עבור לתוכן

בעיות מוזורות ברוואטר D-Link 7850U (אותה בעייה בשני רוואטרים)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link.

לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות.

אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר.

מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3

הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים.

לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר.

דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר.

אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק.

כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא תאמינו...... אותה בעיה גם עם הנתב החדש 7850U שהחלפתי הבוקר.

מישהו יכול לחשוב על פתרון לבעיה? מה זה יכול להיות?

מה עושים????

פורסם

מעניין.

מציע לבדוק האם הניתוק הוא רק מול השרתים או אינטרנט בכלל.

בנוסף מציע לבדוק איזה נוריות כבות

מעקב

פורסם
  • מחבר
מעניין.

מציע לבדוק האם הניתוק הוא רק מול השרתים או אינטרנט בכלל.

בנוסף מציע לבדוק איזה נוריות כבות

מעקב

הניתוק הוא מול הנתב. גם בלי חיבור לאינטרנט אחת לכמה פתאום יש ניתוק של שניה מול הנתב ואז חוזר. אני מריץ בדיקת PING רצופה ואחת לכמה יש ניתוק. מה זה יכול להיות? האם כדאי לקחת את הנתב הרגיל של דילנק VDSL ?

פורסם

אם זה קורה גם בלי חיבור אז יש תקלה בתקשורת בין הנתב למחשב...

אתה באלחוטי? בדקת אם יש עדכוני קושחה?

פורסם
  • מחבר
אם זה קורה גם בלי חיבור אז יש תקלה בתקשורת בין הנתב למחשב...

אתה באלחוטי? בדקת אם יש עדכוני קושחה?

לצערי זה קורה בחיבור ישיר ואני לא מחובר אלחוטית. ולא מצאתי עדכוני קשוחה באתר של בזק ובכלל

פורסם

אם חיברת את הנתב הישן וזה עובד תקין אז תבקש מבזק נתב אחר אולי VVG2000

פורסם

או שתבקש מהם שיבצעו בדיקת תקינות לקו האינטרנט עצמו, לוודא שאין בעיות גם של חוסר יציבות ורעשים בקו עצמו. צריך לשים לב בזמן הניתוק מה קורה בנתב, האם הנוריות שלו נכבות, האם בזמו הזה אתה יכול לגלוש לאתרים אחרים, לבצע PING ל GATEWAY של הנתב עצמו? ולנסות גם להחליף כבל רשת מהמחשב לנתב, ולבדוק עם מחשב אחר האם הבעיה קורית גם שם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אזז ככה, אחרי נסיון מר עם 3 ראווטרים של דילנק 7850 (2 סבלו מניתוקים באופן קבוע ואחד בכלל לא עבד)

הוחלט לנסות לעבור לראווטר של דילנק 6740U ואולי לקוות לטוב.

בזק החליטו לפצות אותי ולא לתת לי שוב ללכת לבזק סטור ולהחליף את הרווטר וזיכו אותי בשליחות חינם.

בנוסף אני רוצה לציין את היחס המדהים שקיבלתי בבזק סטור רעננה מבחור בשם איגור ומנהלת הסניף הילה כל הכבוד.

אז כמו שאמרתי שלחו לי את ה-6740U עם שליח ולצערי שלחו רוואטר מחודש ולא חדש, שטויות כבר התיאשתי אז השארתי אותו אבל זאת לא הבעיה, לאחר חיבור ראשוני נדהמתי לגלות שגם הוא סובל מאותה בעיה, בזמן הורדת קובץ גדול או משחק רשת כבד לאחר כ-15 דקות יש ניתוק של שניה מהרוואטר מה שגורם לניתוק מידי של הכל. מעצבן ביותר.

הרמתי שוב טלפון לבזק והודעתי שאם לא מגיע מישהו לבדוק את הבעיה באופן יסודי אני חוזר לרוואטר הישן עם 15M ללא שום ניתוקים.

הבוקר הגיע טכנאי של בזק וביצע בדיקה מקיפה, לאחר ששמע שקיבלתי רוואטר ישן ולא חדש מייד החליף ל-6740U חדש ומאז....... הכל עובד תקין.

5 רוואטרים לא תקינים שקיבלתי עד האחרון שעושה רושם שלא מתנתק.

אגב, משהו מוזר שאולי קשור, בכל הנתבים שקבלתי היה מוגדר באפור ולא ניתן להסיר שיש אפשרות ל-FREE WIFI של בזק וכשבקשתי להוריד את האפשרות הזאת אמרו שלא ניתן.

בנתב הנוכחי משום מה האופציה של FREE WIFI לא נמצאת.

מה דעתכם?

פורסם

מוזר. לאור העובדה כי ה7850 לא היו מחודשים... אולי פשוט רכבו לך הרבה אנשים על הרשת... סתם תיאוריה בלתי הגיונית..

פורסם
  • מחבר
מוזר. לאור העובדה כי ה7850 לא היו מחודשים... אולי פשוט רכבו לך הרבה אנשים על הרשת... סתם תיאוריה בלתי הגיונית..

אולי לא הסברתי נכון, ה-7850 שקיבלתי כולם היו חדשים, 2 סבלו מניתוקים ואחד לא עבד בכלל. ה-6740 שקיבלתי היה מחודש. כמו שאמרתי לכולם היתה פעילה רשת ה-BEZEQ FREE WIFI שלא ניתן היה לבטלה. ברוואטר החדש האחרון האופציה הזאת לא מופיע. אולי בכלל אין קשר אבל אלה הם העובדות.

פורסם

סתם ליידע כללי.

עידכוני קושחא נעשים ע"י מוקד טכני 166 כי מה שיש באתר לא תמיד מעודכן.

לדוגמא ה VVG2000 שהיה נחשב לראוטר נוראי, עובד נהדר עם הקושחא העדכנית.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג, אבל באמת, איך 4 רוואטרים חלקם חדשים חלק מחודשים מגיעים ללקוח עם בעיות כאלה ורק החמישי נמצא תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים