עבור לתוכן

מבקש המלצה לקנייה בארה"ב של עכבר ואולי מקלדת אלחוטיים

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט אם לקנות בארץ או בארה"ב, כרגע אני בארה"ב,

מצד אחד המחירים יותר זולים, אבל אני צריך גם מקלדת אלחוטית ולא רק עכבר, והמקלדות לא מגיעות עם מקשים בעברית, אבל אולי אפשר להדביק ואז זה לא כזה עניין, אלא אם יש משהו אחר שלא חשבתי עליו...

אני מניח שעכבר בלבד לא כדאי לי לקנות, כי אז יותר מאוחר אני אצטרך גם מקלדת וזה כבר יתפוס לי סתם שני חיבורי USB, שזה בערך כמעט כל החיבורים בלפטופ (אותו אני מתכוון לחבר למסך גדול בבית).

אין לי מגבלת תקציב, אם זה משהו איכותי אני מוכן לשלם כי הרי בארה"ב זה גם ככה אמור להיות זול משמעותית.

חשוב לי מאוד העכבר יתאים לעבודה ממושכת וגם המקלדת, ככה שלא יהיה לי כאבי פרקיםץ

מה דעתכם?

פורסם

אתה יכול לקנות עכבר ומקלדת של לוג'יטק שעובדים עם Logitech Unifying receiver ולהשתמש בשניהם על אותו מתאם.

עכבר - Logitech Performance Mouse MX

מקלדת (אם מתאים לך ארגונומית) - Logitech K350

פורסם
  • מחבר
אתה יכול לקנות עכבר ומקלדת של לוג'יטק שעובדים עם Logitech Unifying receiver ולהשתמש בשניהם על אותו מתאם. עכבר - Logitech Performance Mouse MX מקלדת (אם מתאים לך ארגונומית) - Logitech K350
תודה, האם זה בוודאות העכבר המומלץ ביותר? אני רואה בקישור באמאזון גם תלונות על המקש האמצעי שלו, חיי סוללה ועוד... כמה המתאם עצמו עולה? והאם על המקלדת אפשר לחרוט בארץ עברית? או שרק להדביק, ואז יותר קשה לנקות אותה..?
פורסם

אפשר לחרוט עברית על המקלדת. יש שני מקומות באיזור המרכז שמבצעים חריטה, PCGraph וקציר גרף.

העכבר הזה הוא עכבר טוב. אם אתה רוצה עכבר אחר קח את ה-G700s. הוא עכבר למשחקים אבל נוח גם לשימושים כלליים.

פורסם

חריטה עולה כ-150 שח. מדבקות מאיביי עולות לא הרבה יותר מדולר. במקרים רבים מדבקות בהחלט מספיקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים