עבור לתוכן

האם המחשב שלי יריץ BF4 על הגרפיקות הכי גבוהות?

Featured Replies

פורסם

הבאתי לא מזמן מחשב כמו שלך...רק שהייתי מוותר על קירור המעבד תביא BOX שבא כבר עם קירור

• תגובות 101
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבאת מאיפה? תביא לי גם..

פורסם

7970 הרבה יותר חזק מ-670, זה א'.

ב', על הנושאת מטוסים אין שום פירוט או התרחשות.

עם 680 לא השגתי 100 FPS...

פורסם

איך לא השגת 100FPS עם GTX680 על הנושאת מטוסים?

פורסם

לא דיברתי על הנושאת, דיברתי בכללי, בגלל זה ירדתי שורה.

כי אם אני לא הצלחתי עם 680, שמהיר באיזה 10 אחוז, אז בטח שהוא עם 670 לא יעשה יותר.

פורסם
הבאת מאיפה? תביא לי גם..

אני מבין שהבדיחות קרש בHWZONE זה משו נפוץ....

פורסם

תמיד מדברים על ממוצע...אני עם GTX 680 כל ההגדרות על MAX ו FPS הממוצע הוא סביב ה 75 ~ בכלל המפות

אין לי בעיה לרדת לאזור ה 50 בBF4 :)

פורסם

לי יש 100 זה לא אומר שזה לא יורד, ה DC2 יודע לשמור על מאזן יציב של FPS לעומת ה 7970 שנותן הרבה יותר FPS אבל יכולים להיות לו דרופים, זה שיש לך 680 לא אומר שהביצועים שלך נמוכים יותר ביחס ל FPS, על איזה מסך אתה רץ? כמה רזולוציה? זה דברים שצריך לדעת כמה הכרטיס פורש ועל איזה טווח?

ולמה לקחת את הקירור סטוק "בוריס" הזה שיכול להתקלקל לי כל שניה? אני לא רוצה להתעסק עם זה במיוחד כשאני מרנדר ומשתמש בכל ה 12 ליבות, אני רוצה נוקטוא שקט ויציב שיתן לי את הקירור האופטימאלי, גם אם זה גדול ומאסיבי.

דבר שלישי זה שה DC2 לא סתם יקר במחיר יש לו סיבה, וזה חסכון באנרגיה, וחסכון באנרגיה משמע ירידה בחום\מעלות משמע שמירה על איכות החיים של החומרה. לא רק שלו, גם של כל מה שמתפרש תחת הPCI-E שעל הלוח אם.

צריך להבין ש FPS זה לא רק בגלל הכ"מ, איזה חיבור? אני משתמש בחיבור DISPLAY PORT שנותן לי סנכרון גבוה יותר עם המסך, ונועל את המשחק על 60 FPS כדי לסנכרן את זמן הרענון שהמסך נותן לי, זה גם לא מלחיץ את המסך וגם לא את הכ"מ.

חוץ מזה מי יודע איזה יעילות מנוע FROSBYTE 3 יתן, מי אמר לכם שזה לא ירוץ? ומה האנטרס של DICE להפחית את מס' המשתמשים שלה בגלל ההגדרות המוגזמות? תחשבו על כל מי שבידו מחשב דור אמצע שלא יכול להקריב את ארנקו בכדי לשחק במשחק... למה שהם יעשו את זה? הם לא בדיוק כמו ב BF 3 המשחק יצא בהגדרות מוגזמות וכל מי שיש לו מחשב HIGH END כמו לי ולעוד אנשים פה יהיה מעולה והכול ירוץ חלק ומי שאין לו (כל ההגדרות הקיימות ומטה) יקבל עדכוני כרטיס עתידיים, אני לא יודע מה עם AMD אבל אני מתעדכן בכל יציאת DRIVER חדשה של NVIDIA וקורא עד כמה הם מייעלים לי את המשחק, בד"כ באפדייטים הראשונים הם טוענים שמדובר ב 60% יעילות, שזה בין 10 - 15 FPS ובהמשך הם טוענים לשיפור של 30% מה שלא עושה הבדל בכלל, אני לפחות לא הרגשתי.

כל מה שאני אומר פה מבוסס על נסיוני האישי, אני מבין את זה שלאנשים יש חומרה קצת יותר חדישה אבל אני עושה סנכרון נכון בין הכ"מ לבין המסך, ובין המעבד.

בהצלחה לכולם ואני מקווה שהכול יהיה בסדר םע המשחק אצל כולם.

פורסם
לא דיברתי על הנושאת, דיברתי בכללי, בגלל זה ירדתי שורה.

כי אם אני לא הצלחתי עם 680, שמהיר באיזה 10 אחוז, אז בטח שהוא עם 670 לא יעשה יותר.

ה 670 DC2 TOP זה דגם חזק זה לא סתם 670, זה כרטיס של ASUS HIGH END לא איזה GIGABYTE...

פורסם

אני מתייחס לאמרתך חסרת ההגיון שאתה מריץ BF3 על אולטרה, ב-1080P, על "100FPS" על 670.

כבר אין לי 680, יש לי 780. ואפילו איתו, יש מקומות שהוא לא מגיע ל-100FPS.

אני משחק על 1080P (המסך כתוב עם כל החומרה שלי בצד)

לגבי ממשק החיבור - שטיות במיץ.

למעבד שלך יש 6 ליבות, לא 12.

ה-670 DCUII TOP זה 670 עם בוסט של 100 מה"צ בליבה. לא הרבה. לא חזק מ-680, ובטח לא חזק מה-680 שלי שמומהר קלילות מהמפעל, וקיבל 130 מה"צ לליבה + 800 מה"צ לזיכרון.

גם כרטיס של גיגהבייט יכול להיות יותר חזק מהאסוס המהולל שלך.

תפסיק להתלהב, כי גם אני יכול.

פורסם
אני מתייחס לאמרתך חסרת ההגיון שאתה מריץ BF3 על אולטרה, ב-1080P, על "100FPS" על 670.

ה-670 DCUII TOP זה 670 עם בוסט של 100 מה"צ בליבה. לא הרבה. לא חזק מ-680, ובטח לא חזק מה-680 שלי שמומהר קלילות מהמפעל, וקיבל 130 מה"צ לליבה + 800 מה"צ לזיכרון.

חחחחח

קבל ח"ח ידידי :hat:

פורסם

הראתה לכל מי שחושב ש"אסוס הכי טובים".

פורסם

טוב אז אתה יודע יותר ואני לא יודע כלום, נצחת אותי במלחמה, אתה יכול לקחת לי את העיר ואת האנשים.

מה אתה רוצה? לא אמרתי בכלל ש680 יותר טוב מ 670... האם כתבתי את זה איפשהו? צטט אם כן, בבקשה, ושנית מה אתה רוצה? אמרתי ממוצע FPS 100 ויש דרופים אבל אני מקבל FPS גבוה, זו תגובה, אם אתה לא יכול לקבל את זה ולענות בצורה נורמאלית אז אל תענה בכלל, יש לך בעיה איתי תכתוב לי בפרטי מעבר לזה אל תכתוב פה בצורה שכזאת.

אני לא מתלהב ולא מנסה להתלהב, ואם אתה מדבר איתי על קלוק אז אני חושב שאתה לא כל כך מבין מה המשמעות של ליבה, קלוק כבר לא משנה כל כך בעולם שלנו, לא במאפייני הכרטיסים האלה לפחות מה שמשנה זה הארכיטקטורה של הליבות הקיימות בכרטיסים וכוח העיבוד שלהן כמה הן יכולות לחלק, דבר שני, יש לי 12 ליבות ווירטואליות, 6 פיזיות ו 6 נוספות שהופכות את העבודה ל 12 ווירטואליות, מה אתה רוצה ממני? למה אתה תוקף? זה פורום אתה יודע. אני לא מבין אותך.

פורסם

^ אתה טועה...

תדר השעון בכרטיסים בעלי ארכיטקטורה זהה (או דומה) כמו בין סדרות 6XX ל-7XX ניתן להשוואה, ככה שניתם להשוות מהירויות שעון בין הכרטיסים האלו והדבר יהיה בעל משמעות.

למעבד שלך 6 ליבות פיזיות כאן זה ניגמר, אין לו עוד 6 ליבות. מה שכן יש לו זה את טכנולוגית ה-HT של אינטל שהופכת את 6 הליבות שלו ל-12 נימים.

פורסם
:jafafa: חוץ מזה שהולכים לפי המינימום FPS ולא לפי המקסימום, חוץ מזה גם 100FPS זה לא הממוצע אצלך, אולי בכיוון ה-70-80.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים