עבור לתוכן

האם המחשב שלי יריץ BF4 על הגרפיקות הכי גבוהות?

Featured Replies

פורסם

טוב

• תגובות 101
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה?

אין לי שום דבר אישי נגדך, זה א'. :)

אתה אומר פשוט דברים שהם לא נכונים, ויכולים להטעות משתמשים אחרים (יבוא מישהו ויתלונן למה הוא לא מקבל 100FPS ב-BF3 אחרי שהוא קנה 670 יד שנייה).

אתה לא צריך לומר ש-680 יותר חזק מ-670, זו עובדה.

לא אמרתי שאני יודע הכל ואתה כלום "צטט אותי".

אנשים צריכים להפסיק לקחת הערות טכניות כמשהו אישי נגדם...

לגבי המעבד, אתה מוזמן לקרוא על טכנולוגיית HT של אינטל ואיך היא עובדת. המעבד שלך הוא 6 (שש) ליבות.

ואני אחזור לכרטיס המסך ועניין הקלוקים, תדרים, איך שלא תקרא לזה:

ל-770, 680, 670 ו-660Ti כולם מבוססים על אותה ליבה ואותה ארכיטקטורה, ה-GK104 המיוצרת ב-28 ננומטר בארכיטקטורת "קפלר". ההדבלים בין הכרטיסים כדקלמן:

תדר

זיכרון גרפי (נפח, תדר ורוחב פס של בקר)

כמות מעבדים מאוחדים (ליבות CUDA)

ניתן בוודאי להשוות את הכרטיסים כמעט קלוק לקלוק, סטיות קלות בגלל המשתנים האחרים.

פורסם

עזוב אני לא מתווכח ולא רוצה להגיב יותר

תגידו אתם מה שאתם יודעים לאנשים אחרים כדי שאני לא אטעה פה אף אחד "חלילה"

תודה עד כה.

פורסם

אתה לא צריך להפסיק להגיב כי תיקנו את טעותך...

טעיתי פה מלא פעמים, ותיקנו אותי בהרבה פחות "נחמדות" שומרים על קור רוח, מאמתים את המידע, אם הוא נכון, אומרים "טעיתי, אתה צודק" ויאללה נגמר הסיפור.

בלי דרמות.

פורסם

שום דרמה חבר, אני למדתי לבד דברים בעצמי את הכול למדתי לבד ואני לא יודע יותר מכולם ותמיד מוכן ללמוד, כמו שאמרתי תודה רבה עד כה,

אני הייתי בטוח שכשהמעבד שלי מחלק את העבודה של ה6 ליבות על 4 ערוצים ויוצר 12 ליבות ווירטואליות.

ובנוסף אני עובד על PCIE-3.0 16 יכול להיות שזה ההבדל בין PCIE-2.0 8 ?

אני לא עובד על 100 כל הזמן, וכנראה כן אני מתכוון ל 80-70 בממוצע, 100 יש אבל לא בכל המצבים.

אל תחשוב שאני דרמתי, פשוט קשה לי מאוד להבין שאני טועה או שמה שלמדתי בעצמי היה לא נכון ואני אומר את זה.

מעבר לזה הכול דבש עם חרוסת

פורסם

:D טוב לדעת

עשית קצת סלט, אבל הבנתי את הבלבול.

לא הבנתי את החלק עם PCIE, אין ממש כרטיס שמנצל 16X 3.0 (או אפילו 2.0) אז הבדל הביצועים מאוז מזערי. (אצלי 1% עם כרטיס חזק יותר)

פורסם
:D טוב לדעת

עשית קצת סלט, אבל הבנתי את הבלבול.

לא הבנתי את החלק עם PCIE, אין ממש כרטיס שמנצל 16X 3.0 (או אפילו 2.0) אז הבדל הביצועים מאוז מזערי. (אצלי 1% עם כרטיס חזק יותר)

עשיתי מחקר פעם שבדקתי את החיבור הפיזי על הלוח אם כשמחברים בחיבור שבנוי לקבל PCI-E 3.0 16X ready יש סיכוי לקבל ביצועים יותר טובים ולנצל יותר מהכרטיס מאשר לוחות לא תואמים PCI-E 3.0 וכן יש מאמר שמדבר על

בנוגע לאשכול:

אני לא חושב שתהיה בעיה עם כרטיס כמו שלי להריץ הכול על הגדרות מכסימאליות, אני כן חושש שאצטרך לחכות טיפה לדרייברים חדשים שיתנו לי אופטימליות על המנוע שעובד עם הכותר החדש שבסדרה.

GTX680 http://www.hardocp.com/article/2012/07/18/pci_express_20_vs_30_gpu_gaming_performance_review/14#.Ui3Yyj_e5Bk

פורסם

אתמול יצאו דרישות מערכת למשחק בתאריך 10/09/13 רשמיות !!

צריך מעבד quad core ו8 גיגה ראם ו30 גיגה זיכרון בקשיח וכרטיס מסך gtx660 ..

אני מדבר על הדרישות המומלצות..

ומה שבטוח שבסינגל פלייר עם דרישות כאלו אין סיכוי לרדת מ60 fps.

בהצלחה לפותח האשכול.

- - - תגובה אוחדה: - - -

שכחתי לכתוב שזה פורסם באתר vgames.

מנהלים מצטער על ההקפצה פחות מ24 שניות.

פורסם

^

סורי לאכזב.תקבל בהחלט עם 660 מתחת ל60 FPS בסינגל-פלייר.

660 לא מסתדר על 60 FPS בBF3 .

פורסם

מה אתה אומר ?

במולטי הכל אולטרה + HBAO, ללא MSAA ואפילו 90FOV, על 1680X1050 מקבלים 60 פלוס ברוב המפות ...

ובכלל אתה והבחור מעלייך יודעים שיש במשחקים הגדרות גרפיות וזה משנה את הפריימים במאות אחוזים ? :P

פורסם

חייבים ליידע -שמע ההתבאסות בסוף תשבר מסך :) .

פורסם

אישית שיחקתי 1680X1050 הכל ULTRA עם הFXAA לתקופה ונהנתי מהגרפיקה, ראיתי את כל המפות , וזהו איבדתי בה עניין

כרגע אני משחק 1280X800 כבר תקופה ארוכה, הכל LOW\OFF

אני הורג יותר מהר, רואה אוייבים יותר מוקדם וכו', זה מה שאכפת לי כרגע

והמינימאפ גם הרבה יותר גדולה שזה עוזר בטירוף (אני משתמש גם בטריק למקם אותה יותר קרוב למרכז המסך)

פורסם

לא יוצא לי לשחק בכלל עם 7970 בBF3 . אך עם 570GTX לא היה מובן לי איך המשחק מרגיש יותר בזרימה במצב שהגדרות הגרפיקה הכי נמוכות (אך לשאר על רזולציה 1920/1080 ). ובמצב הגדרות גבוהות ולא לרדת מ60 FPS ...הרגשתי יותר כבדות במשחק. אולי זה היה קשור לזיכרון המועט הנמצא ב570. אך לפי מה שציינת... המצב זהה אצלך .וזה מוזר לי.ל660 אין בעיית זיכרונות (2 ג'יגה זה מספיק) . לכן זה לא מובן לי, שהגרפיקה הכי נמוכה הFPS עולה משמעותית מעל ל60 אך האמת מעל לכך כבר לא צריך להרגיש בהבדל.

בכל אופן,הבחור חושב או ראה שציינו שעם 660 יקבל לא מתחת ל60 FPS על שיא הגדרות בסינגל. זה לא מציאותי. וחבל .. יש כאילו שגם ישדרגו ואז האכזבה תהיה גדולה.

פורסם

שמע שנינו לא יודעים אבל לדעתי יש סיכוי טוב אם מדובר בFULL HD מקסימום וללא AA ... אולי זה יהיה רק אחרי שיצאו דרייברים משופרים.

כי אם זה לא יגיע אפילו ל60FPS בסינגל , זה אומר שזה יהיה איזה 30FPS גג במולטי ? משהו כזה להערכתי, ההבדל עצום בדרישות של המולטי...

פורסם

המומלץ תמיד לא מסתדר על הגדרות הכי גבוהות אפילו ללא AA . כן להנות מהגרפיקה אך לא על שיא זה מה שהמומלץ בא לתת לך .

אין הבדל עצום בין סינגל למולטי . הבעיה במולטי - הירידות הפתאומיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים