עבור לתוכן

בעיית תצוגה בפםטופ לאחר החלפת הרד-דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

יש לי לפטופ מסוג Samsung np300V5A-SD0IL

מכיוון שהיה לו הרד דיסק מאד איטי (5400 סל"ד), קניתי כונן חדש מהיר יותר (500 ג'יגה של WD) והתקנתי בתוכו.

כאן החלו הבעיות:

התקנתי Windows 7 Home Premium כפי שהיה מותקן עליו במקור, התקנתי את הדרייברים של הWIFI והכל היה בסדר.

אבל כאשר ניסיתי לסדר את רזולוצית המסך לרזולוציה הרגילה שלו (1366X768) האופציות היחידות שיש לי זה 800X600 או 1024X768.

ניסיתי להוריד כל מיני דריברים וכו' וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש! (לפני שהחלפתי את ההרד דיסק הכל עבד בסדר, רק לאט).

את ההרד דיסק הישן פירמטטתי ברוב טיפשותי! מה שכן, כשאני מחבר את ההרד דיסק הישן למחשב בעזרת כבך USB ונכנס ל-Disk managment אז אני רואה שיש Partition כבוי בהרד דיסק שהשם שלו זה Recovery partiotion, אני לא יכול לבצע עליו שום פעולה.

ניסיתי להכנס אליו וניסיתי גם להחזיר את ההרד הישן כדי לנסות איכשהו להפעיל את הPartiton הזה, אבל ללא כל הצלחה...

בבקשה תצילו אותי!

תודה!

פורסם

דריברים מורידים מאתר של סמסונג לפי מודל הנייד שלך.

את כל הדריברים שיש שם !

אין שם לחלונות 7 ? בעיה !

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הדריברים שיש שם, אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואתחלתי את המחשב אז מיד נהיה מסך כחול והמחשב עשה RESET לבד

פורסם

לא הגיוני.

ואחרי הריסט מה קורה ?

פורסם
  • מחבר

אחרי הRESET אני מקבל מסך של Launch startup repair

פורסם

ומה כתוב במסך כחול ?

תבטל איחול בשגיאה (לפי תמונה שלי) במסך שגם נכנסים למצב בטוח ותצלם מסך הכחול.

איזה מודל הנייד הזה ?

פורסם
...

וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש!...פירמטטתי ברוב טיפשותי! ...בבקשה תצילו אותי!

נא להמנע - לא תורם לכלום וסתם מעצבן בעיניים.

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר הסתדרתי... הצלחתי לשחזר את המערכת של ההרד דיסק הישן, עשיתי דיסק Recovery וזהו.

פעם אחרונה שאני קונה לפטופ! גם יקר יותר, גם חלש יותר וגם לא נוח.

תודה על העזרה

פורסם

מטעויות לומדים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים