עבור לתוכן

קניתי עכשיו GIGABYTE GTX650TI 2GB ויש בעיה

Featured Replies

פורסם
קודם כל, אין קשר לזה שאתה חייל או לא חייל. אין פה שום דבר של חיים ומוות, למרות העצבים והבאסה שקנית כרטיס והוא לא עובד כמו שצריך. אחרת כל אחד עם תקלה יכתוב "הכי דחוף שיש". מבקשים ממך להוריד, אלה חוקי הפורום - אז תוריד את הדחוף וזהו.

לעניין עצמו:

1. יכול להיות שמדובר בבעיית חומרה, ואז יש שתי אפשרויות:

א. הכרטיס שקנית תקול. במקרה הזה אייבורי יצטרכו לבדוק את הכרטיס במחשב אחר ולראות אם גם שם הוא עושה בעיות.

ב. הכרטיס לא מקבל את ההספק שהוא צריך מספק הכוח, נניח אם הוא מחובר רק במסילה אחת. במקרה הזה הספק לא מתאים לכרטיס וצריך להחליף אותו. אם זה המצב, אתה יכול בינתיים להיכנס לתוכנה של NV ולהוריד את התדר של הכרטיס, כדי שיצרוך הספק נמוך יותר.

2. יכול להיות שמדובר בבעיית תוכנה (דרייבר):

מה שאני ממליץ לך לעשות זה הסרה נקייה של הדרייבר והתקנת דרייבר עדכני מחדש. אלה השלבים:

הורד את driver fusion, הסר את התוכנה של NV והדרייבר של הכרטיס, הפעל את המחשב ב-safe mode, הפעל את driver fusion, נקה את כל השאריות של הדרייבר והתוכנות של NV, הפעל את המחשב במצב רגיל, התקן דרייבר עדכני לכרטיס שלך.

בהצלחה.

תופס בדרך כלל לכרטיסי AMD.

נשמה שלי הסברתי אבל שיש לי את הדרייברים הכי מעודכנים 200 פעם..

אתה רואה שהדרייבר לא היה מעודכן?

• תגובות 141
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במקרה רגיל, לא הייתי מבצע את ההסרה הנקייה. אבל כאשר כבר יש תקלה ולא בטוחים אם היא נובעת מהדרייבר או מהחומרה - כדאי לעשות אלימיניציה. לכן, אני ממליץ לו להסיר את הדרייבר הנוכחי לחלוטין עם driver fusion (שעובד גם עם AMD וגם עם NV), ואחר כך להתקין דרייבר עדכני.

זה בכל מקרה לוקח 5 דקות ואין לו מה להפסיד, רק להרוויח.

פורסם
  • מחבר
קודם כל, אין קשר לזה שאתה חייל או לא חייל. אין פה שום דבר של חיים ומוות, למרות העצבים והבאסה שקנית כרטיס והוא לא עובד כמו שצריך. אחרת כל אחד עם תקלה יכתוב "הכי דחוף שיש". מבקשים ממך להוריד, אלה חוקי הפורום - אז תוריד את הדחוף וזהו.

לעניין עצמו:

1. יכול להיות שמדובר בבעיית חומרה, ואז יש שתי אפשרויות:

א. הכרטיס שקנית תקול. במקרה הזה אייבורי יצטרכו לבדוק את הכרטיס במחשב אחר ולראות אם גם שם הוא עושה בעיות.אחי באמת שהכי לא נראה ליבעולם, הבן אדם הוציא את הכרטיס מהקופסא עם הנילונים והכל אפילו פקקים כאלה כחולים על היציאות של הכרטיס, באמת כרטיס חדש, קשה לי להמאין שהוא תקול.

ב. הכרטיס לא מקבל את ההספק שהוא צריך מספק הכוח, נניח אם הוא מחובר רק במסילה אחת. במקרה הזה הספק לא מתאים לכרטיס וצריך להחליף אותו. אם זה המצב, אתה יכול בינתיים להיכנס לתוכנה של NV ולהוריד את התדר של הכרטיס, כדי שיצרוך הספק נמוך יותר. אפשר בבקשה לינק? ואם אני יוריד הבעיה יכולה להסתדר גם בלי להחליף ספק?

2. יכול להיות שמדובר בבעיית תוכנה (דרייבר):

מה שאני ממליץ לך לעשות זה הסרה נקייה של הדרייבר והתקנת דרייבר עדכני מחדש. אלה השלבים:

הורד את driver fusion, הסר את התוכנה של NV והדרייבר של הכרטיס, הפעל את המחשב ב-safe mode, הפעל את driver fusion, נקה את כל השאריות של הדרייבר והתוכנות של NV, הפעל את המחשב במצב רגיל, התקן דרייבר עדכני לכרטיס שלך. אוקי התקנתי קודם את הBETA החדשה כמו שsyאמר לי, אם לא יעבוד אני ינסה לעשות מה שאמרת

בהצלחה.

עניתי לך אחי במודגש

פורסם

אתה יודע שגם דברים חדשים עטופים מהמפעל יכולים להיות מקולקלים?

אם הבעיה תיפטר בעדכון הדרייבר אין צורך להחליף ספק לעת עתה.

פורסם
  • מחבר

אתה רואה שהדרייבר לא היה מעודכן?

צודק אחי בדיוק התסיימה ההתקנה אמר רשם לי שההתקנה נכשלה! ושיש גירסה חדשה יותר שקימת! זה אומר שזה לא התקין טוב ??

פורסם

תסיר כמו שצריך עם driver fusion, כמו שכתבתי לך. נתתי לך הסבר מקוצר, במדריך של עידן יש הסבר מפורט עם תמונות.

פורסם

קח את הזמן ואל תדלג על השלבים, במקום לחפש תיקיות ודרייברים בשם AMD או ATI תחפש NVIDIA.

פורסם

אגב, אני הייתי מוותר על החלק האחרון עם ה-regedit.

למי שלא מבין (כמו פותח הדיון) לא כדאי להתעסק עם זה לדעתי, אפילו אם תישאר לו איזו רשומה בודדת שם. הוא בקלות עלול לדפוק את מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר
קח את הזמן ואל תדלג על השלבים, במקום לחפש תיקיות ודרייברים בשם AMD או ATI תחפש NVIDIA.

למחוק את כל אלה?? כל הNVIDIA?

nzldhdmizqvy.jpg

פורסם

כל מה שקשור ל-NVIDIA רואים בבירור שמותקנים לך כביכול שני הדרייברים.

פורסם
  • מחבר
כל מה שקשור ל-NVIDIA רואים בבירור שמותקנים לך כביכול שני הדרייברים.

כי אני רואה שם התקן עבור שמע שלא ימחק לי את ההגדרות קול או משהו

פורסם

הוא יותקן שוב מחדש עם הדרייבר החדש, הוא אחרי על הזנת הקול דרך הכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים