עבור לתוכן

Rome 2 Total War - אכזבה?

Featured Replies

פורסם

אני יקנה אותו אחרי תיקונים ,ואחרי הורדת מחיר

• תגובות 34
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה הרעיון הכללי, אני חושב שבמבצעי חג בסטים בהחלט שווה לקנות זה כמו וורסיה אה לה טוטאל וור של סיב מה שיוצר משהו חדש רק שיתקנו את הבאגים ושאפשר יהיה לשחק חלק!

פורסם

בגדול קניתי את כל הסדרה חוץ מאלו שלא היו זמינים בסטים

ואותם השגתי בדרך אחרת ...

יש לי אפילו את הספינופ שיצא לPS2 -אבל זה משחק מאוד שונה מהסדרה הרגילה

פורסם
  • מחבר

http://www.ign.com/articles/2013/09/06/total-war-rome-2-review

יצאה הביקורת בIGN, אהבתי שבביקורת וידאו הוא מחמיא למשחק ורואים שבקרב אחד יש לו לאג עצבני ובקרב אחר המשחק עובד חלק או שהוא מתאר כמה המשחק נראה נהדר על רק צילומים של הטריללר הסינמטי ואז בתוך מנוע המשחק עצמו רואים שיש לו את הבאג שמוריד את האיכות הגרפים לקרשים.... ביקורת חובבנית...

פורסם
פורסם
  • מחבר

43 דקות של ביקורת אבל דעמו זה אנגרי ג'ו אני הולך לצפות... :)

פורסם

חחח אי אפשר להפסיק לצחוק, הוא פשוט ענק. :)

פורסם

לכל מי שמעוניין ב - RTS מתוחכם בתקופת רומא העתיקה אז יש עוד משחק מעניין בפיתוח שייצא בשנה הבאה מחברה קטנה.

http://www.strategyinformer.com/news/24722/hegemony-rome-the-rise-of-caesar-gets-2014-release-date

זה המשחק הקודם שלהם - http://www.metacritic.com/game/pc/hegemony-gold-wars-of-ancient-greece

פורסם
  • מחבר

וואו איזה ביקורת קולע בול ונותן בראש לכל ה Fanboys שמעודדים את ההרס של הסדרה.... מומלץ לצפות למי שמתתלבט אם זה שווה שעה של צפייה ותודה על ההמלצה !

אני ממש שונא את CA על רומא 2. מצד אחד הממשק והמפה האסטרטגית החדשה מהנים מאוד ומאוד נוחים לתפעול לעומת המפות הקודמות בסדרה (למרות המחסור המשווע בפיצ'רים), והמשחק עצמו מבחינת עיצוב זועק מגניבות וכל כך טוטאל וור וואנבי אבל הAI המטומטם הורס את כל המשחק.

לא משנה באיזה רמת קושי משחקים ועם מי הAI המפגר יעשה בדיוק אותו דבר וזה גורם למשחק להיות קל ברמות.... עשיתי קמפיין עם רומא שהיא OP בטירוף יותר מהמשחק הקודם אפילו כי עכשיו לא מספיק שיש ליגיונרים פסיכיים בצורה מטורפת גם לא צריך לחזור לשטחים של ההתחלה כדי לאמן אותם מחדש אחרי כמה קרבות...

קודם כל אספלוייט מטורף זה להפוך את רומא לשדה אימונים... עושים בפרובנציה של איטליה נפחייה (שיריון), נפחייה (כלי נשק), מקדש לאל המלחמה (מארס), שדה אימונים (חי"ר התקפה) , שדה אימונים (חי"ר הגנה) וכמובן שני המבנים לייצור חיילים. מה שקורה שם ברגע שאני מגייס חיילים הם עם בונוס פסיכי לניסיון\מוראל וכלי נשק\שיריון דרגה 3! הם רוצחים כל דבר שזז! עם כמה ליגיונות וותיקים שקיבלו מסורת קרב לחי"ר בכלל הליגיונרים אונסים כל מה שזז.

הגעתי למצב שאני בזנת 120 לפנה"ס בערך ושולט בכל מערב המפה כרגע התחלתי פליש לאיטליה, גרמניה, בלגיה, בריטניה, מזרח אפריקה ואני מאמן צבא נוסף (DoomStack'Rofle'Stomp) בשביל לתקוף את מזרח אירופה.

קרב ממוצע לא משנה אם אני תוקף או מגן בהנחה שאנ ילא בקרב על עיר ייראה ככה:

Velites x 4

Legioners X 4

Balista X 2 + 2 Socii Cavalri Extordinarii (Flanks)

Praetorian + First Chort + 2XVeteran Legioner

General

עכשיו הVelites הם החזית במצב סקירמיש והגנרל מאחורה.... אני משתמש ב3 פלוגות של Wardogs שאני שם הכי בחזית שאפשר משחרר אותם בשנייה הראשונה עוד לפני שהצבא של האויב התחיל להתקרב אליי ונסוג עם המאלפים בחזרה מאחורי ה General, בינתיים האויב יתקדם כמו אהבל אל המערך שלי בזמן שהכלבים אונסים את כל היחידות שלו והBalista בארטילריה מטורפת שוברים להם את השורות ועושים בהם שמות... בסוף שהם יגיעו אליי הם יחטפו מטח של כמה מאות חניתות ובסוף הם מגיעים אל הליגיונרים, כשהמצב קשה ואני רואה שנערם Blob מטורף של אויבים אני אאגף אותם מהצדדים עם שורת החי"ר השניה שמורכבת מחיילי העלית שלי.

בכל קרב האויב כמו אהבל ישלח מהאגפים את יחידות הRange למיניהן כמו קשתים, סלינגרים וכיו"ב ככה שאני אסתער עלילהם עם הפרשים שלי עד שהם נסוגים ואז אני חוזר עם הפרשים למערך, כל קרב זה אותו סיפור הם נסוגים בשניות ואז אני ממשיך את הקרב אחרי הניצחון רודף אחריהם וטובח במאות אם לא באלפים! וככה הליגיונות שלי מקבלים בונוסים עוד יותר גבוהים ועוד יותר קל לנצח בקרבות הבאים.

בקרבות מצור אני בכלל לא טורח להגן על הערים מה שאני עושה זה להשתמש (אני מדבר על ערי בירה שהן בד"כ היעד הכי מותקף אם הAI יתקוף עיר קטנה בד"כ זה צבא נחות שלא מצריך קרב) בחיל המוצב של העיר ולעשות ח' בכניסה לשער כאשר יחידות הRange שאני מקבל עומדת על החומה מעל השער. אם לAI יש ארטילריה הוא לא יזוז ולא יעשה כלום עד שאני אתקוף אותו אז אני שולח כפריים להתאבד על נשק המצור ומחכה.... תמיד הAI מנסה להיכנס בשעה אבל בגלל המבנה של הח' החיילים של הAI מקבלים מינוס מטורף למורל בגלל ה"איגוף" ונסוגים בשניות שבהן שוב אני אבטח בחיילים הנסוגים.

הAI כל כך אהבל וטיפש שזה מדהים והקרבות ניהיו משעממים בצורה פסיכית.... בדקתי בCustom Battle על כל רמות הקושי הקיימות וזה אותו הסיפור בדיוק... לא מספיק שהAI טיפש הצבא הרומאי חזק בצורה מגוחכת ונתון לניצול על ידי אקספלויטים מגוכחים עוד יותר כדי לגרום למשחק להיות אפילו יותר קל... למשל לאחר שגייסתי ברומא את צבא העלית של הליגיונרים עם הבונוסים אני מכניס לצבא "Champion" שזה יחידת סוכן שמאמנת את החיילים בצבא אז תוך 10-20 תורות תקבלו עם כמות קרבות מינימלית צבא של 3 משולשי זהב בניסיון שעוד יותר ישחטו כל דבר שזז.

אבל האקספלויט הכי גדול זה כלבי מלחמה.... תעשו בדיקה של כלבי מלחמה מול כל יחידה כמעט במשחק הם רוצחים כל דבר שזז! 3 פלוגות כלבי מלחמה זימבר 2 פלוגות ספירמנים ספרטנים + פלוגת קשתים שלהם בשניות בקרב מצור שעשיתי ואחרי זה המשיכו לתקוף עוד פלוגות אחרות של הספרטנים. אני חושד שצבא של גנרל + 19 כלבי מלחמה ימחץ כל צבא שזז בשניות :x

אני מתגעגע לקרבות במדיבל 2\רומא1\שוגון. רבאק אפילו באמפייר טוטאל וור היה איזה היגיון כלשהו בקרבות והAI לא היה טיפש לחלוטין בלי שום טיפת סיכוי להציל משהו.

מה שקורה שבגלל שהקרבות משעממים מאוד אני רוב הזמן עושה קרבות אוטומטיים ומשחק המפה האסטרטגית שאם כבר אני עושה את זה סיב 5 יותר מוצלח מטוטאל וור 2 רומא במקרה הזה...

פורסם
  • מחבר

הפאץ' הראשון באמת באמת שידרג המון את הביצועים ופתר די הרבה באגים אבל עדיין המשחק מבוגבג קשות. מה שכן מרגיז שהוא קל מדי .. הAI אידיוט.

פורסם

אני לא כל כך הבנתי איך משחקים פה..

יש לי קבוצות של חיילים, האם פשוט צריך ללכת לתקוף או להגן?

כאילו איך אני ממש יכול לנצל את האסטרטגיה וזה?

פורסם
  • מחבר

באופן כללי משחקי סדרת טואל וור מורכבים משני חלקים,

יש את המפה האסטרטגית שבה מנהלים את הממלכה ומניעים את הצבאות כמו במשחקים של סיב.

וכשיש קרב ניתן להיכנס למפה תלת ממדית בזמן אמת! ולנהל קרבות שאמורים להיות ריאליסטיים החל מהחבאה של יחידות בשביל מארבים דרך שבירת המורל שלהם על ידי הפצצה ארטילרית ועד מהלכים של איגוף ושות' כדי לנצח בקרב. לא פעם תיתקל בקרבות בהן שחקן עם 1000 חיילים מביס צבא של המחשב עם 6000 חיילים על ידי שימוש נכון באסטרטגיה.

תור 200 בערך בקמפיין שלי עם רומא אני שולט מבריטניה בצפון עד מאוריטניה בדרום ומספרד במערב עד ליוון במזרח. יש לי 6-7 ליגיונות מלאים של יחידות וכעת אמרתי אני אעשה הפסקה מכיבושים ואחקור את המעט טכנולוגיות שנשארו לי לפני שנאי ממשיך הלאה אבל!!! מסתבר שהם דפקו יופי את המערכת של ניהול הממלכה וכעת כל בניין נותן בונוס חיובי וקנס שלילי ואין אפשרות לשדרג את כל המבנים עד הדרגה האחרונה שלהם כי או שלא יהיה סדר בעיר או שיהיה מחסור באוכל, אחד הדברים המטופשים כי ברגע שאני אגיע למצב שעיר מרוויחה כסף ויש סדר ציבורי אני לא אשדרג בה יותר כלום אז מה העניין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים