עבור לתוכן

למה בעצם רק סמסונג?

Featured Replies

פורסם

רנו 19 להורים שלי עד לפני כשלוש שנים וסיטרואן קסארה לאחי עד לפני שנתיים.

בכל אופן יש גם מוצלחות אבל לדעתי הן לא ממש מתאימות לקיץ הישראלי והטיפול החפיפי בישראל.

קח למשל את המאזדה 3 שלי שנת 2005, שים דלק וסע.

שלא כמו הפרסומת לשיפור התדמית ״פלואנס לא רואה מוסך״

http://m.tapuz.co.il/touch/blogs/blog.aspx?EntryId=2342752&tads=1

נערך על-ידי idanmal

• תגובות 43
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מזל שהדיון הזה נשאר מאוד ממוקד בשאלה שלי..

פורסם

אנשים שוכחים שאין קשר למקום היצור.

אפשר לפתוח מפעל בסין שיבייש כל מוצר גרמני/ יפני.

אפשר לפתוח גם מפעל ביפן/ גרמניה שייצר מוצרים באיכות גרועה יותר ממפעל סיני.

פורסם

יש קשר ועוד איך

יש מפעלים בארה"ב שנפתחים בכוונה תחילה במקומות שיש בהם רוב גרמני לבן ולמרות שזה עולה להם יותר הם מעדיפים את זה על פני פתיחה באזורים של שחורים.

פורסם

אה? לא שזה דיון לפורום 'סמארטפונים' אבל אם כבר אז פותחים מפעלים עם אזורים בעלי אחוז גבוהה של יוצאי מדינות צפון אירופה (או במילים אחרות, מיד-ווסט) בגלל שבד"כ מדובר באזורים ללא כלכלה מגוונת, עלויות מחיה נמוכות ומשכורות נמוכות יחסית לערים עם אוכלוסיה הרבה יותר מגוונת) בחוף המזרחי/מערבי.

פורסם

redead,

התייחסתי כמה פעמים לעניין הסמרטפונים..אם אתה רוצה ללכת עם העדר למשל כמו Idanmal..סמסונג ואפל זו הבחירה שלך.

אם אתה מוכן לגדל קצת קהונאס ולא ללכת רק עם העדר..יש עוד מגוון יצרניות שמציעות טלפונים לא פחות גורעים אם לא בהרבה יותר גרועים..

האמת שעכשיו כשאני חושב על זה..גם סוני וגם LG שיש לי במשפחה שורדים הרבה יותר טוב מהגלאקסי S3 וS1 שיש לחברים שלי שראיתי במו עיני מתפרקים מנפילה קטנה,מסך שבור,זכוכית גורילה שבורה וכו.

לבחור בעדר זה לא תמיד הכי טוב.

כמובן שאתה תמיד תפגש במספר פנאטים סטייל עידן שיקנו אייפון כי זה הכי טוב ומאזדה כי זה הכי טוב וישאר מחובר לסלקום למרות שהוא משלם הון כי השרות שלהם הכי טוב וכן הלאה וכן הלאה.

פורסם

עידן היה מכור לאייפון וכרגע רוצה לעבור לגלקסי S4.

כל מה שאמרת טוב ויפה אבל הבחירה שלי בעדר נובעת מדבר אחד שלא לקחת בחשבון ידידי, לתקן מכשיר שהוא נפוץ והעדר בחר בו יעלה פחות מאשר מכשיר לא נפוץ.

תברר לגבי תיקון מסך ושאר חלקי פלאפונים.

אותו דבר קורה עם רכבים נפוצים פה בארץ, הכמות הרבה מביאה תקלות, התקלות מביאות את הידע לבעלי המקצוע , את הביקוש ואת המחיר הזול.

פורסם

לאחותי יש גלאקסי s1 שנפל עשרות פעמים, עם מגן בשקל ורבע אולי מאות פעמים בגלל הילדים

פורסם

גלקסי S1 ו-S2 מכשירים הרבה יותר עמידים מאייפון.

פורסם

לי היה S3 ועכשיו S4 בדיוק מהסיבות שעידן ציין (וגם כי אני משתמש בחלק מהפונקציות של סמסונג).

פורסם

גם לא מדוייק, בדוק עלות שעת עבודה במוסך לפורד פוקוס ולפורד מנודאו ובכללי עלות חלקים.

המונדאו שהרבה פחות נפוצה זולה בשניהם

פורסם

לא דיברנו פה על אותו יצרן ולא נראה לי שצריך להיות הבדל, שעת עבודה היא שעת עבודה ויש מחירון באיגוד המוסכים.

בקיצור תשווה גלקסי לנקסוס או אייפון לנקסוס.

פיז׳ו למאזדה , סוברו לסיטרואן.

פורסם

שעת עבודה נקבעת לפי המוסך והתעריף שלה זהה לכל המכוניות שהמוסך מטפל בהם.

מה שמשתנה זה זמן התקן לפעולה שנקבע על ידי היבואן ועלות החלפים

המחיר נקבע לפי זמן התקן לטיפול X עלות שעת העבודה שהמוסך קבע + עלות החלפים.

אם נקבע להחלפת ציריה זמן תקן של שעה והמוסך הסתבך 3 שעות או לחילופין קיצר זמנים ועשה בזמן שיא של חצי שעה. מחיר התיקון יהיה זהה בשני המקרים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בתור אחד שנטש את הגלקסי 1 לטובת גלקסי 4 ,אני יכול להגיד שהגלקסי 4 הוא מכשיר מצויין ובתור חבילה כוללת הוא נותן את התמורה הטובה ביותר כרגע.

למשל חשבתי ללכת על הHTC ONE ואז נטשתי את הרעיון כי המצלמה שלו לא מגיעה לקרוסליים של המצלמה של הS4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים