עבור לתוכן

צריך המלצה לקניית טלויזיה 37" תקציב עד 4,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה.

מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר.

התקציב הוא עד 4,000 ש"ח.

הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב.

אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב.

רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל.

חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר).

מאוד אשמח לשמוע המלצות.

תודה לעוזרים !

פורסם

כעת אני לא מעודכנת בשוק אבל מהמעט שאני זוכרת ובשליפה

1. לדעתי עזוב 37". לך על 40" . זה אולי נראה לך הרבה אבל בטווח הארוך תצטער אם לא.

2. באשר ללד אל תהה מקובע על הנושא- ייתכן וזה עדיף לא בהכרח. שמור על ראש פתוח ובדוק.

3. חשוב אם הטלויזיה תהה מחוברת לרמקולים חיצוניים או שבכוונתך להשתמש ברמולים שלה. לפעמים זה משנה לבחירה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה !

לגבי גודל המסך כבר הציעו לי ללכת לכיוון 40 ואפילו 42 אינץ' אך עשיתי מבחן קטן, הלכתי לחנות מוצרי חשמל לקחתי שני צעדים גדולים (כשני מטרים) מטלויזיה 40 אינץ וזה נראה פשוט גדול מידי ניסיתי גם למצוא טלויזיה שיש לה מסגרת דקה כדי להפחית את השפעתה.

37" לעומת זאת נראה לי מתאים בידיוק ! לא גדול מידי ולא קטן מידי.

היה לי גם ויכוח על הנושא עם חבר שעבד בזמנו בהתקנה של מערכות קולנוע ביתי וגם כן המליץ לקנות 40 אבל יש פה גם עיניין אינדיבידואלי, אין פה נוסחה.

זה כמו שיש אנשים בקולנוע שאוהבים לשבת קרוב ויש כאלא שאוהבים לשבת רחוק.

לגבי רמקולים אז בשלב ראשוני אני אשמע ברמקולים של הטלויזיה ועם הזמן אני מתכוון לחסוך ולקנות רסיבר עם מערכת של 5.1 רמקולים.

פורסם

אם התכנון הוא לחבר בהמשך רסיבר ורמקולים אז יש חשיבות פחות גדולה לאיכות הרמקולים בטלויזיה. לדעתי זה אומר שעדיין כדאי אחת הנותנת איכות שמע טובה ורמקולים טובים-בכל אופן בינתיים תשתמש בהם אבל הנושא נתון לפשרה היה ויהיה בכך צורך.

באשר לגודל-הבנתי את דברייך. עדיין לדעתי שווה לך כנראה לבדוק גם דגמים גדולים יותר. פשוט שים אותם ברשימה. במקרה הכי גרוע לא יזיק,מי יודע אולי אפילו יועיל.

ממיר של עידן+ גם אם בכוונתך להשאר מחובר לכבלים\יס עדין טוב שיש. יש דגמים המגיעים עם אחד מובנה. יש גם כאלה התומכים בעברית- בעבר זה היה בעיקר LG וחברה נוספת ורק ביבוא ח.י. אם אני זוכרת נכון. נדמה לי שמאז המצב השתפר. בדוק לגבי זה.

חיבורים- מומלץ שיהיו כמה שיותר, רצוי גם כאלה בצד. בדוק.

תמיכה בניגון קבצים ישירות מDOC - יש בחלק מהטלויזיות לדעתי אמור להיות בלא מעט בתקציב שלך. בדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים