עבור לתוכן

יש כיום אפשרות להחליף בין מובנה ליעודי וחזרה, כשצריך?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה.

האם קיים פיתרון כזה היום?

תודה.

פורסם
  • מחבר

חפישתי, נשמע כמו אחלה רעיון אבל-

1) הוא בכלל עובד? http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2011/05/13/what-is-the-intel-z68-chipset/4

2)יש לקנות אליו לוחות יעודיים? (ככה הבנתי מקריאה).

3) שיכבה של וירטואליזציה שכל הזמן נמצאת בינך לבין הרכיב- זה לא נחות/איטי יותר מעצם הגדרתו?

4) לא כל כך הבנתי, יש לך אפשרות לבחור מתי תתבצע ההחלפה או שהתוכנה בוחרת בשבילך?

נ.ב ישראלים?

פורסם

1. עובד עם לוח תומך.

2. רוב הלוחות המודרנים תומכים. תבדוק את שלך.

3. לא.

4. אני לא בטוח אבל אני מניח שהתוכנה מזהה שימוש בתוכן תלת מימד.

ישראלים ועוד איך :yelclap:

פורסם

ערכות שבבים תומכות:

Z68

Z77

Z87

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם.

ואוף,ערכת השבבים שלי היא 880G. אין פיתרון אחר?

וגיל, עושה רושם שאתה מכיר אותם אישית?:D

פורסם

פיתרון אחר הוא להפעיל מחדש את המחשב במצב של כרטיס ייעודי \ מובנה תלוי בצרכים. לא פרקטי במיוחד.

לא מכיר אותם אישית, סתם פטריוטיות :)

פורסם
  • מחבר
פיתרון אחר הוא להפעיל מחדש את המחשב במצב של כרטיס ייעודי \ מובנה תלוי בצרכים. לא פרקטי במיוחד.

Damn it.

תודה.

לא מכיר אותם אישית, סתם פטריוטיות :)

מה זה אין פה אמוטיקון עם דגל ישראל?

בכל מקרה,:jafafa:

פורסם

בדור IB, היה הרבה רעש בנושא, והרבה לוחות הגיעו עם התוכנה ופירסמו אותה באותיות של קידוש הלבנה.

בדור הזה, שמתי לב שgigabyte זנחה את התוכנה.

אם היא החליטה לעשות זאת והמכירות לא נפגעות, כנראה הפופולאריות של התוכנה בדעיכה.

פורסם

אני לא יודע מה ההתלהבות מגאווה ישראלית. זה בערך כמו להתלהב שקומבינות אפורות הן גאווה ישראלית. הטכנולוגיות של Lucid נפלו במהירות שעלו. ה-Hydra 200 זכה להמון רעש והתמיכה התוכנתית הייתה זוועתית מעבר לגבולות הטעם המר. Logix לא הייתה שונה משמעותית. מלאת באגים ובקושי פרודיקטיבית.

כרטיסי מסך, גם המתקדמים ביותר, צורך מעט מאוד חשמל במנוחה. לא חושב שיש טעם להתעמק בחיפוש אחרי חסכון של עוד 5-6 וואט.

פורסם
  • מחבר

זה פחות בגלל הוואטים ויותר בגלל הרעש...

אני מרגיש שבאופן כללי (ז"א במספר מחשבים שעבדתי עליהם/לידם/ראיתי איך עובדים) יש יותר רחש כשכרטיס המסך הוא יעודי- באותה עבודה. אולי זה בגלל האנרגיה של שאר הרכיבים שמחממים את הכרטיס והוא מפעיל את המאווררים שלו?

בכל מקרה, 'מנוחה' היא עניין יחסי, הרבה פעמים נדרש מעט כוח גרפי- אך מספיק מעט בשביל שהמובנה יסתדר איתו.

אגב, איך כרטיסים יעודיים בהשוואה למובנים בקטגוריה של נצילות ברמות נמוכות? (נמוך בשבילם, תפוקה בינונית בשביל המובנה).

נערך על-ידי abatiah

פורסם

בשביל רמת רעש נמוכה פשוט תיצור פרופיל מותאם אישית.

פורסם
  • מחבר

well, yeah...

אבל אני מעדיף לא לכבות את המאוורר לגמרי, החום מצטבר ו...

אפשר להוריד מהירות אבל זה לא אותו דבר כמו היעדר קירור לחלוטין.

תודה בכל מקרה :)

פורסם

כרטיס מסך שקט בפרופיל מאוורר חלש יהיה חלש מרעש של ספק כח או כל מאוורר סטנדרטי למארז, לכן חשיבות השקט שלא לא רלוונטית במקרה הזה

פורסם
  • מחבר

אולי אתה צודק, אני מניח שצריך למדוד את זה במודד רעש, אבל אישית, אני *תמיד* יכול לומר מתי המאוורר נכנס לפעולה.

כנראה זה בגלל ההיסטוריה המשפחתית כשבגיל 17, אני סקוט, התחלתי לשים לב לכל מיני שינויים בגופי, עד שאבי, הרולד, גילה לי מה הסיבה לשונות שלי. אז בנתיים אני משחק כדורסל ומקווה שאף אחד לא יגלה את הסוד המשפחתי...

או שסתם הכרטיס רועש ;)

נערך על-ידי abatiah

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים