עבור לתוכן

Ford SYNC

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל לפני כמה שבועות כאשר קיבלתי לידיי Ford Focus סטיישן תוצרת גרמניה חדש ושחור. התלהבתי מהאוטו החדש, התחלתי לחקור אפשרויות, ומהר מאוד גיליתי שכל מיני פונקציות שחשובות לי אינן קיימות במערכת ה- SYNC החדשה של הרכב. בתור אדם המבין מעט במחשבים, פתחתי גוגל ובדקתי איך אפשר להתקין עדכונים/פונקציות חדשות על מערכת ה- SYNC. הגעתי אל האתר של פורד, שם התקבלתי בברכה ונאמר שאני במרחק התחברות מהשגת כל מבוקשי, אך קודם יש להירשם. התחלתי את תהליך ההרשמה, ולאחר שהכנסתי את פרטיי, נתבקשתי להכניס את מספר השלדה של הרכב, על מנת שפורד תוכל לזהות אותו. הכנסתי את המספר, ווידאתי שזה המספר הנכון, שהיה מוטבע גם על הרכב באופן פיזי, וגם היה כתוב ברשיון הרכב. הכנסתי אותו, ולהפתעתי, האתר של פורד לא זיהה אותו. התקשרתי לשלמה Sixt אשר משכיר לי את הרכב, והם טענו שיש לבצע את הפעולה במוסך מורשה בלבד. קבעו לי יום ושעה והגעתי למוסך. לאחר שהצלחתי להסביר את עצמי, אמר לי המוסכניק שאין שום בעיה באוטו עצמו, ואת העדכון אני יכול לעשות בעצמי מהבית ללא צורך במוסך מורשה. הראיתי לו שהאתר של פורד לא מזהה את האוטו שלי, והוא אמר שכנראה זה בגלל שהפורד שלי היא אירופאית, והאתר עובד רק עם אמריקאיות. הוא נתן לי את המספר של היבואנית דלק מוטורס, ואמר לי שהוא משוכנע שהם ידעו לתת לי את הכתובת הנכונה שאליה אני צריך להיכנס. חזרתי הביתה, התקשרתי לדלק מוטורס, אשר העבירו אותי למוסך הראשי שלהם, אשר העביר אותי חזרה לדלק מוטורס. דלק מוטורס התקשרו חזרה לאותו מוסך שהייתי בו, אמרו לי שאני חייב לבצע את הפעולה במוסך מורשה, ואמרו לי להתקשר לאחר כמה דקות למוסך שהייתי בו. התקשרתי, ענתה הפקידה ואמרה לי שהאדם שהיה איתי מוקדם יותר כרגע לא נמצא, והוא יתקשר אלי כשיחזור. כאב ראש כבר יש לי, אך את העדכון המיוחל עדיין אין לי.

מישהו במקרה כבר הלך בדרך הזאת ויודע מה אפשר לעשות?

פורסם

למה אתה מתעסק בכלל עם נותני שירות בישראל. אני במקומך הייתי שולח מייל לשירות העולמי של פורד וכותב שם בפירוש את הבעיה, וכותב שם בקצרה שלא קיבלת שירות מהנציג בארץ והבעיה לא נפתרה.

https://secure.corporate.ford.com/footer/contact-ford/contact-us-email?contactMainTopic=flmowner

אחרי זה מפרסם את זה גם בפייסבוק העולמי של פורד ומתייג שם את העמוד של דלק מוטורס בישראל.

בנוסף מתקשר או שולח מייל גם לפורד אירופה שיושבים בגרמניה ואומר שאתה לא מצליח לקבל שירות מהנציג הישראלי ואם הם מוכנים לפתור לך את הבעיה, כולל לספק להם פרטים על מה שצריך.

זה תמימות מצידך לחשוב שלמישהו איכפת ממך בתור נותן שירות בישראל.

פורסם

למיטב ידיעתי, מערכת FORD SYNC אינה קיימת בישראל. איזה גרסת HU יש לך? הSONY או הרגילה?

פורסם

פוקוס סטיישן יש ברמת גימור Trend ו Titanium

בסדאן ובהאצ'בק יש גם רמת גימור Sport

לי יש פוקוס סטיישן (גרמניה) Trend - מסונכרן בצורה מלאה עם הטלפון שלי (שמות, יומן שיחות, מוזיקה)

למיטב ידיעתי ה SYNC קיים אך ורק ב Titanium

אצלנו זה נקרא Ford Bluetooth 2012

פורסם
  • מחבר

שלי זה פורד גרמניה, דגם: DYB, סטיישן, focus, רמת גימור Trend.

ובמערכת עצמה כתוב שזה SYNC, אני חושב שזה הרגיל, לא Sony

נערך על-ידי catsmonster

פורסם
  • מחבר

אמורה להיות פה תמונה מצורפת או משהו להודעה שלך? כי אם כן אני לא רואה...

פורסם

קישור - תלחץ על המילה

פורסם
  • מחבר

זה דומה מאוד, אבל לא בדיוק, התוכנה טיפה שונה, ואין את המנורה של הבתלוטות' בצד ימין למטה... התמונות שאתה מראה לי זה כמו מה שהיה לי בפורד פוקוס הקודמת שהייתה לי...

מבחוץ היא נראית אותו דבר, והכפתורים על ההגה טיפה שונים, אין את החלק הבולט מצד ימין למטה, במקום זה הורידו את החיצים וה- OK בצד ימין של ההגה, והחליפו את זה בכפתור של השליטה הקולית, ווליום וכאלה...

3sli.jpg

s4gh.jpg

נערך על-ידי catsmonster

פורסם

אז אצלך הפוקוס קיבלה את ההגה של הפיאסטה

לא מצאתי כלום ברשת לגבי הגירסא שלך :cwm3:

פורסם

באמת יש לך פוקוס "מוזרה". לי יש את הטרנד, כמו שיש בתמונה. אין שום זכר לSYNC. גם האייקונים אצלי במערכת שונים משלך...

פורסם
  • מחבר

עוד משהו מוזר הוא שזה אמור לעבוד אוטומטית עם הרשימת אנשי קשר של הפלאפון ברגע ההתחברות bluetooth, אבל הוא לא עושה את זה... גם לא לאנשי קשר באנגלית... הוא אומר שהרשימת אנשי קשר ריקה, ושאני צריך להסתכל בהוראות איך לעשות את זה (הוראות שמעולם לא קיבלנו, שכן החוברת מידע של האוטו היא אוניברסלית ולא מתאימה למערכת SYNC). אני גם לא מוצא באינטרנט שום הוראות לדבר הזה...

פורסם

גם אני מנסה להרשם בשביל לעדכן את התוכנה. בינתיים ללא הצלחה. כשאני מכניס את מספר השלדה אני מקבל בחזרה:

"VIN must belong to a Ford, Lincoln or Mercury vehicle, consist only of 17 numbers and letters, and cannot include spaces or symbols"

מישהו הצליח למצוא לזה פתרון?

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שהוא כותב לי, זה בגלל שהשלדה היא אירופאית ולא אמריקאית... בעזרתו הנדיבה של הבן דוד שלי הצלחנו להירשם בעזרת מספר שלדה פיקטיבי שהוא כתב בעזרת excel, אבל זה רק הביא אותנו למסך שאומר שאין במכונית הספציפית שהכנסנו SYNC ושצריך לבצע איזו פעולה שבודקת מה הגרסה המותקנת על האוטו, אבל לא הצלחתי להתקדם משם.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

ברשותי פוקוס סטישין טרנד 1600 ברשיון רכב כתוב דגם DYB ורמת גימור טרנד הרכב מיוצר בגרמניה.

השאלה שלי.מה זה DYB

תודה

יורם 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים