עבור לתוכן

Rome 2 Total War - אכזבה?

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל אני שמח לראות שאני יכול למצוא כאן חלק מבוגרי גיימר.

לגבי המשחק,

אני התחלתי עם ספרטה, ורק אחרי התקנת 2 העדכונים, ואני יכול להגיד לכם שהמשחק רץ נפלא. לי אישית אין בעיות טכניות כלל.

לגבי המשחק עצמו, נכון, שינו את הממשק מעט, והוסיפו/שינו דברים, אבל מכאן ועד ל"לסבך" זה שנות אור. אני חושב שממש השקיעו בעיצוב הממשק והתכנים שלו, ככה שיהיה קל יותר למשתמש שמשחק בפעם הראשונה בTOTAL WAR.

לגבי הAI, כרגיל, החלק היותר בעייתי של TW, אבל ללא ספק עבר ליטוש. ברוב המקרים אם תעמידו יחידת פלאנקס מול קשתים, אלו לא יעמדו בשילוב ידיים בזמן שהקשתים מטווחים אותם, והAI ימצא איזושהי דרך לטפל בכם, וזה דווקא הרשים אותי.

הדיפלומטיה קשה מאוד, ואני עדיין קצת מתקשה להשיג הצלחות בנושא הזה, אולי רק לאחר הרבה מתנות לעם שאיתו אני רוצה יחסים (משחק על HARD).

מה גם שאהבתי שאתה לא יכול להספים עם צבאות ולעשות בלאגן בכל מקום למרות שאתה מחזיק במספר ערים מינוריות, וזה בונוס אמיתי של המשחק שבאמת מקשה את החיים ועושה את המשחק למעניין יותר.

לגבי הGARRISON, נראה לי שאתה (GOOGLENESS) טועה.

אם תוקפים עיר שאין בה צבא, אבל יש בפרובנציה צבא שלך שמסתובב, אני חושב שהוא זה שבא לעזור לך ולא איזה צבא פלא שצץ משום מקום, צריך לבדוק את העניין הזה.

סה"כ הביקורות הרישמיות של המשחק דיי משקפות אותו (איזור 8.5).

אני חושב ששחקנים ברחבי העולם מעט הגזימו עם התגובות שלהם.

שורה תחתונה, אני מניח (לא ניסיתי) שהמשח עם העדכונים הרבה יותר מזמין (טכנית).

פורסם
  • מחבר

הצבא בא לעזור רק אם הוא "בשטח השליטה" של העיר. צבא הGarison זה לפי המבנים שאתה בונה בהם.

פורסם
הצבא בא לעזור רק אם הוא "בשטח השליטה" של העיר. צבא הGarison זה לפי המבנים שאתה בונה בהם.

צודק,

היום קלטתי את זה.

אני חושב שזה צעד מבורך. אחרת הייתי יכול לטייל עם יחידה קטנה לאורך הגבולות של כל מיני פרובינציות ופשוט "להכנס" לעיר סתם ככה ולכבוש אותה. עושה את המשחק קצת יותר מציאותי ולא מכריח אותך להשאיר צבא בכל עיר (ולספוג את העלות הכרוכה בכך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים