פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים שלום לכולם,יש לי מסך Samsung S22B350 ''21.5.המסך מעולה ונראה ממש טוב רק יש בעיה קטנה: הצבעים לא מוצגים בגוון שהם אמורים להיות.לדוגמא: מה שנראה כחול במסכים אחרים, נראה כחול סגלגל במסך שלי. ניסיתי לסדר את הצבעים דרך המסך אבל זה לא ממש הלך לי. מישהו מכיר אולי את הבעיה ויודע מה לעשות?
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים אתה צריך לכייל צבעים. תוריד את האדום שיהיה פחות מהכחול זה יתן לך כחול מודגש יותר.כמו כן, אם אתה משווה בין פאנלים שונים זה לא רעיון טוב כי צבעים נראים אחרת בין פאנלי IPS VA TN
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מחבר אתה צריך לכייל צבעים. תוריד את האדום שיהיה פחות מהכחול זה יתן לך כחול מודגש יותר.כמו כן, אם אתה משווה בין פאנלים שונים זה לא רעיון טוב כי צבעים נראים אחרת בין פאנלי IPS VA TNאני מוריד את האדום אבל זה לא עוזר. עדיין הטיילים פה נראים סגולים ולא כחולים.
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים אתה מודע לכך שפאנל TN טוב עדיף על פאנל IPS זול, כן?ואומר לך אחד שבעל ארבעה מסכים שהם IPS ורק TN אחד...
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים האימרה שלי לא קשורה לסוג IPS או לסוג TNל- TN יש מגבלות טכנולוגיות מסויימות שפשוט בגללן אי אפשר להשוות לפאנל IPSלדוגמה זוויות צפיה
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים אבל זווית צפיה זה לא הכל במסך. מתי פעם אחרונה צפית במסך אנכית לו? אם כבר, פאנל IPS, פחות מעייף את העיניים שזה חשוב לאלו שעובדים שעותרבות מול המחשבמצד שני, מסכי TN, יכולים להציג צבעים טובים יותר (במיוחד השחורים) שזה לא פחות חשוב לאלו שצופים בסרטים.
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים ^ tn מציג שחור לא שיור ips מציג שחור אימיתי, במסך שלי אין בעיית זליגת אור לכן אני מאוד מרוצה
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים לא הבנתי אותך כל כך..אם אתה מדבר על כך שאני "כועס" על זה שיש לי מסך עם זליגת אור, כלל לא. זה גם לא כזה מפריע לי.גם לפני המסך האחרון שלי, החזקתי בדעה שסתם פוסלים TN על הסף ומהללים IPS באשר הוא.
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים יש לי גם tn של סמסונג, הצבעים נראים מצועצעים, רחוק שנות אור מהמציאות, בלי להזכיר את הלבן הצהוב שהמסכים האלו חולים בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.