פורסם 2013 בספטמבר 312 שנים שלוםאני אתחיל מהשורה התחתונה: אני לא אוהב את הממשק של WINDOWS 8 ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם זה של גירסה 7.עכשיו, אני מתכוון לקנות מחשב נייד והרבה מהם מוצעים עם WIN 8 מותקן.השאלה שלי היא, האם מלבד הממשק שמבחינתי הוא דווקא חיסרון, יש לגירסה 8 איזשהו חידוש או יתרון על פני גירסה 7 ?כי אם לא אז מבחינתי אני אבקש שישנמכו לי ל-7.תודה
פורסם 2013 בספטמבר 312 שנים יש יתרונות בביצועים, בתגובתיות ובזמני העלייה, אבל לרוב זה לא קריטי. לטעמי הממשק פקטור יותר משמעותי.
פורסם 2013 בספטמבר 312 שנים מחבר היי זה עתה זכית בתואר התגובה הכי מהירה שקיבלתי אי פעם בפורום. any forum. תודה על התשובה
פורסם 2013 בספטמבר 312 שנים בנייח שלי אני כמעט ולא משתמש בממשק המטרו חוץ מקיצורים שאני שומר עליו , ובחיפוש המובנה שלו (אני מוצא אותו דווקא מאוד שימושי)ממשק המטרו לא "מפריע" באיזשהי צורה , וגם לחסרונו של ההתחל מתרגלים מאוד מהרמעבר לשיפור בביצועים, גם החלונות עצמם עברו מתיחת פנים ושודרגו קלות נערך 2013 בספטמבר 312 שנים על-ידי avilavi
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים file history זה פיצ'ר נחמד שיכול להיות יעיל לפעמים - http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/how-use-file-history
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים ^ זה לא יותר מVSS תחת ממשק גראפי יפה. מדובר על טכנולוגייה שקיימת מאז NT 5.1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.