עבור לתוכן

מחשב לא מתעורר ממצב שינה

Featured Replies

פורסם

אוקיי.. זה יהיה קצת ארוך: לפני כמה שנים רכשתי מחשב מ - RSM. אחרי כשנה החלפתי לו ספק כי הספק היה אוברקיל לחלוטין 750TX במבצע למי שזוכר בזמנו (עבר לטובת מחשב אחר) והרכבתי עליו ספק 650TX V2. במרץ השנה מכרתי את כרטיס המסך המקורי 6870 ושדרגתי ל - 7950 OC windforce.

כעבור זמן קצר המחשב החל לסבול מאי יכולת להתעורר ממצב שינה - המחשב היה עם נוריות דולקות, אך המסך לא היה מקבל אינפוט. בשלב זה לא יכלתי להתעסק עם לטפל בבעיה ופשוט ביטלתי לחלוטין את מצב השינה וחסכון אנרגיה כלשהם. כעבור כמה חודשים פניתי ל - TMS שם רכשתי את כרטיס המסך לבדיקה. הם בדקו אותו וישר אמרו שהוא תקול ואף יש לו מאוורר אחד שאיננו פועל כלל. הם החליפו לי מיידית את הכרטיס בכרטיס זהה אחר. חזרתי הביתה וכעבור זמן קצר גיליתי שהבעיה ממשיכה להתרחש. פניתי אליהם שנית והבאתי שוב את המחשב ושוב הוחלף לי הכרטיס באותו הדגם. בנתיים יש לציין שעברתי ממערכת הפעלה WIN7 ל - WIN8 אך הבעיה המשיכה (קיוויתי כי פירמוט ושדרוג מערכת ההפעלה יסייעו אך לא). לאחר ההחלפה השנייה הבעיה המשיכה ואני כבר נהייתי אובד עצות. החלטתי בלי קשר שזו הזדמנות לשדרג את המחשב וכך באמצעות החלפת זיכרונות לוח אם ומעבד אולי אצליח להיפטר מהבעיה. שדרגתי למעבד 4670K ולוח מבוסס Z87 של ג'יגהבייט אך לשווא. הבעיה המשיכה!. בשלב זה המחשב הובא בשלישית ל - TMS ושם הוחלף לכרטיס מסך דגם 7950 של Sapphire. אך הבעיה המשיכה.

הפעם לעומת פעמים קודמות - יכלתי להשתמש בעיבוד הגרפי של המעבד עצמו - וכך עשיתי ביומיים האחרונים ולא הייתה שום בעיית התעוררות משינה!!!. ביומיים הללו הסרתי לחלוטין את כל הדרייברים של ATI והיום חזרתי לפעילות עם כרטיס המסך והתקנת דרייברים מחדש 13.4. הבעיה חזרה. המארז עצמו עם נוריות דולקות, מאווררים פועלים, לעומת זאת שמתי לב שהעכבר והמקלדת ללא כוח חשמלי. מכיוון שהוחלף לוח אם אני נוטה לבטל בעיית BIOS. זיכרונות הוחלפו אני שולל בעיות זיכרון. היות ומדובר באותה בעיה בכארבעה כרטיסים שונים אין לי ברירה אלה להמר שהבעיה לא בכרטיסים עצמם ומה שמשאיר לי לתהות אולי מדובר בדברים הבאים:

1. בספק הכוח

2. כונן ה - SSD Crucail 500 שיש לי במערכת

3. דרייברים ממש אבל ממש דפוקים של AMD.

אשמח לעזרתכם ברעיונות או דרכים לפתרון כי כבר נמאס לי ליסוע לנתניה :)

נערך על-ידי 2Fluffy4U

פורסם

סיפור שהולך ככה:

משתמש לא חדש בפורום פותח הודעה עם כותרת שלא עוזרת להבנה של הבעיה - ותוכן הודעה שצריך לעבור 3 פעמים כדי להבין על מה מדובר

http://hwzone.co.il/community/threads/489130-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!

במילים אחרות - ערוך את ההודעה ואת הכותרת ונעשה כמיטב יכולתנו לסייע לך - כי כרגע - קשה.

פורסם

אני מציע 2 דברים

תפעיל את המחשב עם ספק אחר

תפעיל את המחשב עם כרטיס של אינוידיאה

תזהה איזה מהחלופות פותרת את הבעיה

אני חושב שבהחלפת כרטיסי המסל לא הורדו ספיחי הדרייברים עד הסוף

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מציע 2 דברים

אני מציע 2 דברים

אני מציע 2 דברים

אני מציע 2 דברים

פורסם

תנסה את זה

http://hwzone.co.il/community/threads/526517-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94

פורסם
  • מחבר

איך עורכים כותרת? אני רואה אפשרות עריכה להודעה אך ללא אפשרות עריכה לכותרת.. תודה

ולגבי נושא הדרייברים - היות ופירמטתי את המחשב לגמרי אני לא רואה בהסרת והתקנת הדרייברים מחדש כגורם עיקרי לבעיה.

כרגע מה שאעשה הוא לנסות לבדוק את המערכת עם ספק חלופי.

תודה רבה

פורסם

תלחץ על 'עריכה' בתגובה הראשית > מצב מתקדם > שם תוכל לשנות את השם של הכותרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים