עבור לתוכן

זקוק להמלצות על טלויזיות 32 אינץ' באזור 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב.

אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה.

תודה רבה.

פורסם

באמת שהשיטה הכי טובה היא ללכת לחנות ולראות איזו טלוויזיה הכי תופסת את העין. לבקש מהמוכר לשים כל מני מצבים ולוודא שהיא נראית טוב גם מחוץ למצב DEMO.

פורסם

אם הטלוויזיה מאפשרת את זה, אפשר אפילו להביא DOK עם כמה סרטים כדי לראות איך הם נראים.

פורסם

קודם כל תלוי איזה דרישות יש לה. יכול להיות שיהיו טלוויזיות עם תמיכה יותר טובה בחיבורי USB או כל מיני תקנים אלחוטיים לחיבור למחשב.

שים לב שיש הרבה חברות מדבקה בשוק ועדיף לקנות מיצרן נורמלי, כי ככה אתה יודע שיהיה מי שיתקן אם יתקלקל. גם שווה לבדוק אם משך האחריות.

ולבסוף עצה קטנה - ב-1,500 שקל אפשר להביא היום ממש מציאות של מסכים ביד2. יש הרבה אנשים שמחליפים/עוברים דירה/עוזבים את הארץ ומוכרים טלוויזיות בכל מחיר העיקר להפטר. אפשר למצוא דגמים שהיו המילה האחרונה לפני שנתיים במחיר מצחיק.

פורסם

הבעיה בטלוויזיות היא שהן מוצר שמתכלה ומקלקל, אתה לא יכול לדעת כמה זמן היא תחזיק או אם היא עברה תיקונים.

פורסם

במחיר של פחות מאלף שקל, זה כבר ממש לא משנה אם תתקלקל בעוד שנה וחצי, וגם ממש לא רלוונטי אם היא עברה תיקונים. זה טלוויזיה לא אוטו.

פורסם
  • מחבר

כן אבל בתור מישהו שלא קונה טלויזיות בכלל אני לא יודע מה הייתה המילה האחרונה לפני שנתיים, מבחינת חברות אילו מומלצות לדעתכם מבין אלו:סמסונג, טושיבה, שארפ, פיליפס, LG ופנסוניק?

וואני ממש אשמח אם למישהו יש המלצה לאיזושהי סדרה או משהו כי המבחר באמת מבלבל.

פורסם

כולן טובות. אם לא תביא דגמים ספציפיים זה ממש לא רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

אתה מבין שבשביל זה באתי לפה כן? לכל אחת מהחברות יש 2-3 דגמים באזור ה1500 אז בערך 15+ דגמים סה"כ ולי אין מושג מה חדש יותר או מה מגיע עם מעבדי תמונה טובים יותר או מה שלא יהיה, קיוויתי שיהיה פה מישהו שיוכל לשפוך קצת אור על סדרות מסוימות שהן מומלצות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים