עבור לתוכן

הסרת משקפיים בלייזר

Featured Replies

פורסם
אני אתן לך עצה אחת:

גיל 21 הוא הגיל המינימלי שעושים ניתוחים לתיקון ראיה (למעט מקרים מיוחדים)

גיל 25 -35 הוא הגיל שהספרות ממליצה עליו.

הייתי ממליץ לך לחכות לפחות עד שתגיע ל-21, בשביל לבדוק אופציות.

"איחלתי לחייל בהצלחה"

אני לא מקרה מיוחד ועשיתי בגיל 18.. ואני מכיר עוד לפחות ארבעה אנשים קרובים שעשו גם לפני 21.

המדד העיקרי זה יציבות של המספר לאורך תקופה...

פורסם

אני עשיתי לפני שנה וחצי בCARE, עשיתי בשיטת PRK, ההחלמה מהניתוח הייתה קשה, אפילו קשה מאוד. יומיים שלוש של

לשכב במיטה בלי יכולת לפתוח את העיניים.

בחודש הראשון אחרי הניתוח ראיתי מעולה לאחר חודשים שלוש הראייה נחלשה לי טיפה ובלילה הראייה לא משהו, למזלי בחצי

שנה האחרונה (שנה לאחר הניתוח) אני מרגיש שהראייה השתפרה פלאים גם ביום וגם בלילה ואני מרגיש שאני רואה יותר טוב

מאשר אנשים בלי משקפיים :).

לגבי סיכוניים לא חסר, לי אבחנו סיבוך שנקראה עכירות בקרנית אך זה הופיעה לי בדרגה מאוד נמוכה שלא השפיע לי על הראייה,

הבנתי שיש כל מיני סיכונים שקשורים להחלמה של הקרום שמקיף את העין (לא זוכר את השם במדוייק אני חושב שהשם

זה אפיטל).

ממליץ ללמוד לפני את התהליך מה הסיכוניים קיים המון מידע באינטרנט, אני יכול להגיד לך שבתור בן אדם שמכיתה ג' יש לו משקפיים והגעתי כבר למינוס 7 זה פשוט חיים אחרים, פשוט משנה לך את האורח חיים בצורה מדהימה, ממליץ.

נ.ב עשיתי את הניתוח בן 22-23 משהו כזה

נערך על-ידי corolla9

פורסם

אולי שאנשים פה כבר יתחילו להיות אדיבים ונעימים יותר. כל שאלה שלא נראית למישהו הוא מלבין פני חבירו או קורא לו בכינויים גם כמות ההפניות פה לפסיכיאטרים ופסיכולוגים נראית מוגזמת. אתם קולטים שמשהו לא תקין בשיח בפורומים פה?(אלימות, בוטות, בוז, התנשאות..)

פורסם

מי הפנה בדיון לפסיכיאטר?

היה פה משתמש אחד שלא הגיב באדיבות (וגם, לא משהו מוגזם, אני בטוח שפותח הת'רד ישרוד) והעירו לו כמה פעמים. אז על מה בעצם אתה מתלונן?

פורסם
  • מחבר

HEBREWMAN , עזוב לא חסרים חסרי חיים שרוצים לבלוט בכל דרך אפשרית לא צריך לשים לב אליהם . בכל מקרה הייתי בכמה בדיקות והמליצו לי על LASIK , מישהו עבר ניתוח כזה ?

פורסם

אני עשיתי לפני כחמש שנים, הכול היה טוב ויפה עד לפני כשנתיים, חזר לי מספר (קטן אומנם) ונאלצתי לעשות תיקון לפני כשנה.

כרגע הכל טוב ברוך השם ואני מקווה שימשיך כך..

בהצלחה!

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

^בן כמה היית כאשר עשית את הניתוח?

והאם המספר חזר בשתי העיניים או בעין אחת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים