עבור לתוכן

steam AA3

Featured Replies

פורסם

הסבר-

AA3

(America's Army 3) הוא משחק אשר פותח ע"י צבא ארה"ב כדי לגרום לאנשים להצטרף אל הצבא האמריקאי.

המשחק משוחק בגוף ראשון. המשחק מבוסס על המציאות. כל כלי הנשק: הרובים, הנשקים, הרימונים, רימוני עשן, רימוני הלם ועוד, מובאים מתוך המציאות עד לרמת הכיתוב על הנשק וכל זה כמובן, מלווה בגראפיקה עוצרת נשימה.

המשחק, בניגוד למשחקים אחרים, מציאותי מאוד ולכן אתה לא יכול ללכת רוב הזמן באזורים חשופים כי האויב הקצת מנוסה יהרוג אותך מייד. כל המשחק מבוסס על עבודת צוות. במשחק יש צ'אט כתוב. בו תוכל לדבר עם כל השחקנים בשרת או רק אם הקבוצה שלך. יש גם צ'אט של דיבור. לכל מי שיש מיקרופון יכל לדבר עם חבריו לקבוצה וכך לדווח על אוייבים ולפתח תוכניות משחק. ללא עבודת צוות, קשה מאוד לנצח.

כמו כן, עבודת הצוות מלווה בריפוי חברי הקבוצה. יש מקרים בהם חבר הקבוצה שלך גוסס (שוכב על הקרקע). במקרה כזה יש באפשרותך לטפל בו ולהחזיר אותו למשחק. על מנת להשיג נשקים, יש לעבור אימונים, כמו בחיים האמיתיים.

שימו לב, בהתחלה המשחק לא פשוט. קשה לנצח. אך לאט לאט, כשלומדים את המקומות, ובונים לעצמכם אסטרטגיות, המשחק הופך להיות כיף מתמיד.

המשחק הוא חינמי להורדה בסטים.

מי שאוהב משחק רובים של צבא משחק ממש טוב אני ממליץ וגם אפשר לדבר שם וזה משחק בטוח וקל להוריד.

קישור לראות סרטון -

פורסם

המשחק כל כך השתנה ואני כבר לא מבין איך המשחק עובד.

גם לי יש את המשחק מותקן על STEAM אבל התייאשתי מלנסות להבין אותו, כשכל הבעיה מתחילה בפינג גבוה .

פורסם

פינג בהחלט מהווה חלק מחוויית המשחק, אבל בכל זאת המשחק מאפשר כל מיני דברים שאין במשחקים אחרים.

תודה על השיתוף שגיא

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעזור לך דבר איתי ובקרוב יהיה אולי שרת דיבור של steam

פורסם

סגור

פורסם
  • מחבר
סגור
למה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים