פורסם 2002 במרץ 2523 שנים לחבר שלי ישפנטיום 2 266אם 32 מגהבייט וכרטיס מסך SIS6326וזה לא עובד לא אני עידכנתי לו דרייברים מSIS וזה לא עבד לו יש איזה דרייברים מיוחדים שאני יכול להוריד לכרטיס הזה?
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים המחשב נמצא מתחת לדרישות מינימום של המשחק.. הקסם היחידי שיפעיל אותו זה מחשב חדש..
פורסם 2002 באפריל 223 שנים אם אתה מתכוון לאנריל 1 אז ידוע שיש בעיה במשחק שמקשה על ההתקנה בכל מקרה דרישות המערכת של אנריל נמוכות מאוד אבל הגרפיקה שלו מצוינת המערכת שלך עומדת הדרישות זה משחק מ98הפתרון:תוריד את הטלאי למשחק בערך 7.5 מגה תתקין וזה אמור לפתור את הבעיה
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר התכוונתי כידוע ל Unreal Tournamentוזה לא עובד לו אני לא חושב שלמשחק יש דרישות כאלה גבוהות זה בגלל הכרטיס המעפן???אם הוא יחליף לTNT2 זה יעבוד לו?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים התכוונתי כידוע ל Unreal Tournamentוזה לא עובד לו אני לא חושב שלמשחק יש דרישות כאלה גבוהות זה בגלל הכרטיס המעפן???אם הוא יחליף לTNT2 זה יעבוד לו?זה עובד על Software Rendering?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר המחשב שלו דפוק לאללה זה נתקע ניסיתי זה לא עבד..אני רק ינסה לעדכן לו דרייברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.