עבור לתוכן

בעיה של BOOT PRIORITY בBIOS

Featured Replies

פורסם

היי ,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ודרך הביוס שיניתי את הבוט פריוריטי לCDROM ובכל זאת שאני לוחץ על F12 אני עדייו רואה שהוא תקוע על HDD עכשיו שאני מנסה להחליף את זה משם לCDROM ולוחץ אנטר כמו שהוא אומר הוא פשוט מתחיל לי את הווינדוס מבלי לעשות כלום באמת כרגע אני מנסה לפרמט מUSB אם יעבוד חסכתי לי עבודה אבל אם לא אנא מישהו יכול להסביר לי את הפיתרון?

פורסם

האם הכונן CDROM תקין ?

הוא מזוהה בווינדוס ובביוס ?

על איזה לוח אם מדובר ?

פורסם

כונן/תקליטור.

מאיפו התקליטור ? מקורי ?

פורסם
  • מחבר

תקין, נקלט, לא מקורי ועכשיו לעיקר ma78lmt-us2h הדיסק עצמו כבר שומש בעבר בהצלחה ושימש כווינדוס מקורי ותקין לכל דבר לבסוף הפתרון עם הUSB עבד יופי

והמחשב פורמט כרגע ישלי בעיה אחרת והיא כל דבר שאני מנסה להתקין( 95% מהם) נתקלים בבעיות מוזרות שהייתי צריך איכשהו לעקוף כמעט כל אחת מהן כבר חשבתי אפילו להתחיל לעשות \NCRC בCMD אבל זה קצת מיותר מה שמוזר לי שאפילו את הדרייברים של הכרטיס מסך התקשתי להתקין (5750) וגם אחרי שהתקנתי אותם משום מה לא היה לי DIRECTX בכלל שעכשיו אני מתקין ידנית וכאילו כל תוכנה כזאת הוא נותן לי את ההצעה installation didn't go correctly would u like windows to install it using recommended bla bla bla האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? ופעם ראשונה בחיים שקורה לי דבר כזה אחרי פירמוט ואת המחשב הספציפי הזה פירמטתי כמה פעמים בשימוש באותם כלים חוץ מהפירמוט USB שעשיתי עכשיו

פורסם

אתה מה זה לא מובן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הינה הכי מובן שיש אחרי הפירמוט כל דבר שאני מנסה להתקין עושה בעיות יש מבין?

פורסם

מה זה בעיות ? מה צריך להבין מזה

פורסם
  • מחבר

כל דבר שאני מנסה להתקין יש הודעה של שגיאה כאילו בכל דבר ודבר הוא לא מזהה איזה רכיב בהתקנה ובדברים הכי פשוטים שיש מי CPU-Z ועד איזה משחק שאני מתקין ודרייברים למיניהם כולם שגיאות מאוד דומות של could not find specific file name/directory name /volum label syntax incorrect

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים