עבור לתוכן

סמארטפון קל, עם קרינה נמוכה, עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לא הייתי קונה מכשיר עם פחות מ1GB RAM.

פותח הדיון תמתח מעט את התקציב שלך ל650, ואז יפתחו כמה אופציות מצויינות.

http://www.pandawill.com/amoi-n850-smartphone-aliyun-os-mtk6589-quad-core-45-inch-ips-screen-3g-gps-p75597.html

מכשיר עם מפרט חזק, יש עליו ביקורת בעברית וההתרשמות היא טובה מאוד.

המינוס היחיד הוא תמיכה בתדר 2100 בלבד בדור 3, יש האומרים שזה לא בעייתי ויש האומרים שזה כן.

אופציה נוספת:

http://www.pandawill.com/zte-v970-grand-x-smart-phone-43-inch-ips-qhd-screen-mtk6577-dual-core-1g-ram-3g-gps-p68588.html

המחיר זהה, מה שכן תרוויח תמיכה בתדר נוסף בדור 3, 900.

יש לי את הטלפון הזה, ואני חושב גם שנתוני הקרינה שלו נמוכים.

מדובר בחברה מאוד גדולה(ZTE), כך שאני מאמין שאפשר לסמוך על ההצהרות שלהם.

מה שכן המעבד שלו כבר מיושן יותר ביחס למכשיר הקודם(לא מפריע לו לעבוד חלק מאוד אצלי).

קח בחשבון שהם דורשים התעסקות עם מדריכים בעברית להחלפת הרום כדי לקבל תמיכה מלאה בעברית.

לא פרוצדורה מסובכת אם הצלחתי לבצע אותה פעם ראשונה מאמין שגם אתה תצליח.

סיכוי לא רע שהמכשיר לא יתפס במכס(אצלי הZTE לא נתפס), ואז תעמוד בתקציב שלך.

אם יתפס המחיר יתפס ל650+-.

בהרשמה לאתר pandawill מקבלים קופון הנחה נצל אותו.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

אם הוא מותח את התקציב אז אין בכלל טעם לקנות את הZTE V970 עם MTK6577(כפול ליבה ב$134.49 כבר עדיף את הLenovo A390 ב89.85$ או בכלל במתיחת תקציב את הPOMP W89 ב133.99$) בנוסף אין לו תמיכה בתדר 850 שזה מה שצריך פותח הדיון כנ"ל לגבי Amoi N850 בעניין התדר.

בעמוד הראשון כבר הצעתי את הPOMP W89 שגם כולל תמיכה בתדרים 2100 ו850 והוא גם מרובע ליבות בנוסף לכל לפי המחיר 35.7% ממנו זה בסביבות 17xש"ח .

השאלה אם הוא מוכן לשלם במקרה שהמכשיר נתפס עוד 35.7% כי בתקציב שלו יש למשל את המכשיר הבא

POMP W89 - מרובע ליבות(MTK6589), זיכרון RAM 1GB , מסך 4.7'(480X854), כולל תמיכה בשפה העברית(אנדרואיד 4.2) ותמיכה בתדרים 850 ו2100 בדור השלישי שזה אומר תמיכה מלאה כמעט בכל המפעילות הסלולריות חוץ מאורנג' ושאר החברות שרוכבות עלייה כי בשביל תמיכה מלאה אצלהם צריך גם את תדר 900 בדור השלישי למרות שיש אזורים שלאנשים עובד מצויין רק עם תדר 2100 .

http://www.banggood.com/POMP-W89-4_7-Inch-4G-ROM-MTK6589-Quad-Core-Android-4_2_1-Smartphone-p-76152.html

^עולה כרגע 133.99$(בערך 488.51ש"ח) אצל banggood

פורסם

אולי פספסתם בפעם המאה. .אבל הוא לא מחפש מכשיר עם מסכי 4" ומלעה..אלה משהו קטן ..

פורסם
  • מחבר

^תודה :)

החלטתי בסוף ללכת על המוטורולה דיפיי מיני.

תודה רבה לכל מי שהגיב.

עריכה:

אלה הרשתות שהמכשיר עובד איתן/עליהן:

• GSM:
    • 850, 900, 1800, 1900 MHz

[*]UMTS:

• 900, 2100 MHz

הוא יעבוד לי עם סים של גולן טלקום?

נערך על-ידי ItachiSan

פורסם

אמא שלך עשתה לך משהו רע? אתה הולך להביא לה מכשיר מבוסס מסך מגע עם מסך קטן? זה סבל טהור.

מינימום מסך 3.5", עדיף 4" ומעלה (אנשים מבוגרים לרוב גם לא רואים טוב).

פורסם
^תודה :)

החלטתי בסוף ללכת על המוטורולה דיפיי מיני.

תודה רבה לכל מי שהגיב.

עריכה:

אלה הרשתות שהמכשיר עובד איתן/עליהן:

• GSM:
    • 850, 900, 1800, 1900 MHz

[*]UMTS:

• 900, 2100 MHz

הוא יעבוד לי עם סים של גולן טלקום?

גולן טלקום תומכים בדור השני בתדר 1800 ובדור השלישי 850 ו2100 חסר למכשיר את תדר 850 בדור השלישי בשביל תמיכה מלאה בגולן טלקום.
תמיכה בתדרים 850 ו2100 בדור השלישי שזה אומר תמיכה מלאה כמעט בכל המפעילות הסלולריות חוץ מאורנג' ושאר החברות שרוכבות עלייה כי בשביל תמיכה מלאה אצלהם צריך גם את תדר 900 בדור השלישי למרות שיש אזורים שלאנשים עובד מצויין רק עם תדר 2100 .
פורסם
  • מחבר
אמא שלך עשתה לך משהו רע? אתה הולך להביא לה מכשיר מבוסס מסך מגע עם מסך קטן? זה סבל טהור.

מינימום מסך 3.5", עדיף 4" ומעלה (אנשים מבוגרים לרוב גם לא רואים טוב).

כדי להכניס אותה לעולם הזה של הסמארטפונים צריך להתחיל בקטן... אם אני אתן לה כבר מההתחלה מסך טלויזיה זה סתם ילחיץ אותה והיא תרצה לחזור לנוקיה.

המסך של הדיפיי הוא 3.2" אגב, לא כזה הבדל מ 3.5.

גולן טלקום תומכים בדור השני בתדר 1800 ובדור השלישי 850 ו2100 חסר למכשיר את תדר 850 בדור השלישי בשביל תמיכה מלאה בגולן טלקום.

לקחתי לתשומת ליבי, תודה.

כרגע זה המכשיר שנראה לי הכי מתאים לצרכים אז נתמודד איתו.

נערך על-ידי ItachiSan

פורסם

המסך של הדיפיי הוא 3.2" אגב, לא כזה הבדל מ 3.5.

תתפלא. לחברה שלי יש מוטורולה דיפיי (לא מיני) עם מסך 3.7, ולי יש אטריקס עם מסך 4.0, ומרגישים את ההבדל.

פורסם

אתה טועה. שני ההורים שלי הם דיי טכנופוביים. אבא שלי בקושי יודע להשתמש במחשב. שניהם משתמשים בסמארטפונים ונהנים מהם. אמא שלי עברה מסמסונג SOUL לאקספריה ARC S ולרגע אחד לא "נלחצה" מהגודל. אבא שלי משתמש בווטסאפ המון. אני לא רואה אותו נהנה באותה מידה ממסך 3.2 אינץ שבקושי אפשר להקליד עליו הודעה.

אין בן אדם אחד שאי פעם התקיים שהיה לו קשה להתרגל למסך גדול ו"נלחץ" מזה שרואים גדול וברור. אין פה שום צורך בהדרגתיות.

המכשיר שאתה רוצה לקנות הוא מכשיר שכבר עכשיו הוא ענתיקה. תשקיע עוד קצת כסף וכבר תקנה לה משהו שהיא תוכל להנות ממנו בשנים הבאות - גם כי הוא יהיה נוח לתפעול וגם כי הוא לא יהיה מיושן חומרתית ותוכנתית.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר
תתפלא. לחברה שלי יש מוטורולה דיפיי (לא מיני) עם מסך 3.7, ולי יש אטריקס עם מסך 4.0, ומרגישים את ההבדל.

אני יודע שההבדל קיים (שמתי לב אליו עם מסך 4" בגלקסי 1 לעומת 4.3" בגלקסי 2), אבל אין ברירה יש אילוצים. מקרינה נמוכה ירדתי אז הדרישה היחידה שנשארה היא טלפון קטן מימדים (גם מבחינת מסך). אם אני ארד גם מזה אז בעצם התעלמתי מכל הדרישות שלה וזה מפספס את המטרה (יצא שקניתי עוד מכשיר לעצמי).

שני ההורים שלי

אתה משווה תפוחים לתפוזים.

פורסם

אני לא חושב שזה המצב, כי גם ההורים שלי הם טכנופוביים וקודם לכם השתמשו בסתם feature phone מעפן.

הטענה שלי היא פשוט שהדרישות שלה הן לא מבוססות לחלוטין. היא מבססת אותן על הנפצות בגלל חוסר ידע. ברגע שהיא תתנסה במסך גדול - היא לא תוכל לחזור בחזרה. כך קורה לכל בן אדם שקיים. להשתמש במכשיר 3.2" זה עינוי. אין מה לעושת, זה פשוט קטן מדי. הדברים לא נוחים.

אני ממליץ ללכת איתה לבאג או לאיזה מרכז של אורנג' ולתת לה להתנסות במכשירי 3.2 וגם במכשירים 4 - ולראות מה היא אומרת.

פורסם
  • מחבר
אני לא חושב שזה המצב, כי גם ההורים שלי הם טכנופוביים

קרא את התגובה הקודמת שלי.

הטענה שלי היא פשוט שהדרישות שלה הן לא מבוססות לחלוטין. היא מבססת אותן על הנפצות בגלל חוסר ידע

טוב לדעת. זה בטח לא קשור לעבודה שיש לה בעיה ביד והיא לא יכולה להחזיק מכשירים כבדים/גדולים (3.5 לצורך העניין גדול לה מדי).

מכשיר של 4" כבר נתתי לה (גלקסי 1) והוא לא התאים לה.

פורסם

ok. בהצלחה. מקווה שהמכשיר יתאים לה. :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים