עבור לתוכן

שאלה בנוגע להגירה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות)

אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.)

הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב

אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר)

אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד

הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים.

הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות.

וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות,

השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים

תודה רבה לעונים ושנה טובה :)

פורסם

אין לי פרטים לגבי המדינות, את זה ניתן בקלות לבדוק בכל שגרירות ואולי אף באתר האינטרנט שלה.

אך בגדול, זוהי בדר"כ הויזה שהכי קל להשיג יחד עם ויזת לימודים, (שבה לא ניתן לעבוד בדר"כ) כי זה מכניס כסף אל המדינה שאליה אתה מהגר.

קל להשיג ויזות כאלו כאשר הם משתכנעים שאתה רציני. אם ברצונך לפתוח עסק, אתה צריך להתחייב להשקעת סכום כסף מסוים ולהעסקת מספר מסוים של אזרחים.

חפש בגוגל investor immigration בצירוף שם המדינה.

פורסם

הדרך הטובה ביותר היא דרך לימודים. העצה שלי היא לעשות תואר ראשון פה, ותואר שני כלשהוא בחו"ל. התארים הראשונים בחו"ל בדרך כלל יקרים מאוד ופחות מלמדים בהשוואה ללימודים כאן. אחרי התואר השני בחו"ל יהיה לך מאוד קל למצוא שם עבודה, ואחרי כמה שנות עבודה אתה בוודאי כבר במצב מתקדם מאוד לכיוון הגירה. זה באופן כללי תופס להרבה מדינות.

ללא השכלה, וללא מקצוע נדרש הסיכויים שלך בכל המדינות בעולם הם לרוב אפסיים. אין שום מדינה שמעוניינת באזרחים של מדינות אחרות.

פורסם

האפשרויות שלך כרגע הם בעיקר תואר ראשון (כשבמדינות דוברות אנגלית, שכר הלימוד לסטודנטים זרים עומד בד"כ על $10-20k בשנה, בחלק ממדינות אירופה, בינהן גרמניה שכר הלימוד הוא חינמי או סימלי, גם לסטודנטים זרים).

אחרי סיום הלימודים בד"כ אין שום בעיה להישאר לעבוד עם הויזה המתאימה.

רוב אם לא כל המדינות המערביות מציעות ויזות מתאימות למשקיעים זרים, בד"כ אתה צריך להשקיע במדינה שאתה מעונין לעבור אליה כחצי מיליון למיליון דולר.

בקנדה ספציפית תוכנית ההגירה למשקיעים הופסקה עד להודעה חדשה, אך הדרישות היו להחזיק בלפחות 1.6 מיליון דולר קנדי, ולפחות 800 אלף דולר כהשקעה בקנדה.

נערך על-ידי Nosh

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים