עבור לתוכן

מחשב נתקע בעת משחק עם רעש מחריד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני משחק רק במולטי..

פורסם

התעוונתי אם כשהיה לך 2GB זכרון שיחקת במולטי?

פורסם

תנסה לעשות repair להתקנה דרך התפריט של origin

אני אפילו הייתי מוחק אותו ומוריד מחדש

וכן אני יודע שזה לוקח הרבה זמן

פורסם
  • מחבר

אוקיי סיימתי בדיקת memtest, הכל תקין... לא יודע אם לצחוק או לבכות.

וכן, שיחקתי במולטי עם הזכרון הישן...

אגב לגבי ה-memtest - הוא ממשיך את עצמו ברוטינה אינסופית נכון? השארתי אותו דלוק 12 שעות והוא המשיך להריץ סריקות... למטה בכל אופן הייתה הודעה שהבדיקה הסתיימה ללא שגיאות ועליי ללחוץ ESC.

עריכה - מצטער על הבורות אבל איך מחיקת המשחק תעזור? זה תהליך מסורבל וארוך ואני בספק שהוא קשור לבעיה..

פורסם

אם יש לך בעיה רק עם משחק יחיד זה לא צועק שיש איתו בעיה ??

מה כזה מסורבל בלמחוק את המשחק ? כל ההגדרות שלך (by default) נשמרות בענן של ORIGIN

כן יקח כמה שעות להוריד אותו מחדש (תלוי במהירות האינטרנט שלך)

פורסם

לדעתי הוא לא בודק את צריכת הזיכרון כמו שצריך:

זה מה קיבלתי בשני מפות שונות, 64 שחקנים, עם שני כרטיסי מסך:

9X6hSpU.jpg

H5P8P4g.jpg

gWGBWfa.jpg

פורסם

ממש לא נראה לי שזה עניין של זיכרון. ספק גדול מאוד.

אני משחק עם מחשב הרבה יותר גרוע מזה על הגדרות מגעילות (medium/low), עם 4GB זיכרון שעובד ב 800Mhz והמשחק מעולם לא נתקע לי (אחרי שסידרתי את הבעיה אצלי).

מה שכן אני חושב שאני יודע מה מקור הבעיה של פותח התר'ד.

יש לי מחשב ישן יחסית ולפני שנה שדרגתי כרטיס מסך, קניתי Geforce GTX 550 Ti ושדרגתי זכרונות וקניתי באטלפילד 3.

גם לי קרה בדיוק מה שתיארת, המשחק נתקע לי אחרי 10-15 דקות ורק ריסטרט היה עוזר, שברתי את הראש עד שמצאתי מה הייתה הבעיה.

הכרטיס מסך שקניתי הגיע מומהר, מהירות השעון הרגילה שלו היא 900Mhz והוא הגיע מומהר במהירות של 970Mhz מהמפעל אם אני זוכר נכון, אז ניסיתי להוריד אותו למהירות השעון הרגילה שהוא אמור לעבוד בה עם תוכנת MSI afterburner ותנחש מה ? זה סידר את הבעיה.. עד היום אני פשוט אומר לתוכנה שתעלה עם הווינדוס ותסדר את מהירות השעון ל 900Mhz באופן אוטומטי.

באופן כללי אני לא אוהב כרטיסים שממהירים אותם באופן אוטומטי. למרות שאני לא מבין למה זה אמור לעשות בעיה אבל וואלה זה עושה..

אם הכרטיס שלך הגיע גם מומהר אז אני מציע שתבדוק בכיוון הזה. זאת יכולה מאוד להיות הבעיה שלך גם.

בהצלחה !

פורסם

יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס ובעזרת downclock הוא יכול לבדוק זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים