי של דל היא האחריות הטובה למדי שלה בישראל (החלפה, חינם, בבית הלקוח למסך חדש / מחודש [תלוי במזל]) ושירות לקוחות די רך.

מצד שני, ראיתי הרבה פחות מסכי tn שצריכים מימוש אחריות.

לשלושה מסכים, הייתי הולך על הדל.

למסך אחד, הייתי כנראה הולך על הבנקיו

אם אתה יושב הרבה שעות על המחשב וקורא הרבה, עדיפות למסך ips. אתה לא תפגע בעיניים או משהו אלא תעייף אותן וחבל..

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואם כבר מדברים על טווח מחירים הנ"ל אז הייתי נוטה לכיוון u2413 של דל אשר לוקח את הטוב מכל העולמות

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה כנראה שאני ילך על דל u2413

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים