פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים מתחיל להתאמן שבוע הבא במכון.יש לי עבר באימוני מכוןיש עבר בספורט.כרגע המבנה גוף שלי רזה. אני רוצה להתנפח לא יותר מידי ולהתחטב (כמו כולם) .מה מומלץ? מה הבדלים ואיך בוחרים?תודה
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים זה קצת יותר מורכב מ" אני מתחיל להתאמן, איזה אבקה לקחת..".דבר ראשון הייתי קודם דואג לקחת ברצינות ולהרכיב תפריט שמתאים למטרות שאליהם אתה שואף להגיע, בין אם זה מאזן קלורי חיובי או שלילי. שלפי מה שאני מבין במקרה שלך חיובי כי אתה רוצה לעלות מסה.יש לך את המדריך הבא שאני מקווה שזה בסדר מבחינת חוקי הפורום שאני משתף אותו http://www.kilogram.co.il/74/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A8/על כל פנים יש גם גיינר שאמור לספק מעבר לחלבון, חומצות אמינו, גלוטמין וכל מה שיש באבקה רגילה גם אקסטרה קלוריות פחימות ושומן שמתאים יותר לאנשים שרוצים להעלות מסה ולא מצליחים להגיע למאזן קלורי חיובי.יש כמה דרכים לבחור אבקה, אישית אני משתדל לקרוא ביקורות אם זה מאתרים ופורומים בארץ או בחו"ל ולהתאים לעצמי את אותה האבקה על פי הערכים התזונתיים שלה והמטרות וההישגים שאליהם אני רוצה להגיע. יש המון חברות שונות וטובות בתחום. תבדוק עם עצמך איזו אבקה מתאימה לך. חברות טובות יש לך את Optimum Nutrition, BSN, Dymatize, MusclePharm וכו'.אישית אני כרגע משתמש בגולד סטנדרט של ON בטעם מוקה קפוצ'ינו ומבסוט עליה. נערך 2013 באוגוסט 2812 שנים על-ידי Digger Bick
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים מחבר מאיפה מתחילים?איך אני בונה לעצמי תפריט? אני לא הולך להיות עכשיו בודי בילדר, אני עדיין אצא ואשב ככה סתם על בירה, או על חומוס או לאפה.עם אימונים 4 פעמים בשבוע של כוח, ועוד 3 אימוני אירובי (ריצה או שחייה).יש משקה ששותים לפני אימון, בזמן אימון, ואחרי אימון. מה ההבדלים?
פורסם 2013 בספטמבר 2912 שנים אתה לא צריך משקה "לפניי אימון". לפניי אימון עצים ואינטנסיבי בסך הכל אוכלים איזה בננה ותמר. אתה עדיין לא שם כי אתה מתאמן מתחיל. אגב, לדעתי גם מי שמתאמן שנתיים בחדר כושר עדיין לא באמת "שם". רוב האימונים בחדרי הכושר הם לא אימונים עצימים. להגיד "אני עושה סופר סט" זה נשמע מפוצץ....בתאכלס חדרי כושר זה לא להיות בכושר אלא להיראות בכושר.
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים להסביר הכל מ0 זה ארוך ומסובך, אז כמו שאני אומר למתאמנים שהיו לי, כנס לפורטל קילוגרם ולפורום שלהם LBS, תקרא,תחכים, ואם יהיו שאלות מה כדאי לפני/אחרי אימון כמה לאכול וכד' תשאל. (למרות שתמצא שם תשובות לכל השאלות). אין צורך לתסף בחומצות אמינו(תאכל מספיק חלבון וזה יכסה הכל),גלוטמין, אם אתה רוצה גיינר אתה יכול להרכיב אחד בקלי קלות ושליש מחיר: קנה אבקת חלבון (מהארץ או מחו"ל עניין שלך) ומכן יש שתי אפשרויות: 1. תבנה גיינר בצורת "שייק" ,ז"א במקום מים שים חלב, בשביל פחממות תוסיף שיבולת שועל,תמרים,אגוזים, כל מה שנראה לך טעים וישתלב לך עם השייק וכמובן שיתאים לתפריט שבנית. 2. במידה ואתה רוצה גיינר שיהיה רק אבקה ומים, תקנה "מלטודקסטרין" (זו האבקת פחממות שמשתמשים בה בגיינרים). שק של 25 ק"ג יעלה לך כ150 ש"ח . אני מכיר שתי מקומות שניתן לקנות מהםשניהם מפעלים) "מוגה" שיושבים באיזור תעשיה שוהם, ו"פוליבה" שיושבים ליד רמלה . בנוגע לשאלתך המקורית,ההבדל בין רוב החברות טעם, כל עוד החברה מוכרת לך על מה שנראה לך. רוב המוצרים הם 20-25 ג' חלבון למנה, אז בזה ההבדל הוא קטן.
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות,אתה יכול לעשות מאסה.שמן הסתם בתור מתחיל זה מה שאתה צריך.בתור מתחיל אתה יכול להיות בקלוריות תחזוקה ולעלות במסת שריר. (מן אפקט של מתחילים)אני ממליץ לך לעשות fbw ולשים הרבה תרגילים מורכבים.כגון:סקוואט, דדליפט, בנצ', פרס, וכ"ו.תעלה קודם במשקלים של התרגילים הנ"ל ואז תתחיל abc.האבקה זה לא מה שצריך להדאיג אותך.בתור מתחיל אתה אפילו לא צריך אבקה לרוב.כי אתה לא צריך לדחוף כמויות של חלבון של בן אדם שמתאמן כמה שנים.זה סתם over rated. אני כיום רואה מתחילים שהולכים לחנויות, ומעמיסים אבקות חלבון וגיינרים בכמויות שאני היום לא מרשה לעצמי.זה שווה רק אם אתה עובד בעבודה לחוצה, ואין לך יותר מדי להכין אוכל מראש בבית, או שאין לך הרבה זמן לאכול בעבודה.אם כבר אתה קונה אבקת חלבון תקנה אבקה שתשתלם במחיר ויהיה לה טעם סביר.אני אישית השתמשתי בsyntrax, וגם שהשתמשתי זה היה רק בישולים דלי פחמימה.
פורסם 2014 במאי 1911 שנים אני משתמש באפקות כבר די הרבה זמן יש לי ניסיון טוב ור איתם תלוי מה לוקח. עכשיו לוקח EAS אחלה אפקה בטעם שוקולד מתערבבת מצויין וטעימה מאד. יש לך 26 גרם חלבון למנה. 100 אחוז מי גבינה. http://eas.com/products/powder/whey-protein-powder-chocolate
פורסם 2014 במאי 1911 שנים הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות,אתה יכול לעשות מאסה.שמן הסתם בתור מתחיל זה מה שאתה צריך.בתור מתחיל אתה יכול להיות בקלוריות תחזוקה ולעלות במסת שריר. (מן אפקט של מתחילים)אני ממליץ לך לעשות fbw ולשים הרבה תרגילים מורכבים.כגון:סקוואט, דדליפט, בנצ', פרס, וכ"ו.תעלה קודם במשקלים של התרגילים הנ"ל ואז תתחיל abc.האבקה זה לא מה שצריך להדאיג אותך.בתור מתחיל אתה אפילו לא צריך אבקה לרוב.כי אתה לא צריך לדחוף כמויות של חלבון של בן אדם שמתאמן כמה שנים.זה סתם over rated. אני כיום רואה מתחילים שהולכים לחנויות, ומעמיסים אבקות חלבון וגיינרים בכמויות שאני היום לא מרשה לעצמי.זה שווה רק אם אתה עובד בעבודה לחוצה, ואין לך יותר מדי להכין אוכל מראש בבית, או שאין לך הרבה זמן לאכול בעבודה.אם כבר אתה קונה אבקת חלבון תקנה אבקה שתשתלם במחיר ויהיה לה טעם סביר.אני אישית השתמשתי בsyntrax, וגם שהשתמשתי זה היה רק בישולים דלי פחמימה.אני משתמש באופטימום אבל יוצא לי באיזור ה100 שקל בחודש , SYNTRAX יוצא לי 80 שקל בחודש עם הזמנה גדולה מחול , אבל קראתי עליהם דברים לא כל כך טובים ,.לנושא , תלוי מה המטרה שלך , אם כסף זה לא בעיה תלך על מותג גדול , אם בא לך לחסוך יש מותגים פחות גדולים , ויש גם שקי חלבון של 10 קילו חח.
פורסם 2014 במאי 1911 שנים מתחיל להתאמן שבוע הבא במכון.יש לי עבר באימוני מכוןיש עבר בספורט.כרגע המבנה גוף שלי רזה. אני רוצה להתנפח לא יותר מידי ולהתחטב (כמו כולם) .מה מומלץ? מה הבדלים ואיך בוחרים?תודההמלצה שלי:http://www.grasslandbeef.com/catalog/Chicken-Breast-0752-copy.jpgהבדלים: הנ"ל אוכל, השאר לא.יום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.