עבור לתוכן

האם המחשב שלי יריץ BF4 על הגרפיקות הכי גבוהות?

Featured Replies

פורסם

אכן אין מה להשוות בין C3 ל BF4 , קרייסיס הרבה יותר כבד, גם הגרפיקה יותר טובה שם, וגם כנראה בכלל שהמנוע כבד יותר.

BF4 מאוד דומה ל BF3 אם לא זהה במרבית הסרטונים שראיתי, אני מניח שההגדרות מינימום ומומלצות יהיו זהות לאלו של BF3 .

• תגובות 101
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי מהמר ש70% מהשחקנים משחקים BF על low-med

פורסם
אכן אין מה להשוות בין C3 ל BF4 , קרייסיס הרבה יותר כבד, גם הגרפיקה יותר טובה שם, וגם כנראה בכלל שהמנוע כבד יותר.

BF4 מאוד דומה ל BF3 אם לא זהה במרבית הסרטונים שראיתי, אני מניח שההגדרות מינימום ומומלצות יהיו זהות לאלו של BF3 .

הוא יותר כבד ,כיוון שהמנוע פחות מוצלח שם . חוץ מזה עדיפה עליי הגרפיקה של מנוע בBF4 וכדו'..-כמובן עניין של טעם.

אני מוכן להתערב עימך שהטעות בידך מבחינת ביצועים קרובים לBF3 ? אז בכמה $$$ מתערבים ;) .

דבר ב'. איאפשר להשוות מולטי עם 66 שחקנים על C3 בסינגל. בכל אופן כרגע זה טחינת מים.. נראה את הכבדות שלו בסינגל. ומה שחשוב במולטי. ונדע אם נצטרך לעשות קנייה קבוצתית לכרטיס-מסך :cool2:

פורסם

זה נראה לכם הגיוהי שהכרטיס שלי מקרטע בקרייסיס 2? פשוט הזוי..

מנוע שמנצל יותר מידי מעבד ומעט מידי כרטיס מסך, לא חסרים כאלו.

פורסם

CRYTEK אף פעם לא ידעו להתאים את המנועים שלהם כמו שצריך לחומרה שהם אמורים לרוץ עליה, הם השתפרו אבל בכל זאת הם עוד לא קרובים לרמה של UE, סורס וכו' (גם ID TECH עבד פעם מצויין אבל עוד לא ראינו אם 5 שווה משהו). גם האנשים שם לא תמיד חושבים בהיגיון והרבה פעמים יש נפילות פריימים קשות בגלל טקסטורות בריצפה, חבלים וכל מיני דברים מוזרים אחרים.

המנוע של DICE גם דורש מעבד חזק יותר מכרטיס מסך, בהרבה משחקים מעבר מכפול ליבה למרובע ליבה לא ישנה הרבה, ב BF3 ההבדל ענק. חלק גדול מזה נגרם מהשימוש הכבד בפיזיקה, חישובים שלפחות כרגע מבוצעים על ידי המעבד.

פורסם

שני הרעבים שלי מחכים למשחק הזה (-:

פורסם

אם תהיה תמיכה טובה... תשרוד נפלא בביצועים.

פורסם
הוא יותר כבד ,כיוון שהמנוע פחות מוצלח שם . חוץ מזה עדיפה עליי הגרפיקה של מנוע בBF4 וכדו'..-כמובן עניין של טעם.

אני מוכן להתערב עימך שהטעות בידך מבחינת ביצועים קרובים לBF3 ? אז בכמה $$$ מתערבים ;) .

דבר ב'. איאפשר להשוות מולטי עם 66 שחקנים על C3 בסינגל. בכל אופן כרגע זה טחינת מים.. נראה את הכבדות שלו בסינגל. ומה שחשוב במולטי. ונדע אם נצטרך לעשות קנייה קבוצתית לכרטיס-מסך :cool2:

יאלה על מה מתערבים ? :-)

תחפש בגוגל - כמעט כל הכתובת מדברות על זה שלא יהיו שינויים גדולים בביצועים והדרישות יהיו שונות בחריגה קלה עד זהות וזה כמובן הגיוני.

כמובן שיש שינויים מבורכים כמו באקלים, רכבים, נשקים וכו' (וזה בהחלט נראה פאקינג מעולה).

DICE אמרו בעצמם שהם לא יעשו שינוי דרסטי במנוע כי הוא בכל מקרה נראה מעולה ב BF3 .

תעשה רגע השוואה בין סרטון גיימפלי של המולטי מ BF4 ל BF3 לפני שהמפה מתחילה לקבל שינוים באקלים - זה נראה כמעט זהה אחד לאחד.

הם בנוסף דיברו על אופטימיזציה שהם הצליחו להגיע אליה - אז מי אמר בכלל שזה יהיה כבד יותר ?

אני מהמר שהירידה בביצועים תהיה בסביבות 10 אחוז תחת אותם תנאים, הגדרות ורזולוציה

פורסם

^ עכשיו אני בונה על זה, אני מוכן לרדת ל- high.

פורסם

השאלה היא.. אם אתה משחק bf3 על מקס' הגדרות עם חומרה חזקה ל bf3 (לפני שנתיים ככה) והחומרה הזו מצליחה לסחוב את bf4 רק על הגדרות medium , אז המדיום של bf4 יראה וויזואלית כמו ה high של bf3 או אפילו very high ?

אם כן אז חצי נחמה אם לא אז זה פשוט בדיחה מה שהולך בשוק הזה..

פורסם

כרגע זה טחינת מים. נצטרך להמתין .

ירידה בהגדרות לא יראה אותו דבר . כיוון שלא מדובר על אותו מנוע. המשחק בנוי עם אותה מפתחת והמשך משחקיות מודרנית הדמיון הזה מבלבל . אין הבדל עצום בין המשחקים אך ליטוש יש המון וזה מספיק להיות כבד על 680 ו7970 .

.

פורסם

בגלל שזה לא אותו מנוע מתבקש איזהשהו סוג של שיפור \ חידוש כי אחרת מה הטעם להחליף מנוע (ועוד אחד מוצלח מאוד) ...

בקיצור גם אני ממתין ..

פורסם

ניתן היה לראות את השינויים, אבל ראו שהם היו פחות גרפיים ויותר קשורים לשינויים בסביבה ולהשפעה של השחקן על המפה ( הדינמיקה)

פורסם

יש הרבה דברים חוץ מגרפיקה שיכולים להשפיע על הביצועים. אם הבנתי נכון במפה שהראו ב E3 אפשר להיכנס לכל מבנה, גם אם הדלת סגורה אפשר להרוס אותה ולהיכנס לבניין. אם זה נכון אז קשה לי להאמין שלא תהיה ירידה בביצועים. כמו כן נראה כאילו הם שיפרו את מנוע ההרס ויש את האירועים הגדולים באמצע, גם אלה כנראה יגררו ירידה בביצועים. אם הדרישות מערכת ישארו אותו הדבר אז צריך להוריד את הכובע בפני DICE.

יש דברים שאמורים להפריע לכם יותר מהביצועים (רק אלה שהפעילו את המשחק על LOW צריכים לדאוג). האם כל מקור אור מאיר כמו השמש? האם יש למשחק תפריטים כמו שצריך או שעוד פעם עובדים מול דפדפן? האם שפרו את ה NETCODE (ב BF3 יש מלא בעיות בשרתים עם 30 אנשים ומעלה, אם הפינג עובר את ה 90 רואים אנשים מקפצים מטר קדימה מטר אחורה)? האם הפעם תהיה אפשרות סבירה ל VOICE CHAT (אני וחבר ניסינו במשך שעה להפעיל אותו ובסוף השתמשנו בשל STEAM)? והכי חשוב, האם ORIGIN יסודר עד יציאת המשחק או שהמשחק יצא בלי CO OP ובלי צ'אט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים