עבור לתוכן

האם המחשב שלי יריץ BF4 על הגרפיקות הכי גבוהות?

Featured Replies

פורסם

זה יהיה לא חכם לרכוש עכשיו מחשב . עלייך להמתין לבטא ,שגם אז זה לא משקף במאה האחוזים (יצאת דרייברים בהמשך אך בפחות או יותר ניתן לדעת. לערכתי הגדרות שיא וAA4 לא תשרוד על 60 FPS עם 770 אלא רק עם 780

. לא יודע איך אפשר לשחק מתחת ל55 FS ברשת ... כי זה על הפנים. בכל אופן רצוי להמתין ולא למהר. יש ברשותי 7970 ואני גם ממתין לראות איך אסתדר איתו.

גם דרישות רשימות לא יעזרו לך עכשיו. כיוון שתחת 'מומלץ' אף פעם לא נותנים את המפרט שמריץ את המשחק על שיא.

כשהתפרסם - בטח ה760 יהיה במומלץ ואז הרבה ילדים יכתבו -"יייש ,מריץ על שיא " .:smiley-computer012:

• תגובות 101
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

https://www.tms.co.il/product/12805

יקר מידי :embarrassed:

תכלס אני דיי בטוח שאחרי כל הדרייברים והפאטצ'ים שיצאו, אני אוכל להסתדר עם ה770, (בגרסת האלפא המחורבנת ה770 הוציא קרוב ל 30 FPS על סופר רזולוציה וAA4 )....

ולשחק על 55 FPS זה באמת לא משהו....

פורסם

אני לא מבין, אתה הולך לבזבז אלפי שקלים אך ורק בשביל משחק בודד?

קונים מחשב מאוזן וסביר עבור מטרות מסויימות. במקרה שלך, אני מבין שהמטרה היא גיימינג. אז לך ותקנה את המעבד שמביא את התמורה הטובה ביותר לכסף שיש לך ואתה חושב שסביר לשים על מחשב.

מה זה משנה מה יקרה עם משחק מסויים? אתה הולך לבזבז פאקינג 2000 שקלים רק על כרטיס מסך. אתה צריך להרגיע ו"להסתפק" במה שיש.

פורסם

^

כל אחד רשאי לבזבז את כספו כרצונו.

בכלל תחכו ליצאתם של הכרטיסים מבית AMD ... בטח יהיו הרבה יותר זולים .

פורסם

ברור. אבל גם מותר לי להגיד על זה מה שאני רוצה ולשפוט את זה "כרצוני".

להשקיע אלפי שקלים בשביל משחק בודד זה דבילי.

פורסם

מאיפה לך לדעת. אולי יש לו מחשב כרגע ממש לא להיט (עובדה ,הוא לא מחפש רק לשדרג כרטיס -מסך) והוא מימלא רוצה לקנות חדש ולהנות במשחקים.

2000 שח הוצאה לכרטיס -מסך בשביל גיימר שמחפש ביצועים גבוהים זאת לא חריגה .בכללי ללכת חכם נובע .. מחיר תמורת ביצועים.

פורסם

לא אמרתי אחרת מזה. אמרתי שכאשר הפרמטר שלך בחלק ה"ביצועים" הוא משחק אחד מסויים, זה דבילי.

פורסם

אתה יודע כמה כאלה יש?

הם לא טורחים לרשום שישחקו בעוד מלא משחקים, פשוט הבינו ש-BF4 יהיה משחק יחסית כבד וזה נותן להם אינדיקציה לאן לכוון, מה גם שזה משחק שהם ישרפו עליו מאות של שעות ברשת ולכן החשיבות.

חוץ מזה ישנם כאלו שכמעט ולא משחקים במשחקים אחרים חוץ מלחרוש על המולטי של באטלפילד.

פורסם

בקיצור הייתי שם $ ששום כרטיס בודד לא יריץ את המשחק על הגדרות מקסימליות מעל 60FPS.

פורסם

ההבדלים עד כאן בינו לבין BF3 נראה בעיקר פיזיקלי.

פורסם
לא אמרתי אחרת מזה. אמרתי שכאשר הפרמטר שלך בחלק ה"ביצועים" הוא משחק אחד מסויים, זה דבילי.

זה לא דבילי, וכמו שעידן ציין בטח הוא הולך לשרוף על המשחק מלא שעות. גם מעבר למשחק הספציפי המחשב יתן לו ביצועים טובים לשאר המשחקים.

לדוגמא :אתה יכול לציין שהוא לא הולך חכם על כרטיס X כיוון שלא מקבל ביצועים עדיפים תמורת אותו תשלום .

אך זה לא המקרה כאן ,שכן הוא עדיין לא הולך על כרטיס מסויים. גם אם 780 יריץ את BF4 על שיא לא אמליץ לו עליו כיוון שהתשלום רב על הביצועים.. אך אם בכל זאת .. רוצה הוא להנות -והנאה שלו היא משחקיות על שיא

,אף אחד לא יכול להגיד לו אל תהנה ממה שהוא כן חפץ. אפילו יהיה זה משחק אחד. ולא צריך לקרוא לדבר' דבילי,'אם כבר זאת כניסה לצלחת של אחרים. על הנאה אנשים מוכנים להוציא כסף. אז אתה תוציא על מה שליבך חפץ ואחרים יעדיפו משהו אחר.

פורסם
  • מחבר
מאיפה לך לדעת. אולי יש לו מחשב כרגע ממש לא להיט (עובדה ,הוא לא מחפש רק לשדרג כרטיס -מסך) והוא מימלא רוצה לקנות חדש ולהנות במשחקים.

2000 שח הוצאה לכרטיס -מסך בשביל גיימר שמחפש ביצועים גבוהים זאת לא חריגה .בכללי ללכת חכם נובע .. מחיר תמורת ביצועים.

זה אכן המצב :)

Ido.G הסיבה שפתחתי את האשכול היא, שהמשחק הזה, נמצא בטופ מבחינת גרפיקה ודרישות (זאת הסיבה שאני גם לא "טורח" לרשום משחקים אחרים), וזה גם ממש לא אומר שזהו המשחק היחיד שאני אשחק ואחרוש עליו. (יש את watch dogs, black flag, crysis 3 ואני מאוד מקווה שגם borderlands 3)...

המטרה העיקרית של המחשב הזה היא גיימינג כבד.

אז כן, אני בהחלט נהנה לראות מחשב מטיס משחק על גרפיקה מקסימלית :)

אבל יש גבול לכמה שאני מוכן להוציא על ההנאה הזאת, ה780 יקר מידי, והביצועים אכן לא מצדיקים את המחיר.

(בכל זאת, 2K זה גם הרבה בשביל כרטיס מסך :rolleyes:).

פורסם

אז השאלה צריכה להיות מהו כרטיס המסך שיביא את התמורה המירבית לכסף שלך. אין קשר ל BF4.

פורסם

שלא נתפלא שגם 780 לא יצליח להריץ על שיא .

במידה ו2000 שח ומעל לכך יקר לך.. אז יתכן שתצטרך להתפשר על הגדרות.

עולם כרטיסי המסך יקר כלעצמו תמורת מה שמקבלים בביצועים. ציינתי את זה עוד לפני הרבה זמן.אתה משלם עכשיו 2000 שח ומגלה שעוד שנה ואפילו באותו זמן.. שישנם כבר משחקים שלא תוכל לשחק אותם על הגדרות הכי גבוהות. אם יכנסו עוד יצרניות לשוק כרטיסי -המסך כנראה נראה מחירים וביצועים אחרים.עד אז מעניין את היצרניות כסף ומהיר. זה לא הגיוני 2000 שח רק לכרטיס-מסך והוא לא מחזיק שנה וחצי.

יש לך אופציה גם ליד שנייה. ללכת על מערך כרטיסים.

פורסם
זה אכן המצב :)Ido.G הסיבה שפתחתי את האשכול היא, שהמשחק הזה, נמצא בטופ מבחינת גרפיקה ודרישות (זאת הסיבה שאני גם לא "טורח" לרשום משחקים אחרים), וזה גם ממש לא אומר שזהו המשחק היחיד שאני אשחק ואחרוש עליו. (יש את watch dogs, black flag, crysis 3 ואני מאוד מקווה שגם borderlands 3)... :rolleyes:).

קרייסיס 3 לא בא באותה שורה בכלל עם המשחקים האלו, אני מאמין שהוא עדיין ישאר המשחק הכי כבד גם אחרי ש-BF4 יצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים