עבור לתוכן

התייעצות לגבי SOLO 7C

Featured Replies

פורסם

היי,

אני כרגע מאוד שוקל לקנות את הSOLO 7C בקנייה הקבוצתית.

אני עובר דירה (משהו בסגנון) עוד חודשיים-שלוש... ואני צריך לתכנן מראש את כל החדרים בשביל רכישת חומרים ותשתיות.

אנסה לתאר את המצב החדש כדי שיהיה ברור לגבי ההתייעצות.

חדר המחשב הוא 2.20 מ' רוחב על 1.9 מ' אורך.

יהיה שולחן מקיר לקיר (2.20 מ' רוחב).

כיום יש לי מערכת לוג'יטק 5.1, ועכשיו יש לי אוזניות גיימינג 7.1 אז לא אצטרך מערכת 5.1 למשחקים.

רוב הזמן אני שומע מוזיקה, אז חשבתי ללכת על ה7C. הם בול בתקציב.

חשבתי לשים את הרמקולים בשני צידי השולחן, בפינות (לכיוון אלי) אבל ראיתי ביקורת ביוטיוב

שיש להם באס חזק (גם אם אתה על 0 או קצת במינוס) וזה יכול להרעיד את השולחן...

אז למי שיש ניסיון איתם, אשמח לדעת אם זה אכן נכון, ואם כן, איזה פתרון מומלץ?

האם לשים איזה בסיס כלשהו מתחת לרמקולים שימנע רעידות לשולחן או לתלות על הקיר קצת גבוה מהשולחן?

תודה מראש! ;)

פורסם

לא הייתי מעז להכניס את הסולו 7 (אלה ה"אימתניים" בגודל, נכון?) לחדר עם המידות הללו שלך. הסולו 6 יתאימו הרבה יותר - ואולי אף הם נמצאים על גבול המוגזם.

פורסם
  • מחבר

ה7C הם גבוהים יותר, כן. מה, כל כך עוצמתיים? :s0927:

וכן,זה חדר יותר קטן מהנוכחי כי הדירה מתוכננת הרבה יותר טוב וזה יהיה חדר מחשב בלבד.

אם זה OVERKILL אז באמת אשמח לדעת...ובכללי אשמח לתשובה לגבי השאלה שלי (גם אם אקח דגם קטן יותר)

פורסם

מה שאתה מתאר זו בעיה, לפי קריאה שלי בנט, חלק טוענים שהרמקולים Overkill לחדר קטן וחלק טוענים שהם מושלמים (ול- 6C יש פחות באס ועצמה חלשה מידי). אתה צריך לשמוע אותם בעצמך, אך אני לא מכיר שום מקום שמציג אותם לשמיעה. אתה יכול לראות ביוטיוב שלא חסר כאלה שמשתמשים בהם בחדרים קטנים (אבל אף אחד לא חווה דעה לגבי הנושא). אני כרגע גם מתלבט בין ה- 6C לבין ה- 7C, אך לחדר הרבה יותר גדול, ואיך שאני מכיר את עצמי, אני מעדיף לקנות Overkill מאשר אחרי זה להיתקע עם מוצר לא מספק.

אולי הביקורת הזו תיתן לך מושג -

http://www.overclock3d.net/reviews/audio/microlab_solo_7c_review/1

בביקורת הזו של ה- 6C נטען שבחדר 3.6x3.6 הם חזקים מידי -

http://www.kitguru.net/site-news/announcements/zardon/microlab-solo-6c-speakers-review-big-sound-for-a-small-price/4/

The total volume output is vastly superior to any other speaker system that we have tested in this price sector. So much so, that anything above ’45′ volume was painful in our 12×12 foot room. Distortion was minor.

פורסם

לחדרון כזה סולו 5 יהיה מעל ומעבר

אני עם סולו 6 בחדר 3 על 4 מטר , והם ממלאים את החדר בקלות יתרה

פורסם
  • מחבר

מזל שפתחתי דיון התייעצות...

כרגע רק הסולו 6 ו-7 נמצאים במכירה קבוצתית

http://hwzone.co.il/community/threads/531544-קבוצתית-של-רמקולים-SOLO6-7C/page3ו

הסולו 5 עולה 550 שקל, אז כבר יהיה עדיף לקנות את הסולו 6 ב500 שקלים.

אלא אם כן יוסיפו אותו למכירה הקבוצתית.

ומבחינת המיקום, האם על השולחן לא תהיה בעיה עם סולו6 לדוגמה?

תודה! :)

פורסם

יעזור אז תרשום בקניה קבוצתית שאתה מעדיף סולו 5 במחיר מוזל , צריך להראות שיש ביקוש :cognee:

מיקום הרמקולים על השולחן זה בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

סבבה הגבתי לציטוט שלך אז מקווה שיוסיפו במחיר שווה.

פורסם

אם אתה בכל זאת נעול על גדולים, ופי התגובות פה, נראה ו סולו 6 ו7 חזקים מידי למידות, כך סולו 3, נכון הם לא ברשימה כי אין במלאי, אני רק יתן לך הסבר בין סולו 3/7 לאחרים, זה נכון שלפי היצרן הם מתוארים כשולחניים, הבעיה שזה לא ממש נכון, עקב הגובה שלהם, הטויטר לא נמצע בקו ישיר לאוזניים, ואתה שומע רק mid-bass ו low-bass, בעצם את 2 הסאבים, הפתרון הוא להניח אותם על סטנדים בצידי השולחן בגובה שבו הטויטר יהיה בגובה האוזניים, ודבר נוסף, סולו3 וסולו7 הם 3WAY, ותאמין לי שזה שווה את הקניה, מה שזה אומר בעצמם שיש הפרדה טוב יותר בין mid-bass ו low-bass, ואתה בטוח תשמע הבדל, לי יש חדר 2.6 על 3.6, יש שולחן 1.2מ' בגובה 74ס"מ, ובצידי השולחן, פשוט העמדתי 2 שידות מדפים נמוכים למדפסת, NAS ומחשב, והעמדתי עליהן את הרמקולים, הדוגמה משמאל.

פורסם
  • מחבר

תודה על הפירוט.

אתה בעצם אומר שכדאי לקחת סולו3 או סולו7 בגלל שהם 3WAY?

בעיקרון אמור להיות לי שולחן (פלטה) מקיר לקיר (מותאם אישית,בנייה עצמית) עבור המחשב+4 מסכים.

אתה אומר שאם הם יהיו על השולחן באותו גובה כמו כל שאר הרכיבים, אז לא אשמע אותם טוב?

אני בספק אם אוכל ליצור מה שעשית בתמונה כי כמו שאמרתי,זה לא שולחן קנוי מאיקאה או משהו כזה, אלא בנייה אישית.

וזה יותר קל לעשות פלטה אחת (ככה באה מהמפעל)... אבל אם זה משמעותי, אנסה לשנות את התכנון.

פורסם
  • מחבר

לא קראתי, אבל עכשיו כן, תודה!

נראה שגם ה6C יתאימו למחשב אם אשים אותם על השולחן.

קצת מבלבל כל העסק כל אחד אומר דבר שונה,אבל אחשוב על זה.

פורסם

מי שאמר כאן שש-3 אלמנטים עדיפים על 2 טועה. זו בדיוק המלכודת השיווקית שרבים נופלים לתוכה. יותר אלמנטים משמעם קרוסאובר מסובך ומורכב יותר, תהודה מיותר מקורות ולכן גם יותר משתנים תכנוניים שמצריכים שיקחו אותם בחשבון. דווקא יישום של פתרון עם מיעוט דרייברים זול יותר ועל כן היצרן יכול לתת תשומת לב לאיכות.

פחות כמות = יותר איכות. לא מפתיע, נכון?

פורסם

3WAY לא בהכרח טוב יותר מ 2WAY

אבל גם להיפך יש מצבים שרמקול 3WAY יהיה טוב בהרבה מ 2WAY

ולא נשכח שיש גם 2.5WAY שהיא מעין פשרה בין השתיים

הבעיה היא הרבה פעמים שיצרנים עושים קרוס של 2.5WAY אבל מצהירים על הרמקול שהוא 3WAY מטעמי שיווק .

פורסם
  • מחבר

כנראה אלך על ה6C בעיקר בגלל גודלם הקטן יותר, נראה שיתאים יותר ולא יהיה גבוה מדי.

ואולי אקנה זוג נוספים של 6C לסלון עבור סאונד מהטלוויזיה (במקום הרמקולים המובנים).

תודה לכל מי שהגיב ועזר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים