פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים קניתי לנובו E530 ללא מערכת הפעלה.התקנתי ווין 7 במחיצה חדשה (יש שם איזו מחיצת דוס שמגיעה עם המחשב ואי אפשר להתקין עליה את מערכת ההפעלה).הבעיה היא שווינדוז לא מזהה שום חומרה במחשב (נותנת מסך גנרי, לא מזהה את מתאמי התקשורת ולכן אין רשת), וגם כל ההוט קיז לא עובדים.מה עושים?
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מחבר תודה. אני מניח שאני צריך לשים אותם על DOK. אתה מכיר מקום בו הם כולם מרוכזים? יש איזה קובץ אחד להוריד?
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מחבר הרשת לא עובדת. הוא לא מזהה התקן תקשורת WIFI. התקנתי את כל הדרייברים הרלבנטיים מלנובו (העברתי בדיסק און קי). הוא עדיין לא מזהה את הצ'יפ של ה WIFI....
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מחבר אני אפילו לא יודע מי יצרן הבקר. בדיבייס מנג'ר לא רואים שום דבר. אחפש אולי במפרט המחשב
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מחבר הגיע בלי כלום. מהיצרן. רק עם איזה דוס של לנובו.אבל: כרגע הורדתי דרייבר לוויירלס מאינטל וזה הצליח! עכשיו יש שם וויירלס ומכאן זה כבר יותר פשוט, אני מניח.
פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים בלנובו אתה יכול להוריד את כל הדרייברים מהאתר של לנובו לא צריך בקר או משהו כזה. אחרי שאתה מוריד דרייבר רשת ויש לך רשת תוריד את Lenovo System Update או פשוט תבצע עדכון לחלונות והכל יתעדכן אוטומטית. אין צורך להסתבך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.