עבור לתוכן

מעבד AmdAthlon 939 3800+ X2

Featured Replies

פורסם

נכון, ובגלל זה מעבד עם 2 ליבות עדיף על מעבד עם ליבה אחת. אין ממש הבדלים מורגשים בביצועים של יישומים לליבה אחת, אבל כאשר תפתח כמה יישומים או תשתמש ביישום שיכול לנצל שתי ליבות, אז תרגיש בהבדלים.

חוץ מזה, אתה לא תצליח לקבל עם המחשב הזה ביצועים של Core i7 או משהו שקרוב אליו, אבל לעבודה יום-יומית, שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה עם Office, המחשב הזה אמור בהחלט להספיק לך. אם אני הייתי יכול לקבל מחשב כזה במחיר של 55 ש"ח בלבד - הייתי קונה אותו בלי שום בעיה (בהנחה שהכל תקין כמובן).

פורסם
  • מחבר

בקשר למעבד אופטרון 180 הוא עולה 85 שקל זה לא מעבד שרת ? הוא יתאים ללוח 939 סטנדרטי ? רשום שהוא בתושבת 939 יש עליו המלצות שהוא יותר חזק מ 4800X2 אז בטח יותר מ 3800X2 מצאתי עוד בנצמרק ורשום ש 3800X2 מקבל 900 נקודות וה 180 מקבל 1300 קצת יותר מה 4800 .

פורסם

מעבד ה Opteron של AMD אכן מיועד יותר לשרתים.

האם הוא יותר טוב מה 3800X2? אני לא יודע.

האם הוא יתאים לך? בוא נתחיל מזה שתיתן לנו את דגם לוח האם שלך ונראה באילו מעבדים בדיוק הוא תומך.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה מיועד יותר לשרתים ? אבל ראיתי אנשים משדרגים את המחשבים האישיים שלהם עם המעבד הזה , המחשב שלי זה ACER POWER M6 עם ציפסט NVIDIA זה לוח אם של פוקסקון

פורסם

למעבד שמיועד לשרתים בד"כ יש תכונות נוספות שאין למעבדים שמיועדים לשימוש ביתי. דוגמא לכך היא זיכרון שהוא ECC, שמאפשר זיהוי ותיקון שגיאות, דבר שהוא קריטי בשרתים, אבל למשתמש ביתי אין ממש צורך בזה. אני לא יודע בדיוק מה התכונות של מעבד האופטרון 180, שכן אני לא מצליח למצוא עליו נתונים באתר של AMD (כמו גם על דגמי מעבדים ישנים).

לפי מה שמצאתי באינטרנט, זאת כנראה החוברת עבור המחשב שלך:

http://dl.owneriq.net/6/6d9573c0-1343-453d-90e1-c6bca9c18c81.pdf

אם זאת אכן החוברת עבור המחשב שלך, אז כתוב שם שהמעבדים המתאימים הם (AMD Athlon 64 / Athlon 64x2 / Sempron (939, וערכת השבבים היא C51G + MCP51 של Nvidia. לא כתוב שהוא בכלל תומך במעבדי האופטרון. לכן אתה צריך למצוא את צריך הדגם מדוייק של לוח האם.

נערך על-ידי smalul

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קיבלתי לפני כמה ימים את המעבד 3800X2 מ EBAY ולא מרגישים ממש הבדל בעבודה למרות שעשיתי בנצמרק לשניהם וה 3500 קיבל 600 נקודות וה 3800X2 קיבל 1200 , עשיתי עוד בדיקה SUPER PI ושם דווקא ה 3500 קיבל תוצאה טובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים