עבור לתוכן

עזרה| צבעים במסך Samsung

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מסך Samsung S22B350 ''21.5.

המסך מעולה ונראה ממש טוב רק יש בעיה קטנה: הצבעים לא מוצגים בגוון שהם אמורים להיות.

לדוגמא: מה שנראה כחול במסכים אחרים, נראה כחול סגלגל במסך שלי.

ניסיתי לסדר את הצבעים דרך המסך אבל זה לא ממש הלך לי. מישהו מכיר אולי את הבעיה ויודע מה לעשות?

פורסם

אתה צריך לכייל צבעים. תוריד את האדום שיהיה פחות מהכחול זה יתן לך כחול מודגש יותר.

כמו כן, אם אתה משווה בין פאנלים שונים זה לא רעיון טוב כי צבעים נראים אחרת בין פאנלי IPS VA TN

פורסם
  • מחבר
אתה צריך לכייל צבעים. תוריד את האדום שיהיה פחות מהכחול זה יתן לך כחול מודגש יותר.

כמו כן, אם אתה משווה בין פאנלים שונים זה לא רעיון טוב כי צבעים נראים אחרת בין פאנלי IPS VA TN

אני מוריד את האדום אבל זה לא עוזר. עדיין הטיילים פה נראים סגולים ולא כחולים.

פורסם

גם אצלי הם כחולים-סגולים ולי יש מסך שונה משלך

פורסם

מתי אנשים יפסיקו לקנות מסכים עם פאנל TN ?

פורסם

אתה מודע לכך שפאנל TN טוב עדיף על פאנל IPS זול, כן?

ואומר לך אחד שבעל ארבעה מסכים שהם IPS ורק TN אחד...

פורסם

האימרה שלי לא קשורה לסוג IPS או לסוג TN

ל- TN יש מגבלות טכנולוגיות מסויימות שפשוט בגללן אי אפשר להשוות לפאנל IPS

לדוגמה זוויות צפיה

פורסם

אבל זווית צפיה זה לא הכל במסך. מתי פעם אחרונה צפית במסך אנכית לו? אם כבר, פאנל IPS, פחות מעייף את העיניים שזה חשוב לאלו שעובדים שעותרבות מול המחשב

מצד שני, מסכי TN, יכולים להציג צבעים טובים יותר (במיוחד השחורים) שזה לא פחות חשוב לאלו שצופים בסרטים.

פורסם

^ tn מציג שחור לא שיור ips מציג שחור אימיתי, במסך שלי אין בעיית זליגת אור לכן אני מאוד מרוצה

פורסם

לא הבנתי אותך כל כך..

אם אתה מדבר על כך שאני "כועס" על זה שיש לי מסך עם זליגת אור, כלל לא. זה גם לא כזה מפריע לי.

גם לפני המסך האחרון שלי, החזקתי בדעה שסתם פוסלים TN על הסף ומהללים IPS באשר הוא.

פורסם

יש לי גם tn של סמסונג, הצבעים נראים מצועצעים, רחוק שנות אור מהמציאות, בלי להזכיר את הלבן הצהוב שהמסכים האלו חולים בו.

פורסם

^ יש לי את זה במסך TN של סמסונג.

הלבן פשוט נראה זוועה.

פורסם

הכי טוב va....(-:

פורסם

^ החיסרון העיקרי שלו הוא המחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים