פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים בהמשך שהיה לכתבה באתרהבאתי עוד מסך SAMSUNG 172T זמני למחשב שליועכשיו הם מחוברים 2 כאלה למחשב שליאני מחפש משחקים שתומכים בתצוגה ל 2 המסכיםמישהו מכיר כאלה משחקיםאו אתר עם רשימת משחקים כזאת?ואם כבר על אותו נושא..תמונות בגודל של DUAL SCREENמצאתי אחת בנתיים שזה הרקע שלימחפש דברים יפים להפעיל עם זהיש לי RADEON9800 PROלא נראה לי שיהיו בעיות בלהפעיל משהותענו בזמן הקרוב כי המסך השני יילך מפה בקרוב..תודה ;D
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים לפי מה שאני יודע ה-Microsoft Flight Simulator 2004 יכול לעבוד על שני מסכיםתנסה..ותראה
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים באתר של טום יש קישור למקום ששם כתוב על משחקים שתומכים בשני מסכיםאבל אתה יכול לחסוך מעצמך את החיפוש כי הראדון שלך לא תומך בזה
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים מחבר זה לא קצת מוזר שרדאונים בגרסאות ישנות יותר נתמכים עם התוכנה של ATI?HYDRAVIDSIONאם אני לא טועה היא אמורה לעשות את העבודה של הפיצולאבל 9800 לא ברשימה שלה8000 ומשהו הוא הכי מתקדם ברשימה שםיש אוליי תוכנה אחרת או משהו שעושה אותו דבר? :-\
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים הידרהווזין אמור לעבוד למשחקים אז על תעבדו עלי שאי אפשר,ונכון flight sim צריך להיות ל dual
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.