עבור לתוכן

CABELS VS. ADSL

מה יותר טוב???? 780 הצבעות

1. 1. מה יותר טוב????

• כבלים יותר טוב
    • איי די אס אל יותר טוב
    • שניהם אותו הדבר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אין טעם לבדוק "טכנולוגית" את המהירות בארץ כי בארץ חוסמים את הBandwith ע"פ חבילות שירות ולא יכולות טכנולוגיות.

גם בכבלים וגם בADSL האייפי יכול להשתנות...

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא עברתי על כל ההודעות אז אני לא יודע עם זה עלה,

אבל יש לי משהו להוסיף

לי יש חבילת 750 באיידיאסאל, לחבר שלי 750 בכבלים, שנינו בנטויז'ן

ומשום מה קצב ההלאה המקסימלי שלו זה 12 קילובייט לשניה, ושלי זה 13..

פורסם

פשוט כי הרבה אנשים לא אכפת להם ממש מUpstream אז הם מרשים לעצמם להוריד. ואם אתה שואל אותי - צריך לעשות את הרוחב פס של כל אחד לא לפי חבילות, אלא לפי יכולת המודם. גם כשקונים את המודמים רואים בד"כ יכולת של עד 8 מ"ב וזה מבלבל אנשים. בעצם מה שעושים זה מגבילים לנו את הרוחב פס אבל על האריזה של המודם שהם מוכרים כתוב 8 מ"ב.

גם USB2.0 מעביר במהירות 450MB/s אז מה?

מה שאתה מדבר עליו לא אפשרי בעליל.

לכל דבר יש יכולות מקסימום. זה לא אומר שאפשר לנצל אותן עד הסוף. ועל אחת כמה וכמה לא בחברות כמו בזק.

והמקסימום מהירות הורדה שלך תלויה בחבילה ו100K זה בהחלט לא המקסימום. בחבילת 1.5 תוריד 180+-.

כל השטויות האלה של הuncapped זה שמועות שהופצו כשבזק יצאו עם החבילות לראשונה לפני כמה שנים. אין דבר כזה רשתות/אתרים לא מוגבלים. הדרך הירידה שלך להוריד ב1.5 מגה בייט לשנייה למשל היא לפרוץ פיזית לבזק.

להזכירך 1בייט= 8 ביט

אי לכך 1500/8=185 בערך.

פורסם

העניין הוא שהורדות (במקומות שלא רשומים לאתר\מקום וכו') בד"כ מוגבלות עד 100KBPS. ככה שלא משנה אם יש לכם ADSL או כבלים ואיזה חבילת חיבור, ההורדה תמיד תתבצע ב100K כי כל אחד יכול להוריד ב100K.

אחי, ההורדה לא תמיד תתבצע ב 100K.... וגם לא כל אחד יכול להוריד ב 100K.

מהירות ההרודה תלויה בעיקר בחבילה שיש לך. יש אנשים עם חבילה 0.5Mbit שהמקסימום שלהם זה 64K הורדה.

ויש אנשים על חבילה 1.5Mbit(כמו אנוכי) שמהירות ההורדה המקסימלית היא 192K

ויש גם ת'חבילה של ה 400 שקל 2.5Mbit שמורידים שם על 300K

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים