עבור לתוכן

קניתי עכשיו GIGABYTE GTX650TI 2GB ויש בעיה

Featured Replies

פורסם

^מאיפה הבאת את השטויות האלו, תעשה OC עד מחר הם לא ידעו מי נגד מי ואם ביצעת.

• תגובות 141
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא שטויות,

אם הוא לא מחזיר בדיוק לאותם תדרים כמו שהיו אז ברור שיידעו שהוא נגע אם יחליטו לבדוק אז למה לו סיכון הזה אם הוא לא מתמצא בדברים האלה?

תשאל בכל חנות ובכל יבואן - פעולה של המהרה ושינוי תדרים מבטלת אחריות.

מי שלא מבין לא צריך לגעת - בשביל זה יש מימוש אחריות, שהיבואן/חנות ישברו את הראש.

פורסם

התדרים משתנים ברמת מערכת ההפעלה, לא ברמת הביוס של הכרטיס.

כל ריסט \ החלפת מחשב התדרים ישתנו למקור אלא אם התוכנה מוכרחת לעלות בהפעלה.

פורסם
זה לא שטויות,

אם הוא לא מחזיר בדיוק לאותם תדרים כמו שהיו אז ברור שיידעו שהוא נגע אם יחליטו לבדוק אז למה לו סיכון הזה אם הוא לא מתמצא בדברים האלה?

תשאל בכל חנות ובכל יבואן - פעולה של המהרה ושינוי תדרים מבטלת אחריות.

מי שלא מבין לא צריך לגעת - בשביל זה יש מימוש אחריות, שהיבואן/חנות ישברו את הראש.

כנראה שאתה לא בקי במה שאתה אומר ולכן ההנחה שלך שגויה.

כל פירמוט, העברה הכרטיס למחשב אחר, התקנת תוכנת ההמהרה מחדש תגרום לתדרים להתאפס לתדרי ברירת המחדל.

אין להם דרך לדעת והם סתם מבלבלים את השכל שתאבד אחריות.

חבר שלי דפק כרטיס של BFG עם OC גבוה לזיכרון הכרטיס, הוא התחיל לראות ארטיפקטים.

הוא איפס את הכרטיס ופנה לחברה, נחש מה?

קיבל כרטיס חדש.

פורסם
  • מחבר
לפי דעתי זה כן קשור לכרטיס מסך כי לפני שהוא קנה אותו ועבד עם הכרטיס המסך הישן שלו המשחק עבד בסדר גמור. אז מן הסתם..

לפותח השרשור: לפי דעתי היו עוד הרבה דברים שהיית יכול לעשות ולנסות, למשל לנסות להוריד את מהירות השעון של הכרטיס למהירות הרגילה שלו כמו ש idanmal הציע לך. לי הייתה בעיה מאוד דומה לשלך ומסתבר שאחרי שהורדתי את מהירות השעון (בעזרת MSI Afterburner) בחזרה למהירות הרגילה שלו, הבעיה נפתרה. כלומר משהו לא היה בסדר עם ה OC שביצעו בכרטיס.

בכלל כל הדיון הזה קרע אותי מצחוק.. לא בגלל הבעיה חס וחלילה, זה יכול להיות מאוד מתסכל.. אלא דרך ההתנהלות של השרשור הזה ו 13 עמודים.. (עוד מעט 14 ?).

אחי אמרת שהיתה לך בעיה דומה לשלי, ז׳א גם לך המשחק היה יוצא ומקרטע אחרי כמה ד׳ק של משחק?

פורסם
  • מחבר

טוב, הפתעה! המחשב חזר, החליפו לי את הכרטיס, הפעלתי את הפאר קראי 3 והוא לא קרס לי, שיחקתי חצי שעה!!! כנראה זה באמת היה הכרטיס, בכל מקרה אם תהיה איזשהי בעיה אני ימשיך לעדכן פה תודה לכולם על העזרה..!

פורסם
אחי אמרת שהיתה לך בעיה דומה לשלי, ז׳א גם לך המשחק היה יוצא ומקרטע אחרי כמה ד׳ק של משחק?

לא בדיוק. אצלי המשחק פשוט היה קופא באמצע אחרי 5-10 דקות של משחק והייתי נאלץ לעשות ריסטרט. אבל אחרי שהורדתי את ה OC שום דבר לא נתקע יותר.

אם החליפו לך את הכרטיס והכל עובד בסדר גמור אז כנראה שבאמת הייתה בעיה בכרטיס הקודם. תנסה לשחק לפרקי זמן ארוכים יותר ותנסה משחקים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים