עבור לתוכן

שאלה כללית לגבי נטסטיק וגיימינג

Featured Replies

פורסם

קניתי נייד ואני רוצה לקנות נטסטיק שאני יוכל לגלוש בעבודה

איך העניין עובד? איזה חברות בארץ משווקות? מה העלות? יש הבדלי מהירויות בין הכרטיסים? מה המחיר פחות או יותר? אפשרי גם לשחק משחקי רשת דרך הנטסטיק זה עובד חלק בלי לאגים וכאלה? אני צריך כרטיס רשת מיוחד מותקן בשביל שזה יתאים למחשב?

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

1. אתה יכול לקנות מודם מאחת חברות הסלולר או לבד בשוק החופשי, המחיר הוא סביב 300 שקל לחודש.

2. המודם מתחבר בדרך כלל על-ידי USB.

3. יש הבדלי מהירויות שהכרטיס תומך בהם, תעיין במפרט לפני שאתה רוכש, כמו כן תשים לב שהמודם תומך בתדרים של חברת הסלולר ממנה אתה קונה את כרטיס הסים.

4. אתה רוכש סים עם חבילת גלישה מאחת חברות הסלולר, המחירים הם בין 50 שקלים ל-150 שקלים, תלוי בנפח ומהירות גלישה מקסימלית.

4. הפינג ברשתות סלולריות בדרך כלל גבוהה, לא פחות מ-100 מילי-שניה, והחיבור לא תמיד יציב. אני באורנג' ואני מקבל לא פחות מ-200 מ"ש.

פורסם

200MS לאן אתה מקבל ?

אני בדקתי עם נטסטיק של סלקום וקיבלתי משהו כמו 150MS לשרת ישראלי :screwy: שמהמחשב שלי הייתי מקבל בו 15MS ...

אין סיכוי לשחק ככה בקיצור.

פורסם

מודם סלולארי לא מיועד למשחקי רשת.

התווך האוירי מייצר כ 120MS וזה כשהאנטנה צמודה אליך, גם 500MS נחשב לפינג תקין ברשתות סלולר.

פורסם

למה אתה מתכוון שהתווך האווירי מייצר דיליי 120MS ? :o

הציוד של השידור והקליטה איטי וגורם לזה, או מה בדיוק ?

פורסם

גם כשאתה מחובר ב WIFI אתה מקבל לרוב פינג יותר גבוה מאשר בחיבור קווי, וזה כתלות במרחק שלך מהראוטר ובאיכות הקליטה.

גם בסלולר, המקטע האלחוטי שבין המודם שלך לבין האנטנה הסלולרית הקרובה אליך יוצר פינג גבוה, וזה לפני שדיברנו על איכות המודם העומס על האנטנה וכן על האפשרות שהאנטנה הקרובה אליך יכולה להיות מקושרת הלאה גם באופן אלחוטי עם מיקרוגל ל "קוץ" מרוחק (שגם הוא יכול להיות עמוס) שמחובר לרשת הסלולר באופן קוי (ולא תמיד ע"י סיבים אופטיים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים