עבור לתוכן

כרטיס מסך 770 או 780

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש

1. האם 770 יכול למתוח יותר HZ למסך ? האם זה אלמנט שקל להפעיל בכרטיס מסך ? ( לחיצת כפתור או צריך תוכנה מיוחדת )

2. האם 48 ROP ויחידות עיבוד רבות ב-780 נותנים גם איכות תמונה חדה יותר ? נקייה יותר ? וכדומה ?

3. חוץ מיותר כוח עיבודמה מציע יותר 780 מול 770 ?

חן חן למסבירים

פורסם

1. אין קשר לכרטיס מסך.

2. לא.

3. חור עמוק יותר בכיס לאחר הקנייה.

אם אתה רוצה המלצה לכרטיס תציין מפרט מחשב, שימושים (משחקים שאתה מכוון אליהם במיוחד ובאיזו רזולוציה) ותקציב.

פורסם
  • מחבר
1. אין קשר לכרטיס מסך.

2. לא.

3. חור עמוק יותר בכיס לאחר הקנייה.

אם אתה רוצה המלצה לכרטיס תציין מפרט מחשב, שימושים (משחקים שאתה מכוון אליהם במיוחד ובאיזו רזולוציה) ותקציב.

תשובה שלך גרועה מאוד , לא עניין , לא מובנת.

אף אחד לא אנס אותך לענות , לא בא לך אל תענה !

אין שום קשר לשאלה שלי איזה מפרט יש לי או כמה סוגי משחקים משחק

אם שאלתי סימן שאני יודע מה אני רוצה ומה מתאים לי .

אף אחד לא ביקש ממך לתת לי חו"ד על מחשב שלי או איזה משחקים משחק או תוכנות וידאו מריץ

פורסם

הוא ענה לך כמו שצריך, אבל אתה ממשיך ללכת את הראש בקיר

פורסם
  • מחבר
הוא ענה לך כמו שצריך, אבל אתה ממשיך ללכת את הראש בקיר

הוא ענה מגעיל , לא מוסבר , בלי קשר לשאלה ,אני מאחל שכל חבריך יקבלו תשובות כאלו

מחתימתו

תמיד שמח לעזור

בבקשה שיעזור לאחרים ,אני כבר יסתדר

תודה !

פורסם

אף אחד לא ביקש ממך לתת לי חו"ד על מחשב שלי או איזה משחקים משחק או תוכנות וידאו מריץ

מה לא מובן לך מהתשובה שלי ?

לגבי מה שכתבתי בסוף, אם אתה לא רוצה המלצה סבבה אבל אין סיבה להתעצבן ולהגיב בגישה כזאת (אלא אם אתה סתם מחפש לריב עם אנשים...)

פורסם

דווקא את תשובה 3 יש מקום לפתח וכנראה בגלל זה דניס ביקש יותר מידע על הרזולוצייה והתקציב.

ב1440P ומעלה יש מקום לשקול את 780 אם מעוניינים בפתרון של כרטיס מסך בודד שיתן ביצועים טובים.

פורסם

חיקויים1, כבר הספקת לקבל אזהרה עם הרחקה זמנית בגלל השפה שלך בדיון הקודם. אם תמשיך באותה הדרך, תמצא את עצמך מורחק לצמיטות.

זאת האזהרה האחרונה שלך.

אם תקרא שוב את התשובות שקיבלת, תבין שמדובר בתשובות הכי נכונות מבחינה טכנית.

פורסם

המשפט הזה חסר הגיון..

אם אתה יודע מה אתה רוצה ומה מתאים לך, אז למה לשאול? לך לחנות ותקנה!

זה שאתה לא מבין את הקשר בין המפרט הכולל, הדרישות שלך מהמערכת לבחירת כרטיס מסך זאת בעיה. אבל אתה לא צריך להבין. רק לתת תשובות בלי להתווכח על כל שטות!

ללכת עם הראש בקיר זה לרעתך בלבד כי עזרה רצינית לא תקבל ככה

נערך על-ידי avilavi

פורסם
שלום

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש

1. האם 770 יכול למתוח יותר HZ למסך ? האם זה אלמנט שקל להפעיל בכרטיס מסך ? ( לחיצת כפתור או צריך תוכנה מיוחדת )

2. האם 48 ROP ויחידות עיבוד רבות ב-780 נותנים גם איכות תמונה חדה יותר ? נקייה יותר ? וכדומה ?

3. חוץ מיותר כוח עיבודמה מציע יותר 780 מול 770 ?

חן חן למסבירים

1. ניתן לבצע אוברקלוק למסך עם gtx770 ע"י הזזת סלידר בתוכנה EVGA Precision X, או הוספה ידנית של Custom Resolutions בלוח הבקרה של NV (אפשר להסתפק בהגדרות אוטומטיות, רק לבחור hz ולבדוק\לשמור). בהתייחס לתשובתו של דניס - טכנית ניתן להוסיף רזולוציות custom עם תוכנות צד שלישי גם לכרטיס AMD , אולם הדרך מסורבלת יותר. עדיין חד פעמית אז לא נורא.

2. במשחקים - לא הייתי שולל את ה-scenario הזה, מאחר וכח העיבוד יכול להשפיע על היכולת או כדאיות (fps שחיק\עקבי) להפעיל הגדרות גראפיות שונות מתוך המשחק, או מהדריבר. אבל לצורך העניין, באותם הגדרות בדיוק לא יהיו הבדלי איכות תמונה.בין הכרטיסים.

3. 50% יותר נפח זכרון (מהגרסא הבסיסית של gtx770). שאר הבדלי הספסיפיקציות, בסופו של יום מסתכמים בביצועים.

* עצה ידידותית: אל תרשום "אני מעוניין בכרטיס מסך חדש" אם אתה לא מעוניין שינסו לעזור לך למצוא אחד מתאים.

נערך על-ידי SyndromE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים