עבור לתוכן

הסרת משקפיים בלייזר

Featured Replies

פורסם

מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה

פורסם

מה קורה? יכול להיות יותר טוב

איפה כדאי לעשות? אצל רופאים

מה הסיכונים? תפגש עם רופא, תקרא באינטרנט, אם יש לך גישה למאגרי מידע אקדמאים אז תחפש גם שם

חוות דעת אתה רוצה? תריץ חיפוש בפורום

פורסם

אני לא יודע איפה עושים את זה סיכונים וכאלה, אבל יש לי שכן שעשה לא מזמן והוא אמר שזה הדבר הכי טוב שהוא עשה בחיים.

אחרי הטיפול שרפו לו קצת העיניים, ואז לאט לאט הוא התחיל לראות טוב יותר! היום הוא בלי משקפיים והחיים שלו השתנו.

פורסם

בין הרופאים המומחים שיש בארץ הם ד"ר לווינגר שהוא בעל מרפאה בשם "עיניים" אם אני לא טועה, ופרופסור פרוכט מהדסה אופטימל. אפשר לקבוע פגישת ייעוץ ובדיקה להתאמה בחינם. אני אישית עשיתי אצל פרוכט לפני כמה שנים. כל התהליך הוא ללא כאבים ואורך בדיוק כמה דקות.

פורסם
בין הרופאים המומחים שיש בארץ הם ד"ר לווינגר שהוא בעל מרפאה בשם "עיניים" אם אני לא טועה, ופרופסור פרוכט מהדסה אופטימל. אפשר לקבוע פגישת ייעוץ ובדיקה להתאמה בחינם. אני אישית עשיתי אצל פרוכט לפני כמה שנים. כל התהליך הוא ללא כאבים ואורך בדיוק כמה דקות.

מסכים, גם עשיתי אצל פרוכט לפני 5 שנים ואני מרוצה מאוד. יש לי חבר טוב שעשה אצל לווינגר והוא גם מאוד מרוצה!

פורסם
  • מחבר

Symbore אם לא בא לך לענות אל תענה . תודה לכל העונים אם יש הצעות נוספות הן יתקבלו בברכה .

פורסם

אתה מתעצל. אני מבטיח לך שאם תריץ חיפוש תמצא כמה וכמה נושאים עם המון מידע אבל אתה לא. אתה מצפה שאנשים ימשיכו לכתוב את אותו הדבר פעם אחר פעם אחר פעם.

אז מי החצוף פה?

פורסם
  • מחבר

Symbore אני לא אמרתי שאתה חצוף אז אל תתחיל להתחצף עכשיו ואני אחזור על מה שאמרתי קודם אם אין לך מה להגיד אל תכנס לפה אתה לא תגיד לי מה לעשות ומה לא .

פורסם

סלח לי, אם לא הייתי ברור דיו...

אתה חצוף.

יש לך דיון שאני פתחתי ועודכן לא ממזמן עם כל מה שאתה צריך כולל המלצות, הסברים וסיכונים ואם אינני טועה אז גם קישורים לעוד מידע בנושא. למה ללכת עם הראש בקיר ולפתוח את אותו הדיון שוב. הייתי מבין אם היו לך שאלות נוספות אבל לא, אתה שואל את אותן השאלות שנשאלו על ידי ואתה תקבל את אותן התשובות (אם אנשים יטרחו לענות לך). אם היית טורח לקרוא את חוקי הפורום, היית מגלה שישנו איסור לפתוח דיונים זהים מבלי להשתמש באופצית החיפוש..

פורסם

אם אתה באמת רצית להועיל היית יכול לתת קישור לפותח הדיון וזהו.

פורסם

give a man a fish and you feed him for a day. teach a man to fish and you feed him for a lifetime..

פורסם

בסדר... אבל אפשר לעשות את זה בדרך קצת יותר נעימה ממה שעשית.

שוב, זה בהנחה שאתה רוצה לעזור.

פורסם
  • מחבר

אם אני חצוף אז מה אפשר להגיד עליך ?? אקסטרא חצוף אבל נראה לי שאתה בן אדם חסר חיים שאין לו מה לעשות אז הוא נדבק למקומות שהוא לא צריך להיות בהם אז תעוף זה לא דיון בשבילך .

פורסם

עשיתי לפני 4 שנים בערך ב"עיניים" ובערך שבוע אחרי הניתוח שכחתי שאי פעם היו לי משקפיים, ועכשיו הגיע הדיון הזה והזכיר לי...

נערך על-ידי Yossarian22

פורסם

אני אתן לך עצה אחת:

גיל 21 הוא הגיל המינימלי שעושים ניתוחים לתיקון ראיה (למעט מקרים מיוחדים)

גיל 25 -35 הוא הגיל שהספרות ממליצה עליו.

הייתי ממליץ לך לחכות לפחות עד שתגיע ל-21, בשביל לבדוק אופציות.

"איחלתי לחייל בהצלחה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים