עבור לתוכן

זקוק להמלצה על כרטיס מסך 400-800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם כרטיס המסך שלי קרס עושה הרושם וכרגע המחשב בקושי מתפקד לכן אני זקוק בדחיפות להמלצה. אני משחק במשחקים שדורשים ביצועי כרטיס מסך לעיתים נדירות אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיוכל לתפקד בצורה טובה במידה ואני אכן משחק. לדוגמא
APB,
XCOM enemy unknown Fifa)
. אינני רואה סרטים באמצעות המחשב.

ענה המליצו לי על כרטיס מסך מתאים בטווח מחירים של 400 עד 800 ש"ח רצוי מKSP אני לא ממש מבין בנושאי חומרה. יש במציאון של KSP כרטיסים דומים לשלי האם לרכוש אחד מהם ואם לא מה כן הייתי ממליצים במסגרת התקציב והדרישות.

תודה מראש

Asus GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E
ב405 ש"ח

כרטיס מסך מציאון Gigabyte GTX460 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ב480 ש"ח

מפרט

מסך LG W2261VP LCD

רזולוציה מקסימלית: 1920x1080.

לא מתוכן אוברקלוק כרגע אולי בעתיד הרחוק.

מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray

מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E

זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9

כרטיסי מסך נוכחי Inno3D GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E

מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU)

ספקי כוח SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail)

תודה מראש

פורסם

KSP יקרנים מאוד בכל מה שקשור לכרטיסי מסך מעבר לרמה הבסיסית ביותר, וגם המבחר שלהם לא משהו. בנוסף, הכרטיס שלך הוא כבר די ענתיקה, ולמכור כרטיסים דומים לו בכמעט 500 שקל זו הגזמה, כשיש אלטרנטיבות חדשות יותר כמעט באותו המחיר.

אם אתה מחפש תחליף לנוכחי שיציע ביצועים דומים, קנה GTX650. אם אתה מחפש שיפור קל אבל עדיין לא "להתפרע", יש את גרסת הTI של אותו הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה הזריזה, אם אף אחד לא חולק עליו (המפרט שלי לא מתאים לכרטיס, ניתן למצוא משהו עדיף באותו המחיר וכו' ארכוש את אחד משניהם.

פורסם

GTX 650 חלש משמעותית מה - GTX 460 (כמה מוזר שזה לא יישמע לכם לפי המספור).

ה - 460 מקביל ל - HD6850 שמעט עדיף על ה - HD7770 (ל - NVIDIA אין כרטיס מקביל לו אבל הוא עומד בין ה - GTX 650 ל - GTX 650 TI).

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7850_SCS3_passive/26.html

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/HD_7770_OC/26.html

הבעיה עם הכרטיסים מהמציאון זה האחריות הלא קיימת עליהם (חודש בלבד).

נערך על-ידי dennis14

פורסם

^ לא מסכים, ההבדל קיים אבל מינורי. דניס, אותי אתה לא צריך לחנך בנוגע למספור הכרטיסים.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז על איזה כרטיס הייתם ממליצים בטווח המחירים שציינתי אשר לא יפחית מהביצועים אליהם התרגלתי ב GTX 460?

GTX650 TI ?

פורסם

ה - TI חזק מה - 460, אבל לא ממש משתלם למחירו.

אתה קונה רק מ - KSP ? כי בחנויות אחרות יש אופציות משתלמות יותר בתקציב שלך.

Vic, עם מה אתה לא מסכים בדיוק ? יש עובדות, בממוצע ה - HD6850/GTX 460 1GB עדיפים על GTX 650 בכ - 20% (והכרטיס של GB מ - KSP אפילו מומהר קצת).

זה ההפרש גם בין GTX 770 ל - GTX 760, גם ההבדל ביניהם "מינורי" לדעתך ?

שוב, אם האחריות היא לא פקטור אז ה - GTX 460 חד משמעית בחירה טובה בהרבה (וגם זולה יותר) מה - GTX 650.

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

כן אני מעדיף לרכוש בKSP. תודה רבה לשניכם על העזרה.

פורסם

תראה את העובדות שלך, דניס.

פורסם

באמת שאני לא מבין למה אתה מתכוון, אתה מוכן להגיב לעניין אם יש לך משהו שסותר את מה שאמרתי ?

flounder12, אז או שתלך על ה - GTX 460 ב - 405 ש"ח או שאם אתה רוצה כרטיס חזק יותר ועם אחריות מלאה אז יש את ה - GTX 650 TI BOOST ב - 840 ש"ח שיהיה בחירה טובה (גרסת ה - Boost חזקה בהרבה מה - TI)

http://ksp.co.il/?uin=18829

נערך על-ידי dennis14

פורסם

לא הייתי מסתמך יותר מדי על הטבלה הזאת, זה דירוג לא רע של מי מעל מי אבל זה לא משקף את פערי הביצועים בפועל (במשחקים נוכחיים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים