עבור לתוכן

צריכה עזרה בבחירת שם..

Featured Replies

פורסם

לא הייתי הולך על שם פלצני מדי, אל תשכחי שאת הולכת לפתוח חנות מחשבים בפריפריה וכשקשה לאנשים מסויימים לבטא את השם זו בעיה להעביר מפה לאוזן, זו דעתי.

• תגובות 185
  • צפיות 27.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
לא הייתי הולך על שם פלצני מדי, אל תשכחי שאת הולכת לפתוח חנות מחשבים בפריפריה וכשקשה לאנשים מסויימים לבטא את השם זו בעיה להעביר מפה לאוזן, זו דעתי.

מסכימה..

מה דעתכם על "Power-Tech" זה נכנס בקטגוריה של השמות שקשה לבטא לדעתכם? כמובן אם השם מספק \ מתאים \ נשמע טוב?

כי די התחברתי אליו..(:

נערך על-ידי Gsmarter

פורסם

למה דווקא רצף אותיות באנגלית?

למה לא משהו כמו "כרוכית" (אמנם זה לא קשור ישירות לתיקוני מחשבים)?

פורסם
מסכימה..

מה דעתכם על "Power-Tech" זה נכנס בקטגוריה של השמות שקשה לבטא לדעתכם? כמובן אם השם מספק \ מתאים \ נשמע טוב?

כי די התחברתי אליו..(:

השאלה הנשאלת היא כשמישהו ירצה להכנס לאתר, הוא יצטרך להקליד את כל השם הזה...

קחי למשל מישהו שלא כל כך יודע אנגלית או מבין במחשבים, יהיה לו הרבה יותר מהיר ונוח לרשום KSP או TMS או IQPC.

פורסם
  • מחבר
השאלה הנשאלת היא כשמישהו ירצה להכנס לאתר, הוא יצטרך להקליד את כל השם הזה...

קחי למשל מישהו שלא כל כך יודע אנגלית או מבין במחשבים, יהיה לו הרבה יותר מהיר ונוח לרשום KSP או TMS או IQPC.

אני יותר מאשמח שנתרגם את הטיפים כאן לדברים מעשיים. אני לא חושבת שניתן למצוא היום דומיין פנוי שהוא CO.IL בצרוף 3 אותיות.

מה גם שאני לא מתה על השילוב הזה זה די להיות כמו כולם כזה, ישבתי המון זמן על המחשב בחיפוש אחר דומיין אך ללא הצלחה.

אפשר להתפשר על 4 אותיות אבל אני לא יודעת מה יכול להביא תחכום ועדיין להישמע קליט.

יש לנו עוד קצת זמן אבל הוא הולך ואוזל. אני לא רוצה שבגלל לחץ של זמן אעשה טעות שיווקית בבחירת השם. בשביל זה אני כותב לכם משתפת, מישהו פה אמר לי שראש אחד שעובד זה לא כמו 12\15 ראשים שעובדים יחד, הוא צודק! אני באמת מאמינה שאנשים כקבוצה חזקים יותר וזאת הסיבה שאני כותבת כאן בפורום. הייתי שמחה לקבל עוד תגובות מעוד אנשים אבל אין ספק שבינתיים אני מרגישה שאנחנו בכיוון הנכון.

פורסם

הראשי תיבות של השם שלך..כמו

GSpc.co.il

פורסם

ימית מחשבים

פורסם

אפשר לקרוא למקום גם על שם הרחוב בו החנות נמצאת. "סוקולוב תיקונים".

פורסם

^נשמע חאפרי משהו ;)

פורסם

יש בזה משהו... :(

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה דעתכם על ElectroLab? הדומיין פנוי.

פורסם
אבל אני בתחום כבר תקופה ארוכה, ואני פותחת עכשיו חנות מחשבים חדשה בצפון ואני מתלבטת איזה שם לבחור לה..

אם הבנתי נכון את עובדת כרגע מהבית? האם את יודעת מה העלויות של החזקת חנות באיזור שלך, והאם עכשיו בעבודה מהבית את מרוויחה מספיק כדי לכסות את העלויות האלה?

נערך על-ידי radioactive

פורסם
  • מחבר
יש בזה משהו... :(

מה דעתכם על ElectroLab? הדומיין פנוי.

קצת ארוך מדי...

אבל מצאתי משהו נחמד.......

Ztech

Z-Tech

???????

פורסם

SmartPC ?

כמו SMARTPHONE

נוגה מחשבים ?

ונוס מחשבים ?

נערך על-ידי aviv00

פורסם

מה ה Z מייצגת ?

פורסם
  • מחבר
מה ה Z מייצגת ?

יכול להיות ZONE

יכול להיות ZOO (:

SmartPC ?

כמו SMARTPHONE

נוגה מחשבים ?

ונוס מחשבים ?

Smart תפוס...

נוגה ונוס פחות התחברתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים