עבור לתוכן

Rome 2 Total War - אכזבה?

Featured Replies

פורסם

שיחקתי קצת במשחק ובתור שועל טוטאל וור וותיק ששיחק ורכש את כל המשחקים וההרחבות בסדרה ייתי בסך הכל מאוכזב.

מבחינתי העיקר של המשחק זה הקמפיין הגדול על המפה אבל משום מה הם סיבכו את התפריט בצורה ממש לא נוחה ובלתי ברורה לחלוטין, הדיפלומטיה מטופשת למדי והקרבות פשוט MEH. יותר לא צריך טקטיקה רק להעמיק מיליון יחידות ולהשתלט על נקודה.

בכל מקרה אמרתי לעצמי מה לא בסדר והלכתי למטה קריטיק... ציון משתמשים ממוצע 6.2!!! יש 71 ביקורות שליליות לעומת 67 ביקורות חיוביות.

http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii/user-reviews

מה אתם חושבים?

אני אישית חושב שרומא הראשון היה יותר מוצלח, מדיבל 2 היה מאוד מוצלח. רומא 2? אכזבה.

• תגובות 34
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבעס, חשבתי שהמשחק טוב.

פורסם
  • מחבר

מבט משני על המשחק,

ראשית הרבה התלוננו על גליצ'ים וגרפיקה בעייתית אני אישית לא נתקלתי בזה המשחק בברירת מחדל רץ אצלי על EXTREME עם מסכי טעינה מאוד מאוד קצרים לעומת שוגון 2 שזחל בצורה קיצונית יכול להיות שזה עניין של מזל.

שנית מבחינת משחקיות,

יש המון!!!!!!!!! שינויים ממכניקות קלאסיות של משחקים קודמים.

1. עכשיו יש לנו פרובנציה שזה שטח שמאגד בתוכו מספר ערים, אתה שולט בעיר והיא גודלת ואפשר להוסיף בה מבנים. אם שולטים בכל הערים בפרובנציה אפשר להגדיר מין MODE או תקנה לניהול הפרובנציה שנותנת בונוס לניהול שלה.

2. במקום מערכת הצבאות הישנה של טוטאל וור לכל עיר במשחק בהתאם למבנים שבונים בה יש משמר עיר שיצוץ להגן עליה בכל פעם שתותקף כך ערים חזקות מאוד יוציאו צבאות ענק בלי שצריך לבנות כלום רק לבנות בניינים מתקדמים ויש לנו Garrison.

3. במקום צבאות קלאסיים עכשיו מגייסים גנרל או אדמירל (בהתאם לים\יבשה) והוא מקבל מספר של ליגיון או צי. אותו אדמירל או גנרל מגייס חיילים ישירות אליו בלי לערב מבנים כלשהם אבל סוג היחידות הניתן לגיוס הוא בהתאם לשטח שבו הוא נמצא כרגע. אותו צי או ליגיון מקבל עיטורים וכולי לאורך המשחק וכשגנרל או אדמירל מת מגייסים חדש לאותו צי \ ליגיון כאשר המאפיינים והבונוסים שאותם הם רכשו נשמרים כך שמדובר במערכת מאוד מאוד מאוד מעניינת שנאי אישית לא הבנתי כשפתחתי את הדיון.

4. יש סוכנים חדשים במשחק, בינתיים נתקלתי במרגל\מתנקש הקלאסי וב"נציג" הנציג הוא מן מנהלן שפועל נגד סוכנים אחרים ונותן בונוס לניהול של עיר בתוך המחוז שלכם. יש עוד סוג של דמות בשם "גיבור" או "אלוף" שעוד לא נתקלתי בו ואין לי מושג מה הוא עושה.

5. הקרבות נראו לי מוזרים ואז הפנמתי המחשב ניהיה ממזר, עשיתי קרב של 3 יחידות לכל צבא אני הרומאים עם פרטוריאנים כלבי מלחמה וגנרל מול פחות או יותר אותו הרכב של הגאלים.

כלבי המלחמה ניטרלו אחד את השני ויצאו מהמערכה, הפרטוריאנים התנגשו חזיתית בחי"ר העילית הגאלי בזמן שהגנרל שלי התנגש בגנרל של הגאלים, הגנרל של הגאלים נסג המתין ששתי היחידות שלי יתקפו את החי"ר שלו ואז איגף אותי מאחור ! וחיסל לי את הגנרל ומשם הדרך לחסיול הצבא שלי הייתה מהירה. מה שכן באופן כללי הפרשים הגאלים פסיכיים ברמות בדקתי אותם והם כיסחו את הצורה לפילים, פרשים ומה לא. היחידה שהצליחה להשמיד אותם היו לוחמים ספרטניים חחח שבלי פרשים ובלי נעליים רצו על שדה הקרב ופתחו אותם. מבדיקות נוספות עולה שהספרטנים (חלק מהDLC) חזקים בצורה לא פרופורציונאלית והצליחו להשמיד כמעט כל יחידה אפילו פרשים רכובים! שזה מטורף לגמרי.

6. הסיפלומטיה קשוחה במשחק אם בעבר אפשר היה להשיג הסכם מסחר עם כל פלג שהוא בלי בעיה עכשיו צריך להראות שאתם מעצמה חזקה ושאתם אמינים לפני שתוכלו לקבל משהו בנוסף יש מערכת ניהול ממלכה שבתחילה לעתים תבחרו מאיזה משפחת אצולה אתם וכולי ותצטרכו להתמודד עם המתחרים שלכם או שתקבלו מין קווסטים קטנים שישפיעו על מה שקורה בממלכה דברים בסגנון קרה X מה אתם בוחרים לעשות בנידון? וכולי.

7. מה שכן היה לי מוזר זה ניהול המיסים שדי הסתבך אבל אני אתמודד עם זה פחות או יותר לדעתי המשחק דווקא מאוד נחמד צריך לדעת להתמודד איתו ולהיות חכם יותר מבמשחקים הקודמים.

פורסם

המשחק שחיק? כל הפורום של R2TW בסטים בוכה על זה אבל מבט על הסטטיסטיקות (http://store.steampowered.com/stats)

מראה שאיש 100K משחקים. אחכה כחודש לפני שאקנה.

איך הקרבות מצור והשליטה בספינות בהן?

פורסם
  • מחבר

לי יש מחשב די חדש שעלה לי מעל 6K אז המשחק רץ בלי בעיה המטרד היחיד שנתקתי בו זה לפעמים קצת לאג במפה האסטרטגית כשאני בוחר מרגל לכמה שניות וזהו.

קרבות מצור,

מיקס של רומא הראשון עם אמפייר, החיילים יכולים לתקוף את השער ולשרוף אותו וכך לפרוץ את השער אבל ניתן גם לבנות כלי מצור אם העיר גדולה עם חומות או לגייס יחידות ארטילריה לצבא.

פורסם
  • מחבר

מבט שלישי על המשחק,

1. המפה האסטרטגית בסדר דווקא, שיחקתי כמה שעות רק עם קרבות אוטומטיים לא הייתה לי בעיה בכלל דווקא די נהניתי.

2. הקרבות פשוט חורבשו בצורה נוראית! הם הוסיפו מערכת של CTD שבה יש נקודה או מספר נקודות ניצחון שמי ששולט עליהן מנצח בקרב! פשוט מטומטם לחלוטין. יותר אי אפשר לעשות קרבות הירואיים ולהביס צבאות ענק עם כוחות נחותים.

בנוסף יש כוחות קסומים ליחידות... בום! החיילים רצים מהר יותר.. בום! הגנרל מונע מהאויב להשתמש בכוחות שלו ועוד...

פורסם

בקיצור... צריך לחכות לעדכון.

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו ששכחתי,

אין יותר Guard ליחידות היכונו לביאת ה Blob Wars. בנוסף אין יותר Loose ו Tight במבני היחידות כדי להימנע מקשתים.

רוצים לנצח כל יחידה בקלות? סלינגרים! וגם מטילי ג'אוולין אני לא צוחק איתכם 3 יחידות כאלות מקובצות יחד מחקו יחידת עלית של האויב כהחלטתי לנסות קרב אחד הם פשוט צולפים בכל דבר שזז בשניות ומוחקים צבאות שלמים.

מעבר לכך כלבי מלחמה פשוט LOL, שחרר > ?? > ניצחון.

עריכה:

עד משהו, עכשיו כשצבאות יבשתיים צועדים על המים הם הופכים לספינות! גם יכולים להילחם בספינות אחרות וגם לנחות על היבשה ולכבוש ערים במתקפות פתע זה פשוט מגוחך.

בקמפיין שלי אתמול ברברים מאיזור בלגיה יצאו בשייט ענק וכבשו את לוב ... WTF

עריכה 2:

וואו, ציון משתמשים במטה קריטיק ירד ל4.7!!!! הזוי http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii

247 תגובות שליליות לעומת 120 תגובות חיוביות בלבד!

פורסם

אין last stand?!

נשמע כמו קומפני אוף הירוז

פורסם
  • מחבר

Last Stand? מה זה?

בכל מקרה למרות שהמון שונאים את המשחק כרגע או מתלוננים רבות דווקא היו לי די הרבה שעות של הנאה איתו אני חושב שזאת תקופת הסתגלות שצריך לעבור.

המגבלה של מספר הסוכנים \ צבאות שאפשר להחזיק בו זמנית מאוד מאוד משפיעה על צורת המשחק. הקמפיין הראשון שלי היה עם רומא וזה מאוד מעצבן לשחק איתם מכיוון שהמשחק נותן כל כך הרבה אופציות ואפשרויות שנכנסתי לברדק.. היו לי כיבושים מאפריקה דרך איטליה וספרד וכולם היו במלחמה עם כולם זה היה פשוט פסיכי... התחלתי מחדש עם פרת'יה.

וואו ממש דבר אחר לגמרי, קודם כל פרת'ה מתחילים עם שטח אחד בלבד מתוך ארבעה שבונים את הפרובנציה "פרת'יה". שלושת השטחים האחרים היו בידי פלג שהוא מדינת חסות של האימפריה הסלוסידית (סלווקית ... סלמשהו... אלו שברומא הראשון היו להם את כל סוגי היחידות). בקיצור במקום לצאת למסע כיבושים פסיכי נמנעתי מלהיכנס למלחמות כמה תורות ואפילו ביטלתי ברית עם פלג אחר כדי להימנע מלהיכנס למלחמות מיותרות, בניתי את המקסימום של שלוש צבאות תוך כדי ששדרגתי את העיר היחידה שלי כמה שיכולתי וברגע ששלושת הצבאות שלי היו מוכנים כבשתי בתור 1!!! את כל שלושת המחוזות של הפלג ההוא ואיחדתי את פרת'יה במהלך מדהים תוך כדי שאני נמנע מקרב אוטומטי ונלחם את כל הקרבות לבד (עד כה חוץ מקרבות מצור לא קיבלתי אף קרב עם Victory Points).

הבעיה שנכנסתי אליה היה שהסלוסידים וכל 6שת מדינות החסות שלהם הכריזו עליי מלחמה, מצד אחד זה בעייתי מצד שני זה מצויין מכיוון שכולם בברית אני טכנית נלחם מול גוף אחד בלבד, עד כה שלושת הצבאות שלי מחקו אלפי חיילים לאויב והמשחק ממש כיף. גם הקטע שהצבאות הם כמו ערים וכל עוד יש חייל אחד בצבא הוא נשמר גם בתבוסה ממש עוזר ככה אפשר לבנות מחדש לאחר תבוסה.

לדוגמא אחד הצבאות שלי הותקף על ידי 1800 חיילים של האויב בזמן שלי היו רק 1200, גרמתי לאויב אבדות קשות מאוד לפני שהפסדתי ואז נסוגתי בחזרה לעיר ושם בניתי מחדש תוך 3 תורות את הליגיון הפרת'י שלי על שלל ההישגים והבונוסים שהיו לו ונשמרו בלי בעיה, מנגד תקפו אותי הפרסים (כן זה עם אחר חחח) וכשמחקתי להם את הצבא הרגתי את כל החיילים שהיו בו כולל הגנרל והם איבדו צבא שלם מהמפה האסטרטגית וכדי לבנות אותו מחדש הם יצטרכו קודם לגייס גנרל ואז לאמן מחדש חיילים לצבא ולמעשה על ידי ככה גרמתי להם נזק קשה יותר מאשר סתם תבוסה שבה הצבא שלהם ברח מהשטח שלי.

אישית אני חושב שצריך להתרגל ועם קצת פאטצ'ים המשחק יכול להיות נחמד מאוד, לא יצירת מופת אבל זה צעד בכיוון הנכון. לדעתי משהו בכיוון של 7.5 מתוך 10.

עריכה:

אני חושב שהבנתי את הבעיה,

קודם כל ברגע שמגיעים לאיזה 40-50 תורות במשחק במקום כמו טוטאל וור קלאסי שהמשחק מתחיל לזרום ורואים מי המעצמות שיוצאות במשחק יש BLOB מטורף של עשרות פלגים שונים שכולם נלחמים בכולם בלי הפסקה וכל מעבר תור לוקח 2 דקות בערך לעומת כמה שניות במשחקים הקודמים.

בנוסף כעת הדיפלומטיה מאוד קשה במקום מה שהיה במשחקים הקודמים שדי קל היה להשיג הסכמים עכשיו כדי לקבל משהו ממישהו חייבים להרוויח את האמון שלו על ידי הסכמים פשוטים ובחירה של האוייבים שלכם.

אני אישית הגעתי למצב שאם אני מכריז מלחמה על מישהו בסייב שלי אני הולך לאבד את כל ההסכמי סחר שלי בנוסף לכך שחצי מפה תכריז עליי מלחמה זה פשוט ניהיה מרגיז לקראת אמצע המשחק.

דבר נוסף שהם עשו ברגע שערבבו את כל השטחים למקשת ניהול אחת בלבד ואין לי אפשרות לבטל מיסים בעיר ספציפית וכולי אני מאבד 50% מההכנסות שלי בגלל קונפיגורציה של מבנים עשיתי וכדי להמשיך לגדול ולעבור למבנים מתקדמים יותר אני צריך להרוס מבנים ולהקים אחרים במקום דבר שלא היה במשחקים הקודמים, לדוגמא הזוהמה (Squalor) הידועה לשמצה עם הפלגים של עמי המזרח כמו פרת'יה אין לי שום מבנה שיכול לסתור את הנזק שנגרם ממנה ואני נאלץ להקים מבנים שמורידים לי מכמות הFOOD שיש לי במאגרים כדי שהאוכלוסייה לא תמרוד בעוד שלרומאים יש את הסרגל מבנים של האקוודוקט כדי לטפל בבעיה.

אני אישית חושב שנוצר כאן סיבוך מאוד מרגיז בסך הכל וחבל כי המשחק יכול להיות מאוד מהנה במצבים מסויימים אבל אני חושב שהפסגה של המפה האסטרטגית היה ללא ספק הוונילה של מדיבל 2.

פורסם
  • מחבר

מישהו פה הצליח לסיים קמפיין?

הבעיה שלי מתחילה ברגע שאני פוגש יותר מדי פלגים ואז כל מעבר תור זה אלט-טאב לגלוש באינטרנט .. פשוט סיוט מוחלט... יש גם קטע מצחיק שקרה לי בקמפיין שלי עם פרת'יה.

מצרים היא מעצמה היא שיעבדה את ספרטה אפילו. הם במלחמה עם הסלווקים או סלג'וקים או סלוסידים איך שלא תקראו להם והם הטילו מצור בפינה הכי ימני מפה .. מצור ימי על פרובנציה קטנה של מדינת חסות של הסלג'וקים וכבר 12 תורות!!! הספינה המעפנה שלהם תקועה שם ולא זז ויש לי צבא ענק של 20 יחידות עומד שם מוכן לכבוש את העיר ולמחוק עוד פלג אבל המעפנים האלה פשוט לא נותנים לי! הם עושים מצור ימי... בעעעע

אני מתגעגע למדיבל 2 שהיה עוד קצת הגיוני או שוגון או כל משחק טוטאל וור אחר שבו לא הייתי מוגבל מבחינת צבאות או נקודות ניצחון ואז כשהמחשב עשה דברים מטופשים כמו זה הייתי מגייס 5 צבאות מלאים וכובש לו את הצורה.

עריכה:

יצאה הביקורת בגיימספוט וכרגיל הם מוכרים ציונים בשביל כסף, לינק: http://www.gamespot.com/total-war-rome-ii/reviews/total-war-rome-ii-review-6414013/

ציון 8 בגיימספוט לעומת ציון משתמשים ממוצע של 4.4! במטהקריטיק. http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii

נתתי שם תגובה לביקורת ואני אצטט:

[LEFT]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue] Total war is long term game so you are expected to do a campaign for about a week or two if you play casual.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]50 turns into Rome II ->
1. End turn
2. Alt + Tab
3. Have babies, get them married.
4. Get grandchildrens
5. have your new grand kids to come and see the historic moment.
6. clean pc from dust.
7. Alt + tab
8. wait few more minutes
9. turn 51! yay! grand pa ! 'his c'wap is cool![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]in more serious note,
1. graphics - the game gave me automatic Extreme settings which runs kinda well but game looks bad.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]2. gameplay - this is NOT total war. total war is about using agents on the strategic map with wise and smart province management combined with small specialize inferior forces to outmaneuver and outmatch your opponents and conquer the world. here we got world map which is basicly LAME version of civilization with no sense what so ever. a battle mode in which there is no strategy only blob wars over victory points in which slingers will annihilate everything (try it... full slinger army will destroy anything in the game lol). In fact game so bad they added "Economic" and "cultural" victory so you don't need to conquer anything! just use diplomacy and ofc enhanced auto-resolve which tells you now not only if you win but how many troops you get left with!

3. Navies are so crap now they deserve their own section, you take and unit and drive them into the see they turn into a fleet. the get a ramming ship! and they can board. no need to build navies just get 20 mobs send them into the sea and you got doomstack navy. Also because land units can now easily turn free into NAVAL units some weird stuff happens like minor barbaric tribe from north Europe invade into Arabia!!!! wtf is that crap.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]4. Politics, no more senate floor... no more family tree.... now you get weird list of generals which shows who got most power... once in few turns you get some weird event which cause little problem until you resolve it.. how? pick a button.. that's it. no politics what so ever![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]5. diplomacy... hmmp... well... faction so stupid they will stay with 1 province, no armies, under siege and refuse peace treaty + 5000 gold ! that stupid. in previous games you could set trade agreements and do stuff here it's dumbed down diplomacy as most options like switch cities, stop wars, exchange map information, BRIBE are removed from the game.
then when you finnaly manage to get trade agreement some weird stuff happens like your new buddy wants to help you in your war so he sends 1 ship to navy blockade a port of the enemy last city for OVER 20 turns and so you can't kill them... bah.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]6. limited number of armies, navies and agents.
on previous games you could recruit some units then have a captain with them which if he was successful could be adopted and become a general but here you need to "Raise" force as general or admiral then recruit straight to him the forces and most of the game start you can have no more then 4-6 armies! it's pathetic. as militant player I did lots of conquest and combat on this series with smart small forces and wise tactics but here I'm limited to 3 armies! on game start so basicly if you got bad luck and enemy got allies or 2 factions declares war o you suddenly 4-5 doomstacks vs your 1 little stack as you can't divide it to ambush them or use one small force to lure them while your main force gank their cities sun-tzu style... nope.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]7. city development is utter stupid. no point at all you reach to a point where you got income like 10k per turn while city is mostly level 2-3 buildings. no need to build anything! the population remains the same when it's growing you actually get more building slots to get more money from buildings. actually building more advanced stuff in cities gets you shit ton of squalor and shortage in food which do not benefits enough income wise (extra 1000 per turn for empire wise upgrade) to actually do it so build 2-3 military building rest is farmings and agricalture boosting buildings tehn get shit ton of money and spam slinger armies of doom :x fail.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica Neue]this is fail game from design to execution. shogun 2 is superior and more pretty, Rome 1 is a better game and much better game with mods. Medieval 2 was one of the best game in the series.. add medieval 2 with a mod which exteneds the map so you can do grand campaign on HUGE map which contain the vanilla + all the Kingdoms campaigns at same time for utter victory.
Empire was decent as casual total war and had good points as it did gunpowder decently but overall Rome 2 is step backward.

"IT WILL GET A PATCH YOU FOOL!" fact: i finished campaign on all of the total war games WITHOUT patches. on Rome II I cannot finish a campaign cause the end turn takes 2 years to finish cycle 30000000000000000000 factions.
rig: 8 Gb ram \ i5 2500K \ GTX 550Ti OC edition \ Win 7[/FONT][/COLOR][/LEFT]

פורסם

התכוונתי למצב הקרב הרגיל שבו כדי לנצח צריך להרוג או להניס את האוייב.

ומעניין לקרוא את ההתרשמויות שלך מהמשחק, תמשיך לשתף בדברים חדשים!

פורסם
  • מחבר

התחלתי קמפיין עם פרת'יה שלשום נדמה לי, עד כה לא קיבלתי אף פעם בקרב פתוח את הVictory Point אני חושב שזה קורה רק עם העמים היוונים או עם רומא יכול להיות שזה באג.

אני מנסה לאהוב את רומא 2, אני רוצה לאהוב את רומא 2 אבל המשחק הזה מעבר לכך שהם טימטמו אותו בצורה מגוכחת שגורמת לקרבות בזמן אמת להיות מיותרים לחלוטין הוא למעשה בלתי שחיק.

למעשה לפני חצי שעה גיליתי באג שאחרי 60+ תורות אם תשאירו את קבצי הAuto וה Quick של השמירות זה יגרום למשחק לזחול בצורה מגוכחת... המשחק בכלל לא זז לי עד שמחקתי את כל השמירות ויצרתי לקמפיין שלי שמירה חדשה (בתור המתקדם כמובן שלא התחלתי מחדש) ורק אז המשחק חזר לעבוד חלק.

בנוסף המשחק מעבר להיותו מגוחך מבחינת עומק אסטרטגי ואיכות הקרבות בזמן אמת (כנסו אל הלינק שנתתי קודם תראו קצת סרטוני גליצ'ים) אשר מייתרת אותם לגמרי גם מתנהג בצורה מטופשת ששוברת את המשחק.

דוגמא,

אני פרת'יה ובמלחמה מול הselucid empire ויש פלג שהוא מדינת חסות שלהם... אותו פלג נמצא בצד הכי מזרחי דרומי של המפה וכל עם כלשהו שנמצא החל מArabia ומערבהצפונה יצטרך להפליג או לנדוד 12-20 תורות כדי להגיע לשם. נשארה להם רק עיר אחת לחוף הים בפינה הכי דרום-מזרחית של המפה בצורה שחוץ ממני כל פלג יצטרך 10 תורות כדי להגיע לשם... ומצרים!!! שולחת 4 ספינות שעושות מצור ימי על העיר אשר מונע ממני ומכל פלג אחר לכבוש אותה, למעשה המצור ימי הזה מחזיק כבר 30 תורות בערך וזה ניהיה מגוחך כי יש שם 3 פלגים + הפלג שלי שמחזיקים DoomStack בהיכון לגבוש את העיר בנוסף לאיזה 10-12 סוכנים של 4-5 פלגים שמנסים לעשות כל מיני פעולות שונות שלא עוזרות.

שורה תחתונה בגלל התנהגות מוזרה של הAI כל המערכת פה נשברה מבחינה קוהרנטית הרי למה שמצרים תתקוף פלג נחות במרחק 12 שנות נדידה ממנה כאשר האימפריה האמיתית נמצאת ממש לידה ונתת לה בראש באותו רגע ?! WTF

ויש לי עוד המון המון המון דוגמאות כאלו לשבירת המשחק בידי הAI וההתנהגות המוזרה שלו החל משבטים בארבארים מדנמרק שכובשים את לוב דרך מעצמות על כמו הסלוסידים או רומא שמציעים לי שהן יהפכו למדינות חסות שלי בתמורה ל100 זהב....

וכל מערכת הבנייה המיותרת והמחקרים המיותרים.... כבשתי את כל מזרח המפה עם פרת'יה רק עם מחקר אחד! הראשון בצד של הצבא כל השאר חקרתי בסולמות הכחולים של הכלכלה והגעתי למצב שאני יכול בתור אחד להרים Doomstack בלי בעיה או למלא מחדש צבא שנפגע במתקפה תוך תור אחד ובעצם הגעתי למצב שבו עם 6 צבאות שאני יכול להרים אני בעצם מסוגל לעשות Rofl'Stomp של מפולת שלגים ולנוע מצד לצד במפה ולנצח את כל הצבאות והערים בלי בעיה ולמה? מכיוון שלכל עיר יש Garrison שגם במקרה הטוב מכיל חיילים עלובים והצבאות מוגבלים אז החיילים האמיתיים נמצאים בשדה הקרב אם הצלחתם להגיע לעיר של האויב 100% שתכבשו אותה עם 5% אבדות מקסימום כאשר יש לכם צבא DoomStack מלא וזה פשוט מגוחך. במשחקים הקודמים לפחות היה חייב למקום יחידות אמיתיות בGarrison בין שהיו יחידות מיליציה או יחידות רגילות והמחשב היה מתמודד יפה ואיכשהו מגן על עצמו אבל כשאני מגיע לעיר של האויב ברומא 2 אני רואה שבקרב אוטומטי יש לי 99% ניצחון זה פשוט מגוחך.

אני אעצור כאן כי אני יכול להמשיך ככה בלי הפסקה, כגדול הציפיות כך גודל האכזבות וכמה שרציתי לאהוב את רומא וממש ציפיתי בקוצר רוח הוא פשוט משחק עלוב כל כך עלוב ומבוגבג שהראו השוואה בין תמונת אולטרה של שוגון 2 ורומא 2 ובגלל הבאגים שיש בו במצב אולטרה המשחק מוריד בלי יכולת לשנות את האיכות הגרפית בצורה אוטומטית ואז לא מספיק שהמשחק כבד הוא גם מכוער!

ביקורת חדשה שיצאה למשחק ומעוררת סערה בכל הפורומים הרשמיים של טוטאל וור http://www.theguardian.com/technology/2013/sep/06/total-war-rome-ii-review

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים