עבור לתוכן

קניתי עכשיו GIGABYTE GTX650TI 2GB ויש בעיה

Featured Replies

פורסם

תתחיל בהסרת nvidia geforce expreience, אני לא מכיר כי לי יש AMD, אבל אולי זה יסיר לך את כולם בבת אחת. בכל מקרה - שלא יישאר לך שם כלום בסוף.

עידן, שים לב לברדק שהולך לו שם עם ההתקנות. זו בדיוקה הסיבה שהמלצתי לו להסיר בצורה "נקייה" עם driver fusion. גם NV עושים בלאגן לפעמים עם הדרייברים שלהם, לא רק AMD :)

• תגובות 141
  • צפיות 15.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדרך כלל ב-NVIDIA אתה לוחץ עדכון והוא מעדכן ודורס את הקודם, פה המצב קצת אחר.

פורסם
  • מחבר
תתחיל בהסרת nvidia geforce expreience, אני לא מכיר כי לי יש AMD, אבל אולי זה יסיר לך את כולם בבת אחת. בכל מקרה - שלא יישאר לך שם כלום בסוף.

עידן, שים לב לברדק שהולך לו שם עם ההתקנות. זו בדיוקה הסיבה שהמלצתי לו להסיר בצורה "נקייה" עם driver fusion. גם NV עושים בלאגן לפעמים עם הדרייברים שלהם, לא רק AMD :)

אוקי הסרתי את הnvidia geforce expreience.. מה הלאה? למחוק אחד אחד<?

פורסם

עידן, בדרך כלל לא צריך לעשות שימוש ב-driver fusion גם ב-AMD.

כאשר יש בעיות, הן מגיעות ללא אפלייה ואז מומלץ כן לעשות זאת. והדיון הזה הוא הוכחה מספיק טובה שגם NV מחרבשים את ההתקנות ושגם איתם יש סיבה טובה להסרה נקייה.

kokolida, כן, תמחק אחד אחד. ורק בסוף תעשה ריסטרט למחשב ותעלה שוב ב-"safe mode".

פורסם
  • מחבר

תקשיבו מחקתי הכל אבל אני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב של סייפ מוד אני עושה F8 לא קורה כלום

פורסם

מייד כאשר אתה רואה את הלוגו של הלוח תתחיל ללחוץ.

פורסם
  • מחבר
מייד כאשר אתה רואה את הלוגו של הלוח תתחיל ללחוץ.

איזה לוח?

ישר איך שכותב לי ברוך הבא ללחוץ F8? לעשות ריסטרט עוד פעם?

פורסם

לא. כאשר המחשב נדלק, יופיע לך לוגו/תמונה של לוח האם שלך. זה קורה לפני שווינדוס עולה.

בשלב הזה תקליק F8. אפילו כמה פעמים, עד שייפתח לך החלון המיוחד דרכו אפשר להיכנס למצב "safe mode".

פורסם
  • מחבר
לא. כאשר המחשב נדלק, יופיע לך לוגו/תמונה של לוח האם שלך. זה קורה לפני שווינדוס עולה.

בשלב הזה תקליק F8. אפילו כמה פעמים, עד שייפתח לך החלון המיוחד דרכו אפשר להיכנס למצב "safe mode".

באמת שאני לא מצליח, וניסיתי לפחות 4 פעמים.. אי אפשר לעשות את זה בלי סייפ מוד?

פורסם

לחץ על כפתור הריסט במארז ותתחיל ללחוץ מיד אחרי F8 בלי לעצור עד שתראה רשימה לבנה של מצבים.

פורסם
  • מחבר
לחץ על כפתור הריסט במארז ותתחיל ללחוץ מיד אחרי F8 בלי לעצור עד שתראה רשימה לבנה של מצבים.

סבבה הצלחתי! אני מהאייפון עכשיו אבל אני בסייפ מוד מהמחשב. בקשר לשלב הבא, אני לא בטוח מה אני אמור לסמן כי אצלו זה באנגלית התוכנה ואצלי בעברית וזה לא אותו דבר... יש לי פה עמודה שכתוב nvdia ומתחת PHsyX לסמן אותה?

עריכה ; או nvidia ומתחת כתוב ׳הצג׳?

פורסם

כן כל מה שקשור לNVIDIA

פורסם
  • מחבר
כן כל מה שקשור לNVIDIA

לא לא השלב שלהסיר תכניות מלוח בקרה, השלב של התוכנה דרייבר פיוז׳ן שעידן כתב ספציפית את מה לסמן

פורסם

עידן זה אני, תסיר בהסרה הוספה של תוכניות את כל מה שקשור לNVIDIA ואז בסייפ מוד תסמן כמו במדריך בתוך תוכנת הדרייבר פיוז׳ן.

פורסם
  • מחבר
עידן זה אני, תסיר בהסרה הוספה של תוכניות את כל מה שקשור לNVIDIA ואז בסייפ מוד תסמן כמו במדריך בתוך תוכנת הדרייבר פיוז׳ן.

בהספה והסרה כבר הסרתי עשיתי ריסטרט הכל עכשיו אני בשלב שצריך לסמן אחת מהעמודות ולעשות Anlyzing

אז לסמן את העמודה שכתוב בה nvidia disply?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים